Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.582
Cevap
291
Favori
2.056.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba,

Hocam gittiğim gün değildi inanın. Öncesi var hatta ben, king koil amethyst almaya gittim sayılır. Daha önce de denemiştim farklı bayisinde. Öncesinde yataş, işbir, idaş da gezdim. 1 gün gittim ve aldım olayı olmadı yani. Artık eski bambi yatağım belimi 1 yıldır ağrıtıyordu. Alımım bu şekilde oldu işin aslı.

Aldığım yer switzerland yatağına beni götürmedi bile. Hanım sert yatak arıyorum dedi, tam hatırlamamakla beraber kütük gibi bir yatak arıyorsanız bakalım ama benim size tavsiyem o değil dedi(ben sorduğum için) 4-5 model gösterdi ve en son bu allure serisinden ravello gösterdi. İkimiz de diğerlerine istinaden beğendik-daha çok hanım beğendi :) Ben bir tık daha yumuşak yatak severim clover tarzı, amethyst tarzı.

- lenf drenajı ile sabah yüzünüz dokularını şişmemiş şekilde kalkıyor musunuz?

Çok dikkat ettiğim bir durum olmadı lakin bir anormallik de hissetmedim.

- yine kan dolaşımına izin veriyor ve enejik /bomba gibi kalkabiliyor musunuz?

Şuan bel ağrısı yaptığı için buna yorum yapamam ama bir yorgunluğum olmuyor. Uykumu almamış olmuyorum.

- son olarak kürek kemiği, omuz kapsülleri, keğen kemiğinin etrafında ağırlık bindiği ve yatak basıncı azaltamadığı için noktasal/küçük bölgesel ağrılar oluyor mu?

kürek kemiği tarafında (sırt), noktasal değil lakin, bel çukurum ile beraber çevresel bir ağrım oluyor.

Benim kedim var ve kedimle yatıyorum. Gelir koluma yatar ve bir süre hareketsiz yatıyorum sanırım. Bunun da bu ağrıya etkisi olabilir.

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt

sadece kilo değil en boy oranı, omuz genişliği, yağlar basende mi göbekte mi? hepsi iki kişi arasındaki çok büyük memnuniyet farklarını belirliyor.

sui yatak öneririm eğer bütçe sıkıntınız yok ise çünkü başka alternatifi yok, hatırlaıdıgım kadarıyla lateks katmanlı sağ sol ayrı özel yatak yapıyorlar, istanbuldaysanız.

bu arada sırt üstü yatmaya kendini mecbur bırakmak için diz hizası altına yastık koymak .vb tedbirler olabilir. yani hiç yeni macera girmemek ve eşin memnun ise senin yataga uyumlanman gibi,

agrilarinin sebebi sen fark etsende etmesen de uyurken yan dönmen/yüz üstü yatman. kadın omuz genişliği ile erkek bir değil + kadın ağırlığı basenlerde erkek ağırlığı ise omuzlara biniyor ve kilo farkı ile birlikte çok daha fazla moment ve noktasal basınç oluşuyor.

yatsana gidip tüm yastık kombinasyonları ile teşhrideki yatagi dene + teşhirdeki yatak ile eve gelen yatak arasında mutlaka fark olacaktır henüz yatak sıfır yeni, ona göre bir öngörü de yapman gerekebilir = uyumlanma safhası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 5 Ağustos 2024; 9:10:46 >

• nicknick N kullanıcısına yanıt

Tabi doğru söylüyorsunuz. Hanım sizin sorduklarınıza da hayır dedi zaten ziyadesiyle memnun şimdilik :)

Hocam bunun yerine başka marka şansım yok değişim hakkım burada olduğu için lakin Hatay'da yaşıyorum.

Hani özellikle sorum bu ağrılar geçici olabilir mi ? Alışma süreci olabilir mi ? Hayatımda yıllar sonra ilk defa yatak değiştiriyorum, bundan önceki bekarlıktan evliliğe geçerkendi.

Diyelim bu bu sıkıntılar geçmedi, veya yorumunuz geçmez oldu, ne önerirsiniz yatsanda ? Şunu değerlendirin dediğiniz bir model olur mu ?

Yatağı getiren ekip de sıfır yatak olduğundan şekil değişmesi olabileceğini iletti 1 ay kadar süreler yatağı baş ayak ve ters düz yaparak kullanın dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 5 Ağustos 2024; 9:15:7 >

Ne doktor ne üretici bu safhada agrıların geçici mi asla bilemez

30 gun deneme süresine sabredin, zaten mahazadan aldınız iade hakkınız yok; dedigim gibi sırt üstü yatıracak yastık çözümünü araştırın bacak altı diz hizasına youtube google

yatsanda alınacak yataklar 30 bin butce icin posturpedic plus woodlake ve majesty; bir altı serta cobalt mine, kingcoil hiç denemedim pek ilgilenmiyorum da açıkcası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu arada sırt üstü yattığın halde belde çökme olmamasına rağmen sırt ve bel bölgesinde ağrı oluşuyor ise, yatagi birak, salonda yere battaniye ser ve tüm gece degil (zaten yatamazsın) ama yeterli süre yat ve kendini dinle, 15-20 dk içinde belli eder, hızlandırılmış sert yatakta gece uykusu gibi

eğer benzer bir agri yaşatıyor, arada bir bağıntı kuruyorsan o zaman yatak yeterli konforu senin agirliğin ve anatomin için sunamıyor ve/veya fıtık başlangıcı gibi skolyoz gibi hasaaeiyetlerin var ve farkında değilsin ve bu sert yatak tetikliyor, eksajare ediyor

• WhatTheF5 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, online mı aldınız? Yeterli stok yok ikazı geliyor, mağazada da aynı fiyat mıdır?

• Merhaba hocam Günaydın,

Deprem zamanında dediğiniz gibi yerde battaniye üstünde aylarca yattık okullarda. Sabahları bel ağrısı oluyordu bir nebze.

Ama dediğinizi deneyeceğim şuan bel ağrım biraz hafiflesin çünkü gün boyunca süren bir bel ağrım var. Sırt ağrısı geçiyor ki bugün yapmadı yatak.

• hector81 kullanıcısına yanıt

Tesekkurler hocam bildigim kadariyla bunlar magazada olmayan modeller ben onlinedan aldim simdi baktigimda stok gozukuyor bende baska bir model icin diyorsaniz stok durumunu bilemiyorum belki tukenmis olabilir

• WhatTheF5 kullanıcısına yanıt

Sizin gönderdiğiniz linkte 90×190 ölçüsünde stok var mı?

• hector81 kullanıcısına yanıt

Simdi baktim hocam evet 90x190 stok yok diyor benim

aldigim

150x200 du onda da stok kalmamis 160x200 de sepete eklendi ondan var gozukuyor sonuncuyu ben aldim galiba😅

• 3 yaşındaki Kızım için 90x190 yatak alacağım 7000-8000 bütcem sizce hangi marka model almalıyım? Uykuda hep dönüyor rahat edebileceği bir model önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycormas QQ -- 6 Ağustos 2024; 14:20:57 >
  • Merhabalar yeni evleneceğim için eşimle birlikte 160*200 yatak arayışındayız. Daha önce Yatsan Uykucu Elite Pillow Top Lateks Pedli Yatak aldım ve sabahları dayak yemiş gibi uyandığım (tabii uyuyabilirsem) için iade ettim. Şuanda ise Puuf Sleep Larimar yıkanabilir full ortopedik lateks yatak aldım lakin bunu da çok sert olduğu için iade edicem.
    Showroomlarda Serta Perfect Sleeper Adoring Night Yatak, İdaş Natural Comfort, Yataş Zero Gravity, Lova Sportive Comfort modelleri güzel gibi geldi ama sadece üstüne oturup veya 30 saniyelik uzanma sonucunda seçtiğimiz için pek ikna olamadım.
    Yataklardan anlaşılacağı üzere ortalama 20k (üç aşağı beş yukarı da olur) bütçem var. Mümkünse deneme süresi olan veya 24 günlük cayma süresinde iade alan markalardan almak istiyorum.
    Şuan denediklerimiz arasından en içimize sinen Yatsan lakin o da visco olduğu için ön yargılarımı kıramıyorum.
    Serta'nın Sleep True modeli ile Perfect Sleeper modeli arasındaki farkı da tam çözemedim.
    Anlayacağınız kafam çok karıştı, yatak alıp alıp koltukta yatmaya devam ediyoruz, artık kafayı yememe ramak kaldı 😅

• Güncelleme: Bugün Yatsan Serta Perfect Sleepy Cobalt Mint ile Lova American Master Plus arasında kaldım. 120 gün içinde iade seçeneği ve 25 yıl çökmeye karşı yay garantisi olduğu için Lova'yı seçtim. Tek eksisi bir aya gelecekmiş. Denedikten sonra görüşlerimi paylaşırım.

Not: 120 gün iade seçeneği mağazanın insiyatifinde olan bir şeymiş. Müşteri hizmetleri böyle bir kampanyamız yok diyor. Ben faturanın altında not düşürttüp kaşe bastırdım. Umarım anlaşmazlıkta yasal dayanak olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturk.b -- 10 Ağustos 2024; 15:55:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturk.b

Güncelleme: Bugün Yatsan Serta Perfect Sleepy Cobalt Mint ile Lova American Master Plus arasında kaldım. 120 gün içinde iade seçeneği ve 25 yıl çökmeye karşı yay garantisi olduğu için Lova'yı seçtim. Tek eksisi bir aya gelecekmiş. Denedikten sonra görüşlerimi paylaşırım.

Not: 120 gün iade seçeneği mağazanın insiyatifinde olan bir şeymiş. Müşteri hizmetleri böyle bir kampanyamız yok diyor. Ben faturanın altında not düşürttüp kaşe bastırdım. Umarım anlaşmazlıkta yasal dayanak olur.

25 yıl çökmeye karşı yay garantisini de iyi sallamışlar. Mümkün değil bence. Nasıl bir yay sistemi varmış yatakta? Keşke almadan önce şikayetvar sitesindeki yorumları okuyup, firmanın sorun çıkan ürünlere karşı tutumunu bi kontrol etseydiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt38 -- 7 Ağustos 2024; 19:57:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İşbir.... 90*190 air plus 10500 tl , energy celliant 11500 tl
    Yataş.... cool wool 12729
    Yatsan.... adoring night 10650, king koil lindale 13260

Merhaba herkese. Dar vakitte gezip bugün denediğim yataklar. Bütçem maalesef bu fiyatlara yetiyor. Skolyoz rahatsızlığım var. İşbir satıcısı aynı rahatsızlıktan dolayı sporcu yatağı dediği energy celliant kullandığını söyledi. Şuan ki yatağım berbat durumda dolayısıyla bana hepsi rahat geldi. Satış sonrası, orta dönem kalite açısından tavsiyeniz ne olurdu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateach -- 7 Ağustos 2024; 21:13:51 >
  • tt38 T kullanıcısına yanıt

Garanti meselesi internet sitelerinde yazıyor. Bana da biraz abartı geldi açıkçası sonuçta 25 yıla kim öle kim kala. Artık kafam o kadar doldu ki inanın 120 gün deneme süremiz var deyince olmadı alır iade ederim diye aldım. Yoksa Yatsanla arasında 3-4k fiyat farkı çok değil. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi bu aldığım 3. yatak. Yatak alıyorum ama koltukta yatmaya devam ediyorum. İşte bu yüzden artık ister istemez tereddüt ediyorum. Yani alayım olmadı iade ederim kafasıyla aldım da denenebilir.

• mateach M kullanıcısına yanıt

Yataklar hakkında çok teknik bilgim yok lakin daha önce Hepsiburadadan Yatsan Uykucu almıştım. Beğenmeyince müşteri hizmetlerine ben yatağı açtım ama beğenmedim 14 günlük cayma hakkımı kullanabilir miyim diye sorduğumda kullanabilirsiniz dediler. Gerçekten de iade aldılar. Hani yatsan alırsanız öncesinde müşteri hizmetlerine yazın yatağı açtıktan sonra 14 günlük cayma hakkımı kullanabilir miyim diye. Hiç olmazsa yaklaşık 10 günlük deneme süresi elde edersiniz. Bu arada yatağı açarken koruma poşetini tekrar geçirebilecek şekilde açmakta da fayda var tabii. Siz yine de diğer markalara da sorun belki onlarda da böyle bir uygulama vardır.

Son olarak Yatsan'a ayın 9'unda sağlam bir zam gelecekmiş bilginize. (Baktığım yatağın fiyatı ayın 9'unda ne kadar olacağını söylediler oradan hesaplayarak yaklaşık %25 olacağını tahmin ediyorum)

• ozturk.b O kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim hocam. Sonradan hangi yatağa karar verdiniz? Uykucuyu buradaki yorumlardan sonra yarın denemeye karar verdim. Orta sertlikte bir yatak arıyorum. Uykucu sanırım bir tık yumuşak

• ozturk.b O kullanıcısına yanıt

Sabah yataklarına da bakabilirsiniz. Kaldığım bir otelde en ucuz modeli var ve fena değil. Sadece dolgusu biraz daha olabilirmiş. Fiyatına göre iyi. Üst modelleri denenebilir.

• mateach M kullanıcısına yanıt

Şuan Lova American Master Plus modelini aldım. Aslında aradığım sertlik derecesinden daha yumuşak ama deneme süresi beni cezbeddi. (Bu arada tüm modellerinde değil belli başlı modellerinde deneme süresi varmış)

Uykucu serisi yataklar online özel olduğu için shoowroomlarda yok o maalesef.

• 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.