Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zeynelkoc88 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
6.620
Cevap
297
Favori
2.063.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysuleymany

therapist i kaca aldiniz. Pesinde Liste fiyati uzerinden %7 indirim yapiyorlar. Size ne kadar yaptilar

Peşinde yüzde 10, taksitte yüzde 7 indirim yapıyorlar. 1170'i 6'yı böldürmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdminAS

quote:

Orijinalden alıntı: Onur.Kalender

quote:

Orijinalden alıntı: Onur.Kalender

Ben 175cm - 78kg
    Eşim 162cm - 51kg
    150x200 yatak almak istiyorum.
    Bütçe olarak 1000TL yi pek geçmek istemiyorum ama biraz zorlayabilirim.
    Tavsiyeleriniz nelerdir?

Bellona Bioenergy Active Yatak alan bir yakınım çok memnun olduğunu söyledi ama deneme şansım olmadı.

Az önce bir çok model deneyerek "Bellona Aloe Vera Twin" de karar kılarak siparişimi verdim.
    150x200 ölçülerinde 999TL ye anlaştım.

Hocam yatakta son durum ne memnun musunuz? Çok sert değildir umarım bende almayı düşünüyorumda..

Boşuna paranızı kaptırmayın.
    istikbal-mondi-bellona alacaksanız bu grupda fiyat performans ürünü olarak sadece " magic5 zone" belki tercih edilebilir.
    hiç olmazsa yapısı bozulunca uyguna almıştım zaten dersiniz.
    www.mondi.com.tr
    Magic 5 Zone Yatak Mondi Mobilya Yatak Baza Ev Tekstili
    http://www.mondi.com.tr/yatak-ve-bazalar/yataklar/magic-5-zone-yatak

• hepsiburada.com da satılan mattrest marka ucuz yatakları Kayseri'li Monessa üretiyor.
    paket yaylı, orta sertlikteki bir modelini sipariş geçtik, 6aydır kullanıyoruz, kalitesi, işçiliği fena çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 29 Ekim 2015; 20:46:06 >
  • Merhabalar.

Bu aralar baza,başlık ve yatak almak istiyorum. Kardeşim ve bana ayrı ayrı 2 tane tek kişilik yatak alacağım.

Bugün bellonaya gittim 100*200 ve 120*200 baza,başlık,yatak fiyatları sordum. Bana 2100 tl fiyat çıkarttılar ve bu indirimli hali.

Yatak olarak No stress serisi yatak önerdiler. Ama eve gelip yatağın yorumlarına bakınca çok şikayet varmış. Kafam karıştı alıpla almamak arasında.

Allah'a şükür kardeşim ve bende bel fıtığı, bel ağrısı yok.

Boyum 180cm Kilo 100. Kardeşimin boyu 130cm kilo 40.

Önerilen yatak bu:

Bu arada fikirlerinize açığım. Baza,başlık ve yatak olmak üzere bütün fikirlerinize açığım.

Bulunduğum ilde bellona,mondi,istikbal,yataş,işbir yatak bulunmakta. Seçenekler daha da artabilir belki tam emin olmamakla beraber.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Merhabalar.

Bu aralar baza,başlık ve yatak almak istiyorum. Kardeşim ve bana ayrı ayrı 2 tane tek kişilik yatak alacağım.

Bugün bellonaya gittim 100*200 ve 120*200 baza,başlık,yatak fiyatları sordum. Bana 2100 tl fiyat çıkarttılar ve bu indirimli hali.

Yatak olarak No stress serisi yatak önerdiler. Ama eve gelip yatağın yorumlarına bakınca çok şikayet varmış. Kafam karıştı alıpla almamak arasında.

Allah'a şükür kardeşim ve bende bel fıtığı, bel ağrısı yok.

Boyum 180cm Kilo 100. Kardeşimin boyu 130cm kilo 40.

Önerilen yatak bu:

Bu arada fikirlerinize açığım. Baza,başlık ve yatak olmak üzere bütün fikirlerinize açığım.

Bulunduğum ilde bellona,mondi,istikbal,yataş,işbir yatak bulunmakta. Seçenekler daha da artabilir belki tam emin olmamakla beraber.

Teşekkürler.

SL yay sistemi var bunda ve çok da tavsiye edilmez.

Yataş'ın five z, İşbir'in elite pocket yataklarını denemenizi öneririm.

• iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Hocam butcemi cok asiyor onerdiginiz yataklar. Ben 2 yataga toplamda 1300-1600 verebilirim enfazla. Bu fiyat bandinda 2 tane yatak oneriri misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam butcemi cok asiyor onerdiginiz yataklar. Ben 2 yataga toplamda 1300-1600 verebilirim enfazla. Bu fiyat bandinda 2 tane yatak oneriri misiniz?

www.idas.com.tr
    IIS 8.5 Detailed Error - 404.0 - Not Found
    http://www.idas.com.tr/index.php/yataklar/gold-collection/miracoil-ortopedik.html

• Merhaba 160x200 bir yatak almak istiyoruz. 7 senedir yatak odasi kapsamında verilen basit bir yatakta yatıyoruz ama artık çok rahatsızlık vermeye başladı. Sabah dayak yemiş gibi uyanıyoruz. Eşimin bel ağrıları mevcut benim ise sırt ağrım ve boyun Fıtığım var. Ćok fazla secenek ve marka var. Visko, lateks, yay falan derken kafa karışıyor. Eşim 55 ben 70 kiloyum. Tavsiye edebileceğiniz yatak var mı? Kisa araştırmam sonucu dikkatimi ceken linkteki yatak için de ayrı bir yorum yaparsanız sevinirim. Yorumlar cok iyi bu kadar insan yalan söylüyor olamaz sanırım.

www.hepsiburada.com
    Visco Pro Range 3D Visco Tek Kişilik Yatak 80 x 160 cm 30 Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/visco-pro-range-3d-visco-yatak-80x160-cm-30-gun-deneme-suresi-p-EAKSAN1MP-VP80V0

www.hepsiburada.com
    Mattrest Milky Plus Visco Yatak 90X190-30 Gün Deneme Süresi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/mattrest-milky-plus-visco-yatak-90x190-30-gun-deneme-suresi-p-EAKMONMLKYP-919

www.hepsiburada.com
    Visco-Pro Nova Visco Yatak 80X160 Cm Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/visco-pro-nova-visco-yatak-80x160-cm-1-adet-visco-yastik-hediye-p-EAKSAN3-VPNV80V3

@lordford50

• arkadaşlar wellmatt latex yatak aldım.

alalı 1 ayı geçti , kokusu geçmiyor. Koku bildiğimiz lastik naylon kokusu (latex eldiven) , internette yorumları okudum 2 gün balkonda havalandırıp koku olmadan kullanmışlar , aynısını ben de yaptım ama koku geçmiyor. Çocuğum banyo yaptığı halde bedenine işleyen koku hala devam ediyor.

Daha önce latex yatak kullanan oldu mu ? Bunu yaşayan oldu mu ? Böyle bir ürün olamaz ya, geri iade edebilir miyim alırlar mı?
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Bugun tekrar bakmaya cikacagim tavsiyesi olan var mi?

Isbir,istikbal'e ugrayabilcegim bugun.

• quote:

Bugun tekrar bakmaya cikacagim tavsiyesi olan var mi?

Isbir,istikbal'e ugrayabilcegim bugun.

İdaş, işbir, yataş alınabilir.

İstikbal-bellonaya boşuna para kaptırmayın.
    Yarı fiyatına mondi magic5 zone alınabiliyor çünkü.

• ben üç senedir visco bir yatak kullanıyorum ve yatak iyice içine çökmeye rahatsızlık vermeye başladı.
    artık visco ürün almak istemiyorum bu kadar zamanda çok rahatsızlık vermeye başladı.
    yarı ortopedik uygun fiyata çift kişilik bir yatak almak istiyorum.
    bir arkadaşım istikbalden almış gayet menun bende gidip bi mağazadan bakayım diyorum. siz ne önerirsiniz.
    içine göçmeyecek bir model lazım :)
  • boy191 kilom 110 eşimse 170 ve 100 üzerinde kilo.160*200 ölçülerinde yatak alacağız..şöyle bakındım çokk pahalılarda var ucuzlarda.lakin bel ağrısıda var ne almam lazım söyle 1000 tl civarındaolursa tadından yenmez..yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..bol seçenekli tavsiye olsun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wkend -- 3 Kasım 2015; 19:40:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkasdans

arkadaşlar. ikisi arasında kaldım

Bellona No Stress Yatak
    urun.n11.com
    Çift Kişilik Yatak Ölçüleri & Modelleri - n11.com
    http://urun.n11.com/cift-kisilik-yatak/bellona-no-stress-yatak-150x200-P60688957

BELLONA- BIOENERGY ACTIVE

hangisi olur sizce

iQ Sleep Yatak istikbal bu ürünü aldım 2 hafta oldu

• arkadaşlar merhaba bende yatağımı değiştirmek istiyorum
    çift kişilik 180x200 boyutlarında orta sert bir yatak arıyorum
    özelliklere gelirsek ben çok sağa sola döndüğüm için eşim zaman zaman şikayet ediyor o yüzden pocket yay denilen bağımsız bir ürün tercih ediyoruz. herhangi bir sağlık problemi yok ama sabah kalktığımızda bel ağrısı çekmek istemiyoruz bütçe olarak max 2000 tl diyebilirin
    yatsan öneriyorlar
    sizin değerli tavsiyeleriniz nedir yorumlarınızı bekliyorum
  • Yatsan Otantique Plus aldım. Paket yay sistemli, orta-sert bir yatak. Tavsiye ederim.
    Yatak meselesinde en önemli etken yay sistemidir. Bonel Yay, Paket (Torba) Yay Sistemi ve Bonel Yay'ı değiştirerek firmaların kendi geliştirdikleri çeşitli yay sistemleri var.
  • 2.000TL'ye kadar 160x200 çift kişilik yatak önerilerinizi bekliyorum. Yatak konusundan hiç anlamam. Sabah beni zinde uyandıracaksa 2.500TL'de veririm. Teşekkür ederim.
  • Öncelikle herkese merhaba,

Burada bahsedilen tüm yatak firmalarını gezdim, bir çok yatağı denedim. Yatak firmalarının benzer fiyatlardaki ürünleri nerdeyse hepsi birbirinin aynısı. Sonunda bir arkadaşımın tanıdığı sayesinde bir yatak üreticisinden (sies) direkt fabrikasından satın aldım. hem de baktıklarımın yarı fiyatına. benzer yataklar 2000-2500 lira iken, 1000lira verdim. Firmanın yeri beylikdüzü mermerciler sanayi sitesinde. normalde toptan çalışıyorlar ancak perakende olarak bir showroomları da var. deneyerek istediğinizi alabilirsiniz. Ben gerçekten memnun kaldım. Hem paranıza hem de uyku kalitenize önem veriyorsanız firmayla bir görüşün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbozkurt

Öncelikle herkese merhaba,

Burada bahsedilen tüm yatak firmalarını gezdim, bir çok yatağı denedim. Yatak firmalarının benzer fiyatlardaki ürünleri nerdeyse hepsi birbirinin aynısı. Sonunda bir arkadaşımın tanıdığı sayesinde bir yatak üreticisinden (sies) direkt fabrikasından satın aldım. hem de baktıklarımın yarı fiyatına. benzer yataklar 2000-2500 lira iken, 1000lira verdim. Firmanın yeri beylikdüzü mermerciler sanayi sitesinde. normalde toptan çalışıyorlar ancak perakende olarak bir showroomları da var. deneyerek istediğinizi alabilirsiniz. Ben gerçekten memnun kaldım. Hem paranıza hem de uyku kalitenize önem veriyorsanız firmayla bir görüşün derim.

Hayırlı olsun.
    Sies prestij
    Fabrikadan uygun fiyata yerel firmalar değerlendirilebilir tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tendürek

2.000TL'ye kadar 160x200 çift kişilik yatak önerilerinizi bekliyorum. Yatak konusundan hiç anlamam. Sabah beni zinde uyandıracaksa 2.500TL'de veririm. Teşekkür ederim.

Yatsan dan 2800-2300 arası alınabilir, 4-5 yatak var, bakabilirsiniz.
    Idas da da seçenekler var.
    Işbir coolflow da iyidir.

http://www.isbiryatak.com/urunler/yataklar/pocket-spring-paket-yayli-yataklar/coolflow-2/
    www.idas.com.tr
    IIS 8.5 Detailed Error - 404.0 - Not Found
    http://www.idas.com.tr/index.php/yataklar/platinum-collection/miracalmira.html

yatsan.com
    The resource cannot be found.
    http://yatsan.com/yayli-yataklar/beatrice

yatsan.com
    The resource cannot be found.
    http://yatsan.com/yayli-yataklar/millwood

http://yatasgrup.com.tr/Category/YATAS/RoyalSerisi/119/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 6 Kasım 2015; 20:58:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.