Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.621
Cevap
297
Favori
2.063.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nerden aldınız normalde sadece yatak bu fiyat olmalı çift kişilik mi??
  • Arkadaşlar 181cm boyunda 75kg ağırlığında bir erkeğim. 100x200 yatak almayı düşünüyorum.ama kararsız kaldım şunlar arasında:

İşbir Frezya 1211TL :http://www.isbiryatak.com/urunler/yataklar/pocket-spring-paket-yayli-yataklar/frezya/
    Yataş Athletic 1023TL :http://yatasgrup.com.tr/Product/YATAS/Athletic-AYIN%C3%9CR%C3%9CN%C3%9C/21/
    Yatsan Switzerland 1010TL :
    Yatsan Therapist 1120TL :
    Yatsan Crown 1060TL :
    yatsan.com
    The resource cannot be found.
    http://yatsan.com/yayli-yataklar/crown

Veya başka bir önerisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sevalkan

nerden aldınız normalde sadece yatak bu fiyat olmalı çift kişilik mi??

Bursa yatsan bayisinden aldım. Yatak 160*200 çift kişilik liste fiyatı 1320 tl pazarlıkla 1200 tl bıraktılar. 2 yastık birde alez ile beraber 1300 tl pazarlık sonrası aldım 5 taksit. Yüzde 7-10 arası pazarlıkla indirim yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gil Mocci

Arkadaşlar 181cm boyunda 75kg ağırlığında bir erkeğim. 100x200 yatak almayı düşünüyorum.ama kararsız kaldım şunlar arasında:

İşbir Frezya 1211TL :http://www.isbiryatak.com/urunler/yataklar/pocket-spring-paket-yayli-yataklar/frezya/
    Yataş Athletic 1023TL :http://yatasgrup.com.tr/Product/YATAS/Athletic-AYIN%C3%9CR%C3%9CN%C3%9C/21/
    Yatsan Switzerland 1010TL :
    Yatsan Therapist 1120TL :
    Yatsan Crown 1060TL :
    yatsan.com
    http://yatsan.com/yayli-yataklar/crown

Veya başka bir önerisi olan var mı?

www.idas.com.tr
    IIS 8.5 Detailed Error - 404.0 - Not Found
    http://www.idas.com.tr/index.php/yataklar/mattist-collection/genova-latex.html

http://www.isbiryatak.com/urunler/yataklar/pocket-spring-paket-yayli-yataklar/lavender-garden-pocket/

yatsan.com
    http://yatsan.com/yayli-yataklar/switzerland

• istikbalden yatak alınır mı?
  • KruGmaN kullanıcısına yanıt
    Merhaba, prestij ile viscocell arasında kaldık. sonunda eşimin de isteğiyle viscocell aldık. çok memnunuz herhangi bir problem yaşamadık. insan sabah uyandığında dinlendiğini hissediyor :)
  • Merhaba arkadaşlar.Yatak almayı planlıyorum.Bel fıtığım var ve genelde yan yatarım.Boyum 180 ve 80 kiloyum.Eşim 165 ve 53 kilo.Evdeki yatak belimi ağrıtıyor.Araştırmalarım doğrultusunda visko yatak istemediğime karar verdim.İşbir markasını çok önerdiler.Özellikle Lilium modelini, bu modeli mağazada 2 dk kadar denedim fena değildi.
    Sizce Lilium modelini almalımıyım yoksa başka bir marka/model mi tavsiye edersiniz.
    İşbirin King modelide hoşuma gitti ama mağazada olmadığı için deneyemedim.Bu modelide denememi önerirmisiniz.Teşekkürler.

Lilium Linki
    King Linki

• Hepdiburadaki 350tl olan visko plus nasıldır kullanan bilen varmı yorumlarıiyi diye sipariş gectim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar 120*200 ölçülerinde baza ve yatak ihtiyacım var ne önerirsiniz
    boy 178 kilo 70 her türlü öneriyi açığım marka saplantım yok yeterki rahat edeceğim bir
    yatak olsun saygılar.
  • Arkadaşlar birde iki tane yastık almam lazım ne önerirsiniz.
  • yaklaşık 1 aydır okuyom okuyom okuyom..çoğu satıcıdan daha bilgili olduk sayılır..bulunduğum ilde(Kırşehir) yataş mondi istikbal Bellona var..ben visco olmayan paket yay sistemi olan(5-7 bölgeli)hr süngerli ser bir yatak bakıyordum bendede hanımdada kilo çok..yaklaşık toplam ağırlık 220 kilo..kırşehirde açıkçası bulamadım aradığım yataktan..kayseride baktım yataklara İşbir,brn ve yataş ta denemediğim yatak kalmadı..en son brn firmaının royal serisi vogue modelinde karar kıldım..2 farklı multipocket yay sistemi kullanmışlar ve baya sert gömülme olmuyor.5 bölgeli pocket yay sistemi kullanılmış...gelsin deneyelim burdan yazarım yorumları..VE EN ÖNEMLİ NOKTANEDİR BİLİYOMUSUNUZ TÜM FİRMALARDA BUNU GÖRDÜM VE DUYDUM..TEŞHİRE GÖNDERİLEN ÜRÜNLER İLE EVE GÖNDERİLEN ÜRÜNLER FARKLI ÇIKIYOLARMIŞ...KULLANILAN YAY KISMINDAN TUTTA KUMASINA SÜNGERİNE KADAR FARKLILIK ARZ ETMEKTEYMİŞ..YATAK ALACAKLAR BUNU ÖZELLİKLE AKILLARINDA TUTSUNLAR..

• sert ve yüksek yatak seviyorum ve bu yatağı almayı düşünüyorum. yaşadığım yerde deneme şansım yok anlayan arkadaşlar nasıl kalitelimidir bu yatak.
    urun.n11.com
    Yataş - Selena Hermes Full Ortopedik Yatak 150x200 - n11.com
    http://urun.n11.com/cift-kisilik-yatak/yatas-selena-hermes-full-ortopedik-yatak-150x200-P77348715

• quote:

Orijinalden alıntı: wkend

yaklaşık 1 aydır okuyom okuyom okuyom..çoğu satıcıdan daha bilgili olduk sayılır..bulunduğum ilde(Kırşehir) yataş mondi istikbal Bellona var..ben visco olmayan paket yay sistemi olan(5-7 bölgeli)hr süngerli ser bir yatak bakıyordum bendede hanımdada kilo çok..yaklaşık toplam ağırlık 220 kilo..kırşehirde açıkçası bulamadım aradığım yataktan..kayseride baktım yataklara İşbir,brn ve yataş ta denemediğim yatak kalmadı..en son brn firmaının royal serisi vogue modelinde karar kıldım..2 farklı multipocket yay sistemi kullanmışlar ve baya sert gömülme olmuyor.5 bölgeli pocket yay sistemi kullanılmış...gelsin deneyelim burdan yazarım yorumları..VE EN ÖNEMLİ NOKTANEDİR BİLİYOMUSUNUZ TÜM FİRMALARDA BUNU GÖRDÜM VE DUYDUM..TEŞHİRE GÖNDERİLEN ÜRÜNLER İLE EVE GÖNDERİLEN ÜRÜNLER FARKLI ÇIKIYOLARMIŞ...KULLANILAN YAY KISMINDAN TUTTA KUMASINA SÜNGERİNE KADAR FARKLILIK ARZ ETMEKTEYMİŞ..YATAK ALACAKLAR BUNU ÖZELLİKLE AKILLARINDA TUTSUNLAR..

Selam yatak görmeden internetten almak ne kadar dogru olur tartışılır ,sizin söylediginiz şeyler görmeden alınan yataklar için geçerlidir magazadan aldıgınız yataklarda böyle şeylerin olması ,özellikle büyük firmalardan alınan mallarda böyle şeyler olmaz.Çünkü seçtiginiz malın modelini ,özelliklerini bir belge ile size sunarlarsa gelen malı karşılaştırırsınız aynı degilse geri yollarsınız ama internetten alırsanız bu durumlarda cogu insan resme bakarak alıyor o zaman farklı şeylerle karşılaşabiliyor.

• Konudaki birçok değerlendirmeyi okuduktan ve yatakları denedikten sonra Yatsan dan Otantique Plus modeli aldım. Denediğim yerde yatak yumuşağa yakın orta sertlikteydi, ancak eve gelen yatak bir miktar daha sert geldi bana. Muhtemelen yatağın üstünde çok fazla insan yattığı için biraz daha yumuşamıştı diye düşünüyorum. Ciddi miktarda uyku sorunu ve sırt ağrısı yaşıyordum, belirgin bir değişiklik olmadı henüz. Tabi bir yataktan mucizeler yaratmasını da beklememek gerek, önce sağlık sorunlarını halletmek daha mantıklı aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taneresin

quote:

yaklaşık 1 aydır okuyom okuyom okuyom..çoğu satıcıdan daha bilgili olduk sayılır..bulunduğum ilde(Kırşehir) yataş mondi istikbal Bellona var..ben visco olmayan paket yay sistemi olan(5-7 bölgeli)hr süngerli ser bir yatak bakıyordum bendede hanımdada kilo çok..yaklaşık toplam ağırlık 220 kilo..kırşehirde açıkçası bulamadım aradığım yataktan..kayseride baktım yataklara İşbir,brn ve yataş ta denemediğim yatak kalmadı..en son brn firmaının royal serisi vogue modelinde karar kıldım..2 farklı multipocket yay sistemi kullanmışlar ve baya sert gömülme olmuyor.5 bölgeli pocket yay sistemi kullanılmış...gelsin deneyelim burdan yazarım yorumları..VE EN ÖNEMLİ NOKTANEDİR BİLİYOMUSUNUZ TÜM FİRMALARDA BUNU GÖRDÜM VE DUYDUM..TEŞHİRE GÖNDERİLEN ÜRÜNLER İLE EVE GÖNDERİLEN ÜRÜNLER FARKLI ÇIKIYOLARMIŞ...KULLANILAN YAY KISMINDAN TUTTA KUMASINA SÜNGERİNE KADAR FARKLILIK ARZ ETMEKTEYMİŞ..YATAK ALACAKLAR BUNU ÖZELLİKLE AKILLARINDA TUTSUNLAR..

Selam yatak görmeden internetten almak ne kadar dogru olur tartışılır ,sizin söylediginiz şeyler görmeden alınan yataklar için geçerlidir magazadan aldıgınız yataklarda böyle şeylerin olması ,özellikle büyük firmalardan alınan mallarda böyle şeyler olmaz.Çünkü seçtiginiz malın modelini ,özelliklerini bir belge ile size sunarlarsa gelen malı karşılaştırırsınız aynı degilse geri yollarsınız ama internetten alırsanız bu durumlarda cogu insan resme bakarak alıyor o zaman farklı şeylerle karşılaşabiliyor.

hocam hangimiz yatağın içerisinde kaç tane yay kullanıldığını biliyoruz..teşhire gidende misal 200 se eve gelende 150 dir.bunu nerden anlayacaksın.teşhirdeki yatağın içini açıp bakıyomusun..kullanılan sünger malzeme işçilik nedir biliyormusun..ve bu forumda da bir sürü insan var baktığı yatak ile aldığı yatak arasında fark olduğunu söyleyen..

• quote:

quote:

quote:

hocam hangimiz yatağın içerisinde kaç tane yay kullanıldığını biliyoruz..teşhire gidende misal 200 se eve gelende 150 dir.bunu nerden anlayacaksın.teşhirdeki yatağın içini açıp bakıyomusun..kullanılan sünger malzeme işçilik nedir biliyormusun..ve bu forumda da bir sürü insan var baktığı yatak ile aldığı yatak arasında fark olduğunu söyleyen..

Hocam kusura bakma ama sen diyorsunki ben Bayiden MERCEDES begendim ama bana opel verdiler. saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: oz7oz

sert ve yüksek yatak seviyorum ve bu yatağı almayı düşünüyorum. yaşadığım yerde deneme şansım yok anlayan arkadaşlar nasıl kalitelimidir bu yatak.
    urun.n11.com
    http://urun.n11.com/cift-kisilik-yatak/yatas-selena-hermes-full-ortopedik-yatak-150x200-P77348715

sert yatak olarak yatsan switzerland öneririm.
    yatsan.com
    http://yatsan.com/yayli-yataklar/switzerland

YATAŞ ROYAL VEYA SELECTİVE SERİSİ BAKIN.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam kusura bakma ama sen diyorsunki ben Bayiden MERCEDES begendim ama bana opel verdiler. saygılarımla.

doğru olabilir. parfümlerde de testerlardaki esans özütü çoğunlukla fazla olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: oz7oz

sert ve yüksek yatak seviyorum ve bu yatağı almayı düşünüyorum. yaşadığım yerde deneme şansım yok anlayan arkadaşlar nasıl kalitelimidir bu yatak.
    urun.n11.com

fiyat ne kadar verirsin bilmiyorum ama benım aldığım yatak piyasadaki denediğim üzerinde yattığım en sert yataktı...brn marka vogue yatak 2 farklı sert bölgesel pocket yay sistemı kullanılmış.

• bütçem düşük olduğu için bugun n11deki selena yatağı puan-kuponlarla 9taksitle 620liraya aldım.bikaç bayi aradım 840dan aşşağı taksitli fiyat vermediler. yataşın 2. kalite ürünüymüş biraz araştırdım pek bişey bilinmiyo biraz şansa bıraktım işi gelince buraya değerlendirmemi yazıcam zaten.umarım rahat edebileceğim bi yataktır.ilgilerinize teşekkürler. Artık baza bakıyorum 150*200lük yine n11den olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.