Giriş bütçesi min. İçin mondi gold energy bonel yaylı modeldir, bu model dışında ben mondide yatak begenmedim, klasik anqm babam eski tip yaylı yatak, tek kişilikte torba yaya gerek yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (322. sayfa)
-
-
HB Yatsan'dan iki defa yatak aldım hepsi lekeli geldi. lekeli ürünleri iade almıyorlarsa bunlar bana neden lekeli ürün yollayıp duruyor?
-
Selamlar IKEA'dan hangi yatakları önerirsiniz indirim kodum var yatakta değerlendirmek istiyorum. Boy 1.80 kilo 107.
-
Büyük umutlar ile iyi de para vererek idas sleeping space yatak aldım üstelik deneyerek aldım. Denediğim teşhir olduğu için mi ebattan dolayı mı bilmiyorum daha yumuşaktı. Senesi doldu yumuşamadı sabır sabır nereye kadar sabır omuz ağrısı çekiyorum kilomda var ne önerirsiniz arkadaşlar? Yorgun kalkıyorum iş performansım düştü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yatsan’dan serta Majesty deneyin bence.quote:
Orijinalden alıntı: f@ithline
Büyük umutlar ile iyi de para vererek idas sleeping space yatak aldım üstelik deneyerek aldım. Denediğim teşhir olduğu için mi ebattan dolayı mı bilmiyorum daha yumuşaktı. Senesi doldu yumuşamadı sabır sabır nereye kadar sabır omuz ağrısı çekiyorum kilomda var ne önerirsiniz arkadaşlar? Yorgun kalkıyorum iş performansım düştü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar, King Koil Amethyste almayı planlıyorum, kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı?
Selamlar, bu yatağı kullanan var mı? Giriş bütçesi için önerir misiniz IKEA'da 4.000 lira çek var.
www.ikea.com.trVALEVAG açık mavi 90x200 cm tek kişilik yatak - 10450709 | IKEAhttps://www.ikea.com.tr/urun/valevag-acik-mavi-90x200-cm-tek-kisilik-yatak-10450709 -
Merhaba arkadaşlar daha önce tecrübeli arkadaşların tavsiyesini sormuştum ama cevap veren olmamıştı ben king koil markayı satın aldım 2 hafta oldu daha yatak gelmedi 20 gün süre vermişlerdi geldiğinde bir kaç gün tecrübe ettikten sonra yine izlenimlerimi yazarım (çocuktan önce ben deneyeceğim)
-
Benim de aynı hala kargolanmadi hatta ilk taksidi ödedim.
Yatak arayışında olan arkadaşlara Bambi Magnasand Therapy modelini öneririm. Bir çok markayı modeli gezdim, en memnun kaldığım bu oldu. Bir seneye yakındır kullanıyorum tahmin ettiğimden iyi çıktı. Bakmanizi tavsiye ederim
bambi yatak - yatak sanatı | yatak fiyatlarıMagnasand Therapy Yatak - Bambi Yatak - Yatak Sanatı | Yatak Fiyatlarıhttps://bambi.com.tr/magnasand-therapy-yatak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarist -- 19 Ekim 2024; 23:50:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba ben Yatsan bayisinden almıştım kargo ile gelmeyecek , alırken en az 20 gün demişlerdi bu hafta içi gelecek diye bekliyorum inşallah memnun kalırız hayırlısı bakalım
-
www.yatsan.comUykucu Elite Pillow Top Visco Pedli Yatakhttps://www.yatsan.com/uykucu-elite-pillow-top-yatak_81520?p=458212www.yatsan.comSerta Sleep True Azure Bay Lateks Visco Hybrid Yatakhttps://www.yatsan.com/serta-sleep-true-azure-bay-lateks-visco-hybrid-yatak_81684?p=458568www.yatsan.comSerta Sleep True Alverson Cool Visco Hybrid Yatakhttps://www.yatsan.com/serta-sleep-true-alverson-cool-visco-hybrid-yatak_81686?p=458578
Arkadaşlar bu 3 yatak arasında kaldım boyum 1.80 kilo 83 Kendi yatağımdan her gün bel ağrısıyla uyanıyorum Hangisini önerirsiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLgaTe -- 24 Ekim 2024; 13:1:23 >
-
merhaba yeni yatak arayisindayim herkes yatsan paylasmis en iyisi yatsan mi? yatas bambi bellona isbir felan? birde sirt agrisi cekiyorum bana yatak onerebilirmisiniz max 20 bin tl civari
Merhaba evet genelde Yatsan tavsiye ediliyor çok tecrübeli değilim bu konuda ama şunu diyebilirim en iyi markalar Yatsan, idaş , işbir , yataş diye gidiyor bence bu markalardan tercih etmekte fayda var ama şuna dikkat etmek lazım alt segment ucuz modellerini tercih etmemek lazım .
Ben kendim yaklaşık beş yıldır idaş sleeping space modelini kullanıyorum 160x200 genel olarak memnunum zamanının en iyi yataklarındandı , geçen ay çocuk içinde Yatsan bayisinden King Koil rhodes modelini tercih ettim 8 yaşında bir çocuk içinde oldukça iyi bir model diye düşünüyorum yatak daha gelmedi Çarşamba günü gelecek denedikten sonra tekrar yazarım bir çok markayı gezdım denedim ve bunu tercih ettik umarım memnun kalırız
-
Merhaba hocam. Orta kalite çift kişilik yatak arayışındayım. 4 yıldır bilinmedik bir yatakta yattım ilk zamanlar iyiydi ama artık omzum belim ağrır şekilde uyanmaya başladım. Baya araştırdım daha önce pocket yaylı yatak kullanmadığım için bu sefer tercih edeceğim sanırım. Yattığım yatak kötü olduğu için çoğu iyi gelecektir bana büyük ihtimal. Giriş seviyesidi değil de bir üst seviyede hangi yataklara bakmamı önerirsiniz?
-
hocam selamlar bende bayileri ve yatakları denedim banada tesadufe bakın rhodes modeli uygun geldi konfor olarak tek korkum zamanla yumusaması cunku sikayetvarda bunla ilgili bir sikayet var, siz diger modellere de baktınızmı neden rhodesi tercih ettiniz birde bu yatsan markasında uygun fiyata satan bi yer varmı?
edit: demin sahibinden de bu modeli satan biriyle gorustum alınca guzel ama zamanla bize cok yumusak geldi o yuzden satıyoru dedi bende bundan korkuyordum sanırım bi tık sertine bakacagım cunku cok yumusak yatakta da hareket etmek zor olcak birde bu tek taraflı cif yonlu bir yatak al dedi yaz kış meselesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher47 -- 31 Ekim 2024; 14:1:44 > -
Merhaba evet King Koil rhodes 120x200 çocuk için aldığımız yatan nihayet dün geldi ilk izlenim güzel bayideki teşhir ürüne göre daha sert ama ben bunun bilincinde aldım zamanla muhakkak yumuşayacaktır sizi de tatmin edeceğini düşünüyorum ..Ayrıca çökecek veya deforme olacak bir yatak gibi değil oldukça kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Elediğim modellerden birisi işbir seacell@welness aslında iyi bir yatak olduğunu düşünüyordum ama vazgeçtim. Rhodes modeline göre daha yumuşak size uygun olmayabilir , Yataş bayisinde de bir çok modeli inceledim denedim , bu arada en önemli hususu da belirtmek isterim eşim Yataş bayi çalışanı ama ben bir türlü çocuk için model seçemedim .
Serüvene İlk Yataş ionic energy pro ile başladım inceledikçe bütçeyi biraz daha arttırıp daha kaliteli bir yatak olsun derken Yataş Cool@Wool modelini beğendik ama çift taraflı olduğu için daha sonra onu da eledim ( çift taraflı yataklara karşıyım) . En son Yataş zero gravity lateks düşündüm bayideki en beğendiğim model bu oldu ama çocuk için fazla üst segment ve pahalı geldi sonunda King Koil Rhodes karar verdik.
Size sert olsun hiç çökme olmasın derseniz yıllar önce teyzeme aldırdığım Yataş prestige prime tavsiye edebilirim ama oldukça sert bir yatak mutlaka denemeniz lazım ya da zero gravity lateks olabilir.
Özetleyecek olursam kendim de İdaş sleeping spice kullanıyorum memnunum ama şuan yeni yatak alacak olursam çok beğendiğim iki model var Yataş zero gravity latex ve King Koil Amethyste latex muhtemelen King Koil olurdu yeni yatak alacak olan çiftler kesinlikle mu modellere bakmalarını tavsiye ederim. Diğer markaları daha önce de incelemiştim yakın zamanda tekrar inceledim ve hepsini eledim , daha önce de yazdığım gibi yatak alınacaksa İşbir , İdaş , Yatai ve Yatsan bayilerinden tercih etmekte fayda var tabi ki bunlar tamamen şahsi düşüncelerimdir daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler yorumlayabilirler uzun oldu kusura bakmayın saygılar .
-
konuya girmişken son mesajı okudum bir ekleme yapayım,
- sert yatak yapmak ucuz, maliyetsiz; çelik yay kalınlığını 0.2 0.3 mm arttırınca 120 kg adamı da taşıyan ve çökmeyen yatak yapılıyor. ve evet, yay alaşımı kaliteli olursa ve maksimum yük haddi de yüksek olunca kalın tel ile, 10 sene boyunca yay hafızası da ilk günkü gibi kalabilir.
esas mesele, 120kg ve üzerine bir vücudu destekleyecek sertlikte ve konforlu yatak yapmak zor veya hem konfor hem de postür sağlayan yatak 70-90 kg ort. vatandaş için (edit: 120 kg insan var yağ oranı %30-40 ve kendinden dış katmanda sünger benzeri yağ tabakasına sahip, 120 kg insan var %15 yağlıkemik ve kas dokusu yüksek sporcu, bu iki kişi yatsan switzerland vb. çok sert yatakta aynı deneyimi yaşayamaz özellikle de spor emek yogfun iş vb. vücut yıpranma sonrası)
&
- sert yatak dayanıklı asla çökmeyecek yatak kıstası doğru kıstas değil, benim lova'dan 2-3 sene önce aldığım deneme için basic yatak bin tl idi şimdi olsun 3-4 bin tl, o yatak 10 senede olsa göçmez (bonel olması ayrı bir konu) ama 10 sene boyunca konfor destek sünger katmanı olmayan bir yatakta da kimse yatamaz (ped alıp denemek için almıştım zamanında), o marka ve segmentteki yataga konacak süngerlerin de ömrü fiyatına göre olacaktır. merak edenler aynı yumuşaklıkta ama birinin diğerinin 3 katı ağırlıkta (yoğunlukta) sünger kıyaslamalarını anlatımları youtube bulabilir, aradaki fark hafif olanda hem geceden sabah "sünme" yani ağırlık altında ezilme ve sabah sanki yatakta hiç sünger yokmuş haliyle kalkma hem de uzun vadede hafif süngeri çok daha erken yorulması ve çökmesi.
- bir yatagın konforlu olup olmadığını anlamak için vücut tipinize uyumuna bakın, en zorlu test yan yatış pozisyonudur, omuz başlarına arka kürek kemiklerine yaptığı baskı, kan dolaşımı rahatlatma ve yatınca zihni uyuma moduna ne kadar kolay teşvik ediyor, etmiyor... herkese kolay gelsin, yol çetrefilli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 1 Kasım 2024; 9:48:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bugun yatsan bayisine tekrar gittim ve rhodesin bi tik yumusak olduguna karar verip geayson modeline yogunlastim, rhodes tek tarafli bu yuzden daha erken ddforme olur grayson bi tık daha sertti sanki rhodes fazla cokuyordu ama aralarinda 6-7 bin tl fark var
rhodese 17 graysona 23 civari fiyat aldim nakitte napsam bilemedim bi yataga o kadar verilirmi kararsizim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X