Bulunduğum yerde bahsettiğiniz ürüne ulaşamadım. Bayisi olsa da. Zamanda kısıtlı olması sebebiyle işbir energy celliant satın aldım. Sert bir yatak bir ay içerisinde farklı ürünle değişim konusunda yardımcı olacağını söyledi satıcı. Yatsan vs hiçbir yerde aradığım ürünlerde stok yok. Mecburen en erken teslim alacağım ürünlere yönelmek zorunda kaldım. Hayırlı olsun size de.. Teşekkür ederim hocam bilgi için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (317. sayfa)
-
-
Bu yatak işini bir türlü anlamadım ben her şeyde olduğu gibi Türkiye de gene türk insanına en kalitesiz ürünler satılıyor ne denetim var ne de yaptırım. Milletin %90'nın neden bel fıtığı olduğu belli.
3 sene önce işbir yatak almıştım yatak 6 ay olmadan içine gömülme ve bel ağrısı yapmıştı ardından yatsan sealy cardiff aldım 1 sene sonra oda yumuşamaya başladı içine gömülmeyle beraber şuan 2 yıl oldu artık bel ağrısı da yapıyor, foruma giriyorum mesajları okuyorum şikayetvara bakıyorum hiçbir markaya güven olmaz resmen hepsi satana kadar sattıktan sonra hiçbiri ürünün arkasında durmuyor.
Mağazaya giriyorum bir markanın 30 farklı yatak çeşidi var neden bu kadar farklı çeşidiniz var ki herkes temelde aynı uykuyu uyuyor yatıyor diyorum kişisel beğenilere göre yaptığımız için diyorlar ama tamamen saçmalık bence pazarlama strateji milletin kafasını karıştırmak için mesela bu sporcu yatağı kaslara iyi geliyor diyorlar başka yatağı gösterip ee bu iyi gelmiyor mu kaslara günde 8 saat ayakta çalışıyorum sporcudan daha fazla kasları zorluyorum diyorum suratıma bakıyor satış temsilcileri.
Ben markaların otellere sattıkları veya mağazalarında denettirdikleri modellerinde kalitelerinin eve gönderilenlerle aynı olduğunu düşünmüyorum kesinlikle fark var aralarında nasıl ispatlayabiliriz testi nasıl yapılır bu ülkede bilgim yok ne yazık ki.
-
Hocam selamlar tekrardan,
Bir dönem bel ağrım geçmiş olup tekrar ağrı oldu. Sırt tarafı da aynı şekilde. Sizin de sorularınıza yanıt vereyim güncelleme yaparak,
- lenf drenajı ile sabah yüzünüz dokularını şişmemiş şekilde kalkıyor musunuz?
Bu yataktan önce klasik herkesin yüzü biraz şiş kalkar bunda da aynısı oluyor.
- yine kan dolaşımına izin veriyor ve enejik /bomba gibi kalkabiliyor musunuz?
Enerjik olarak kalkabiliyorum evet. Ama önceki yatağımdan aman aman da bir fark yok. Sonuçta beliniz ağrırken kalktığınızda rahatsız uyanıyorsunuz.
- son olarak kürek kemiği, omuz kapsülleri, keğen kemiğinin etrafında ağırlık bindiği ve yatak basıncı azaltamadığı için noktasal/küçük bölgesel ağrılar oluyor mu?
Evet bu durum 1 2 kere oldu. Kürek kemikleri tarafında bu noktasal ağrıyı hissettim özellikle. Omuz kapsülü ve leğen kemiği tarafında olmadı.
-
Yatak işi cidden ne kadar önemli ? Ben 2017'de markası belli olmayan bir yatak aldım evlendiğimde. Halen onu kullanıyoruz ama artık hiç düzgün uyuyamadığımı fark ettim. Birde sabah yorgun kalkıyorum.Derseniz ki kardeş değiştir faydasını göreceksin diye 1-2 aya alabilirim. Sizce nasıl bir yatak almak gerekir ? Eşimde bel ağrısı mevcut. Bende sabah zor uyanıyorum kalkamıyorum muhtemelen verimli uyku yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 13 Ağustos 2024; 9:10:44 > -
Kargoya verildi mi ürününüz? Bende aynı durumdan muzdaribim. 24 unde sehir dışına çıkacağız. Hala kargoya vermedi yatsan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam dun aksam yatak geldi aksam 6 gibi actim havasini aldirdim 12 gibi yattim yatak efsane rahat hissettirdi ya benim yatagim artik cok cok kotu olmustu ondan ya da gercekten cok iyi yatak bulutlarin ustunde gibi uyudum ilk gece bikac kere uyandim ama begendim yatagi
uzerindeki visko jelden vucut hafif cokuyor icine bel boslugunu filaj dolduruyor.Ben 1.90 boy 105 kiloyum esim 1.65 50 kilo o da cok begendi cok rahat uyumus bakalim bikac gun daha gecsin daha iyi anlasilir
cool kumas da fark ettirdi galiba yataga yattiginda bikac derece daha seri hissettiriyor hic terlemedim diyemem ama onceki yataga gore sank daha az terledigimi hissettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
160*200 yatak arıyorum, boynum ve sırtım ağrıyor uyandığımda ne önerirsiniz bütçe 25k.
-
Yatsan serta majesty. Ama fiyatı 30.870 tl.quote:
Orijinalden alıntı: cemozgendh160*200 yatak arıyorum, boynum ve sırtım ağrıyor uyandığımda ne önerirsiniz bütçe 25k.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mağazada Yataş Athletic yatağı denedim sertliğini falan beğendim. Önerir misiniz? Benzer fiyatta daha iyi yatak tavsiyeniz var mı?
-
Merhaba
ben 1.78 boy 80 kilo
eşim 1.62 boy 58 kilo
uyku pozisyonu olarak yan yatmayı tercih ediyoruz
180*200 yatak almamız gerekiyor. Bütçe 30 35 bin civarına kadar çıkabilir.
tavsiye edeceğiniz model hangisi olur?
bizim ilgimizi işbirde
işbir airspring gloria plush hibrit yatak
işbir 100 ve 75 dansite yaysız tamamen visco yatak
teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogrenci16 -- 18 Ağustos 2024; 16:4:58 >
Yatak modeli ve markasi ne yeni aldiginizin ? Memnunmusunuz ?
Hocam,
öncelikle belirteyim yatak çok önemli, dinleneceğin yegane yer...
yatak için iyi kavramı tamamen görecelidir. Çoğu zaman eşlerin biri için yatak sertlik vs çok iyiyken diğerini rahatsız edebilir.
Yıllardır yatak malzemeleri üretim sektöründe çalışıyordum, artık buna ek yatak üretim firmasına geçiş yaptım. o yüzden sana sadece şunu belirteyim, yatağın markasından ziyade kullanılan hammadde / yarı mamuller çok önemlidir.
örnek olarak;
iki farklı yatak düşünelim, ikisi de Aynı ölçüde ve aynı tel kalınlığına sahip 1000c pocket spring kullanıyor diyelim.
tedarik ettikleri yayın markası bu durumda çok önemli. birisi erken yaşlanma / bozulma yaşarken diğeri daha uzun kullanımda sorunsuz devam eder.
Başka bir örnek kullanılan sünger,
bir marka hemen çökme yaparken diğerinin ömrü çok daha uzundur.
Ayrıca yatak roll pack olarak paketlendiyse bu yapan firmanın becerisiyle doğru orantılıdır. Her malzeme roll pack paketlemeye uygun değildir.
Ön yüz kumaş markası, kumaş içeriği de çok önemli bir faktördür.
yani hangi marka hangi model olacağından ziyade kullanılan malzeme kalite / markası bence daha önemlidir.
Ekstra bilgi isterseniz sorabilirsiniz.
-
Hocam olay tam öyle değil :)
İnanın Türkiye'de epey kaliteli ürünler satılıyor (müşteriler tarafından tercih ediliyor).
İngiltere pazarında en yaygın kullanılan yataklara burada beş para verip almaz kimse :)
Sporcu yatağı kısmına gelince, o bahsedilen yatağın kumaş özelliğidir bu ve ben daha önce o kumaşları üretim yapan yerdeydim. Bu kumaşın hatta ilk argüman oluşturmasından satışına kadar içindeydim.
Tabi asıl işi arge departmanı yapmıştı.
oradaki ana argüman kumaşta kullanılan özel bir iplik sebebiyle kandaki O2 miktarının artmasına, kan sirkülasyonu artmasına ve laktik asit birikiminin azalmasına yardımcı oluyor. bunlar lab testleriyle de kanıtlanmış ve sertifikaları mevcut. ancak mağazadaki temsilci arkadaş büyük ihtimalle konuya tam hakim olamadığı için bilgi verememiş.
Sporcu yatağı denmesinin sebebi en yoğun kas ağrıları, sporcu ve yaşlılarda görüldüğü için burası pazarlama stratejisi evet.
Son olarak çok çeşit yatak olmasının sebebi gerçektende müşteri ihtiyaçları ve bütçesi kaynaklıdır. Herkes uyuyor ama aynı uyku değil. Rahatlık kavramı tamamen kişiye odaklıdır.
-
Biz tüketici olarak bir markanın hangi modelinde hangi kalitede malzeme kullandığını nerden bileceğiz? Asıl sorun bu bence. Hepsi kendi yatağını övüyor.
Bu yatak konusu gerçekten çok karışık. Bilen birinin yardım etmesi gerekli gerçekten, çok model var, çok memnun olmayan var. Bizde yakında bir yatak alacağız ama ne alacağız hiç bir fikrim yok.
-
Normalde satış temsilcilerin bu konuya vakıf olmaları gerekir ve sorduğunuzda eksiksiz cevap vermeleri lazım.
Tanıdığınız biri var ise butik yatak ürettirmenizi tavsiye ederim. nispeten bir tık maliyetleri yüksek olur ama daha kaliteli bir yatak yaptırabilirsiniz.
-
Elimden gelen bir konu olursa yardımcı olabilirim.
Dediğiniz gibi karışık bir konu, tavsiyeler bile sonuca ulaştırmaz çünkü herkesin ihtiyaçları farklıdır.
bu arada sadece şunu belirteyim, garanti konusu önemli gözükse bile, garanti şartlarını iyi okumanızı tavsiye ederim. Keza o şartların pek uygulanabilir olmadığını düşünüyorum (çoğu firma için geçerli)
-
Merhaba,
160x200 ölçülerinde yatak bakıyorum. Açıkçası bakmadığım firma, okumadığım yorum kalmadı. Bütçem ve taksit seçeneği dahilinde bir modelde takılı kaldım. Kullanıcı yorumu ya da bir inceleme görmediğim için sizlere sormak istedim.
bambi yatak - yatak sanatı | yatak fiyatlarıClimextra Yatak - Bambi Yatak - Yatak Sanatı | Yatak Fiyatlarıhttps://bambi.com.tr/climextra-yatak?srsltid=AfmBOorCT5eRCS07VT6mtkD_oPBhdRfuhqcCq0y4xVxvTjYKbJMLZzXkBu yatak ile alakalı bilgisi olan, kullanan ya da deneyimlemiş kişilerin yorumunu rica edebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
2 kisilik yatak alicaz yatsan nin otel serisi varmis sabah kalktiginda her yerin dinc afrin yok boyle sok rahat yatakmis tam olarak marka ve modelini biliyorsaniz yazarmisiniz yardiminiz icin cok tskler !
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Otel serisi California diye geçer diye biliyorum. Bence serta majesty modeline bakın.quote:
Orijinalden alıntı: Ayberkoner
2 kisilik yatak alicaz yatsan nin otel serisi varmis sabah kalktiginda her yerin dinc afrin yok boyle sok rahat yatakmis tam olarak marka ve modelini biliyorsaniz yazarmisiniz yardiminiz icin cok tskler !
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X