< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (319. sayfa)
-
-
Aldığınız yatak tek kişilik mi ölçüsü nedir ayrıca ben de bu modelden almayı düşünüyorum acaba memnun musunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tempur Ease Yıkanabilir Kılıflı Yatak
yatsan tempur kullanana var mı acaba? tavsiye edermisiniz?
-
Bizde yeni Yatsan Switzerland Premium Plus aldık bakalım zamanla göreceğiz iyi mi yaptık kötümü yaptık.
-
Hocam o yatağı 5-6 yıl kullandık. Bizimki sade switzerland yazıyordu. Premium plus farkı var mı bilmiyorum. Sert yatak sevenler için iyi. Bir iki ay alışmak zor geliyor. Kalitesine diyecek laf yok. 5-6 yıl sonunda sıfır hâlinden fark yoktu, hiç deforme olmadı.
Sırf visko yatak ben beğenmiyorum. Verilen paraya da değmez. Visko süngere kılıf takıyorlar oluyor sana yatak. Paket yaylı bir yatağı inceleyin mesela, 7-8 katmandan oluşuyor. Antalya gibi bir yerde yaşıyorsanız hele visko asla derim. Terletiyor
Açıkcası bende bilmiyorum farkı nedir. Söylediğin gibi sert bir yatak. Bizde yumuşak yataktan bıktık. Şuan visco bir yatak kullanıyoruz ve artık rahatsız edici oldu. Sert yerde yatmak iyi derdi eskiler, dediğin gibi alışması biraz zaman alabilir ama iyi olacağını düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.
-
Hocam selamlar,
5 yıl önce yazmışsınız bende merak edip yazdım King Koil Amethyste yataktan memnun musunuz ? Tavsiye eder misiniz ?
-
Hocam sert yatak hakkında bu durum yanlış bilinen bir doğru ne yazıkki. Bir yerde fizyoterapist ile görüşmüştüm, sert yataklar bu kadar iyi gelseydi toplumun halen yüzde 80inin beli ağrımıyor olurdu.
çok doğru geldi. Yatağın sert olduğu kadar bel boşluğunu doldurup desteklemesi de lazım. Siz mesela 70kg iseniz Switzerland modeli bel boşluğunuzu doldurmayacaktır.
Biz de visko yatak çöktüğü için ve bel ağrısı yaptı diye Switzerland almıştık. Sertliğine alışamazsaniz yatsan biraz para keserek geri alıyordu sanırım. Ya da ped alırsınız üstüne
Evet Visko yatağı ben tavsiye etmem açıkcası. Sağlık açısından faydası var mı bilmiyorum fakat çiftler için uygun değil. Sertliğede alışacağız bi şekilde zaten zamanla yumuşama oluyor. %15 kesiyorlarmış hijyen bedeli adı altında. Perşembe gelecek bakalım, memnun kalmayı ümit ediyorum :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açıkcası bilemiyorum, şuan için tek bildiğim. Çok yumuşak sizi içine çeken visko bir yatağın çokta iyi olmadığı. Mağazada bir model daha denedim en sert model dediler, o gerçekten sertti yani sanki böyle tahtanın üstüne ince bişey serip yatmış gibi. Benim aldığım model en sertin bir altı. Bende seninle aynı fikirdeyim yatak her boşluğa temas etmeli.
Bi alışma süreci yaşarız mutlaka ama umarım öyle ağrı sızı durumları olmaz.
İnternetten baktımda biri şikayet yazmış, yatak sert omzum sakatlandı tedaviye başladım diye. Öyle birşey olursa zaten yandık hanıma değiştirelim yatağı diye ben ısrar etmiştim :)
Tabi ki çok yumuşak bir yatakta destek sağlamaz. Çok sert yatakya bizim eğrili omuriliğimizi dolduramaz.
Bu sebepten şuan en sağlıklı yatağa eğer ideal kilolardaysanız orta sert olarak geçiyor.
Ben ravello aldım allure serisinden. 1 aydır belim sırtım ağrıyor. o switzerlandları falan düşünemiyorum bile.
-
Korkutma beni şimdi :) İlk başta bi zorluk olacaktır ama atlatırız inşallah. Dediğin gibi orta sert en iyisi ama biz yumuşaktan bıktığımız için biraz daha sert tercih etmiş olduk. Yarın geliyor yatak, sonraki mesajı ortopediden atmam inşallah :)
Valla hocam inşallah hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Deneme süreniz var en kötü öyle düşünün. Ben indirimlerle beraber bedford almayı düşünüyorum. O bile sert olur mu diyorum :) Amethyste düşünüyordum o yatakta çok fazla çökme sorunu okuyorum.
-
Dediğin yatakları hiç bilmiyorum, mağazada sorumlu bir arkadaş vardı, ne tavsiye edersin dedik. Benim aldığımı ve sertta majesty dedi. Yattık majesty yumuşak geldi, tabii orda denenmiş yumuşamış onuda söyledi. Bizde swiss aldık. Yani en kötü senaryoda iade ederiz dediğin gibi olan 3-5 bine olur. Açıkcası bende merak içindeyim. Sende git dene, hanım varsa yan yana yat dene. Yani ancak öyle fikir sahibi olunuyor gibi.
Yani hocam o da olmuyor. Biz Hanımla gittik denedik ben 20dk yattım halen acaba bir farklılık olur mu diyorum 5 6 gece yatınca. Çünkü 1 aydır bel ağrısı çekiyorum ravello sağolsun. Yatsan uyku uzmanına ulaştım çağrı merkezinden o kişi de o yatak size yanlış bir tercih demişti.
3 4 model söyledi ama king koiller girdi indirime işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 4 Eylül 2024; 13:23:10 > -
Zor iş yatak seçmek ve riskli. Yani çamaşır makinesi alıyosun yeteneğini söylüyor, en kısa 40 dk yıkarım daha erken olmaz diyor mesela. Fakat yatak öyle değil, ben herkese uymam kardeşim özelliğim bu sırtınızı bana uydurun diyor :)
Aynen öyle hocam. Şimdi sipariş vereceğim ayarlayın diye korkuyorum halen diyemedim :))
-
Rast gelsin diyorum başkada bişey diyemiyorum. Umarım memnun kalırsın. Bende izlenimlerimi yazarım buraya sağımız solumuz yamulmazsa :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X