homelli Doğal Lateks Yatak %100 Natural Lateks Sentetik Yok https://www.homelli.com.tr/dogal-lateks-yatak/ |
Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (314. sayfa)
-
-
Merhabalar herkese iyi forumlar arkadaşlar. Çift kişilik yatak almayı düşünüyoruz. 1 yıllığına idareten bir evde kalıyoruz. Yatak odası takımımız yok. Çift kişilik yatağı parke üzerinde yerde kullanabilir miyiz. Ben 1.81 boy 90 kilo. Eşim 1.69 boy 56 kilo. Kaliteli bir yatak alsak 1 yıl yerde kullanabilir miyiz. Yatak odası takımını kendi evimize almak istiyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullanabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Bulutali
Merhabalar herkese iyi forumlar arkadaşlar. Çift kişilik yatak almayı düşünüyoruz. 1 yıllığına idareten bir evde kalıyoruz. Yatak odası takımımız yok. Çift kişilik yatağı parke üzerinde yerde kullanabilir miyiz. Ben 1.81 boy 90 kilo. Eşim 1.69 boy 56 kilo. Kaliteli bir yatak alsak 1 yıl yerde kullanabilir miyiz. Yatak odası takımını kendi evimize almak istiyoruz
Teşekkürler 🙏🏻
Arkadaşlar, İstikbal yada bellona olmak kaydı ile (fiyat önemli değil) çift kişilik en iyi yatak önerisi rica ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Mondi hybrid premium yatak hakkında bilgisi olan var mı? Tavsiye eder misiniz? www.mondihome.com.trHybrid Cool Premium Yatak 90X190 | Mondihomehttps://www.mondihome.com.tr/urun/hybrid-premium-yatak-90x190
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
takibimde.
en son uykucu pillow top cloudy modelini denedim,
bel bölgesi çöküyor, uykucu serisinde 5 bölgeli yay veya ortada beli destekleyecek ilave bir katman koyulmuyor, illa üst serta vb. seri aldırmak için, iade edeceğim
-
hibboxu yatakları ile tecrübesi olan var mı? hangi vücut tipine göre hangi yatagi seçti?
yataş iştiraki olması aslında satın almamak için tel başına bir neden fakat çaresiz kaldım, yatsan'da adam gibi serta ürün gamı yok, tek alınacak yatak sealy posturpedic ve bir ihtimal o da denemeden bilinemiyor majesty, otelde yatanların ve genel tüm sosyalmedya olumlamalarının etkisi ile
switzerland serisi, şöyle malzeme böyle yatak vs, bunları da unutun, tabiki gidin deneyin, ama o kadar sert bir yatakta uyuyabilmeniz mümkün değil, (swiss otele sattıklarını iddia ederler ama reçetesinin bambaşka olduğuna ve üst katmanlarının otel tarafından seçildiğine yemin ederim ama ispat edemem)
yatsan sitesinde allure amalfi vb. aslında altınyatak (kapitonesine kadar birebir aynı) modellerinin birebir aynısı ürünler gördüm, altın yatak ürünlerini mi üretiyor, kendi markasını mı basıyor emin değilim
2024 temmuz itibariyle 5-6 bin tl civarı çift kişilk hepsiburada trendyol tipi yatakları ise unutun, hiç yok farz edin.
5-6-7 bin tl mondi lova istikbal bambi vs. onları da unutun, pazar payından kapıp müşteri o isimsiz trendyol küçük firmalara kaçmasın diye üretiliyolar
kısacası türkiyede yatak piyasası tamamen çöplük durumunda, nitelik yok nicelik bol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 28 Temmuz 2024; 10:58:52 >
-
Hocam selamlar yeni bir cift kisilik yataga ihtiyacim oldugu icin arayisa gectim hb trendyol gibi sitelerde 4 5 bine cok fazla 5 yildiz ortalama 4:5 4.7 ortalamada modelleri gordum ama ne cikar hic bilemedigim icin deneyerek goreyim diye sabiha gokcenin karsisinda mobilya avmsi gibi biyer var cogu markanin oldugu oraya gittim cogu markaya girip sordum genel fiyatlar 14 20 bin bandinda yatsandaki modeller 30 40 bin araligindaydi armis yatakda uretimi bitmis amsterdam diye bir modeli uretimdeyken 14 bindi suan stoklari bitiriyoruz depoda 4 tane kalmis 4800 e veririz dedi calisam ama deneme firsatim olmadi yatsan uykucu pilow visko modeli de 17 binden 10 bine dusuyor hepsiburada da 150x200 bakiyorum boyut ve orta sert modellere bakiyorum armisi biliyor musunuz onerir misiniz nasildir veya yatsanda uykucu pilow nasildir yatak almak gercekten cok zormus cozemedim
Cuma günü Yataş ve Yatsan mağazasına gittim ve Yatsan Allure Ravello aldım. Kingkoil Amethyst ile arasında kaldım. Ravello bir tık daha sertti hanım onu beğendi.
Yataş ile arasında çok fark var gerçekten. Umarım memnun kalırım. Bir dünya para verdik yatak önemlidir diye bakalım ne olacak sonuç.
-
Bütçe uygunsa kesinlikle majesty tavsiye ederim. Her uyandığımda iyiki almışız diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 30 Temmuz 2024; 14:3:13 >
Aslında pek fark yok hocam. Ancak yatağınızdaki katmanlarda problem varsa, onları yataktan çıkarmadığınız sürece dengesizlik yaratabilir. Onlarıda anca yatağı kesip çıkarabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam büyük zincir oteller bu konuda maliyet hesabı yaparlar. O sebeple şartname hazırlar, o şartlarda teklif toplarlar. Son kullanıcıyı ise şık bir mağazada ikna etmek çok zor değildir.
büyük tesadüf, ben de bu yatak araştırması geçmişimde yaptıgım hataları irdelemek için eski mesajlara gidip tekrar bir değerlendirme yapmak istedim, arada senin attığın serta yatak videosunu izliyordum :)))
Ken Hightoweryoutubehttp://diymattress.net shows another Pillowtop mattress that has broken down into big dips with this one being a Queen size Serta I-Series Hybrid Bradbury model that's only 3 years old. Works on all sizes including King. Watch as we disassemble the mattress taking out failed layer after failed layer.https://www.youtube.com/watch?v=RQ6lE66sisc -
Kalp kalbe karşıdır hocam. Bende mesajınız beğenilenlere girdi diye bildirim gelince merak ettim bakayım dedim.
Piyasaya karşı tek başına dik duruşuyla gönlümüzü alan, bizleri bilgisiyle aydınlatan Hightower hocam sağolsun hocam. Sayesinde yataktan da anlar hale geldik.
Hocam bir yataga 30 40 bin lira vermek pek icimden gelmiyor acikcasi 10 bin ust limit var kafamda o bantta seri sonu olur outlet indirimlerinden olur kaliteli guzel biseyler almak istiyorum bakalim yatsanda majestry den cok serta nin bir modelini daha cok begenmistim ben ona da 31 bin fiyat verdiler
Yatsan Serta Sleep True Alverson Cool Visco Hybrid Yatak ve Uykucu Elite Pillow Top Visco Pedli Yatak arasinda kararsiz kaldim 150x200 icin ikisidr 9500 bandinda geliyor visco jel nasildir kullanan varmi birde visco jel varken cool kumas ise yarar mi bilemedim magazada da olmadigi icin bu urunler is kumara donuyor
merhaba. konuyu uzun süredir takip ediyorum zaman zaman girip okuyorum. ama yeni üye oldum sırf bu konu için diyebilirim.
fazla okudukça kafam çorba oldu o yüzden fikirlere ihtiyacım var
ben 55-60 kg arası gidip geliyorum, eşim de 60-70 arası. ben bel fıtığından ameliyat oldum doğum sonrası, eşim de boyun fıtığından. yaklaşık 6 yıl önce evlenirken araştırmadan öylesine aldığımız yatağı ve ekimde 4 yaş olacak kızımızın tek kişilik yatağını değiştirme kararı aldık çünkü dayak yemiş gibi uyanıyoruz. kızımızın yatağını da daha hamileyken odasını yaparken araştırmadan aldık ama artık kendi yatağında yatacağı için kalite arıyoruz. bütçe kısıtlamamız pek yok. bir tek ve bir çift kişilik yatak için 50000 e kadar ayırabiliriz .
eşim işinden dolayı otellerde kalabiliyor ve oraların yataklarından memnun ( double tree ya da anemon gibi)
2 aylık bir zaman dilimimiz var fikirlerinizi bekliyorum
bir de kızım yatakta zıplamaya bayılıyor
ve adanada yaşıyoruz sıcaklık açısından belirtmek istedim
teşekkürler
-
@drsigy
edit: 50bin tl ve adana demişsiniz, yatsan majesty, sealy posturpedic üst seri ve idaş çift yaylı modele bakın, eğer vaktiniz varsa da aşağıdaki modeli online sipariş geçin deneyin
uykucu pillow top cloudy modelini deneyin, 14 gün kapıdan iade hakkınız var, kilolarınız müsait diye yazıyorum bunu.
sırt üstü ve yüz üstü eğer bel göçmesi veya tersine göbek bölgesinde çökme yaşamazsanız o zaman hayırlı olsun 11 bine gayet konforlu ve destekli bir yatak aldınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 1 Ağustos 2024; 19:43:16 > -
yatsan mağazaya mutlaka gidin, kendiniz deneyin, serta adoring modelini inceleyin, 90 kg için o yatakta yayları hissettim ben. yatak 15 bine indirimde güya.
oradan sertanın true sleep dediği ekonomik seriye pay çıkarın.
visco'dan şikayet edenler var pillow ped kısmının terlettiğine dair, geriye lateks ve cloudy kalıyor, lateks pedli sert gelirse cloudy deneyin, bel bölgesinde çökme olmazsa eğer hayırlı olsun, eğer bende çökme yapmasaydı iade etmezdim asla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X