Şimdi Ara

Yataş Bedding ATHLETIC DHT Yaylı Seri Yatak 3.351,04tl (160x200 cm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.172
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü geçen hafta 3950tl seviyesinde aldım. Henüz ambalajını bile açmadım ama bu hafta fiyat daha da inmiş. Almayı düşünen varsa fiyat tekrar yükselmeden alabilir. İadesi çok zor olmasa (Horoz ile geldi) iade eder tekrar alırdım.

https://www.hepsiburada.com/yatas-bedding-athletic-dht-yayli-seri-yatak-cift-kisilik-160x200-cm-p-EAYTS110004010018

Yataş Bedding ATHLETIC DHT Yaylı Seri Yatak 3.351,04tl (160x200 cm)

• Arkadaşlar bu yatağı 2012 2016 yılları arasında kullanan biri olarak bu yatağı önermem. Yatak 3 yıl garantilidir ben aldığımda ilk başta farkına varamadım kenarlar bombe yaptı. Servis baktı kullanıcı hatası dedi. Sorun şu kenarlarda kenar destek yayı yok. Onun için kenarları kaydırak gibi oluyor. Yatak tek taraflı. Yaz kış kullanımı yok. Rahatlık ve konfor aramayın. Bunun yerine prestige serisini aldım. Memnunum

• dht yay sistemi iyi midir ? ben pocket yay daha iyi diye biliyordum

• alitaro A kullanıcısına yanıt

pocket yay kullanmadım ama daha iyi olduğu söyleniyor. dht yay ezelden beri kullanılan klasik yay sistemi.

• Bu yatağı kullanıyorum çok memnunum ne çok sert ne yumuşak rahat bir yatak

• O yaylı yatağa o para verilmez. En azından paket yaylı alın uzun ömürlü ve çok daha konforlu olur. Paket yayda her bir yay kumaş içerisindedir ve bağımsızdır. Gıcırdama, fırlama vs yapmaz.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

o yatağa o para "SİZCE" verilmez. 3500tl civarlarına markası bilindik güzel bir paket yaylı yatak varsa tabiki o tercih edilebilir. Ben 10-11 civarı yatak denedim. bunu beğendim ve aldım. Henüz kullanmadığım için uzun kullanımda ne olur tabi ki bilmiyorum.

• pocket yayli olanlar daha iyi bu dht yaylar bir süre sonra gıcırdamaya başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • STND kullanıcısına yanıt

Ben bildiğim bilgiyi aktarmaya çalıştım. O zaman siz ya paket yaylı denemediniz ya da denediniz ama bundan memnun kaldınız. ne diyeyim güle güle kullanın.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Uygun fiyata orta-sert paket yay denemedim açıkcası. genelde fiyatlar 5-6k+'dı paket yaylılar için. bende o fiyatlara çıkmak istemedim. Teşekkür ederim.

• Yatasin kendi sitesinde sepete atinca aynı fiyat oluyor zaten

• Arkadaşlar bu yatağı 2012 2016 yılları arasında kullanan biri olarak bu yatağı önermem. Yatak 3 yıl garantilidir ben aldığımda ilk başta farkına varamadım kenarlar bombe yaptı. Servis baktı kullanıcı hatası dedi. Sorun şu kenarlarda kenar destek yayı yok. Onun için kenarları kaydırak gibi oluyor. Yatak tek taraflı. Yaz kış kullanımı yok. Rahatlık ve konfor aramayın. Bunun yerine prestige serisini aldım. Memnunum

• Yataş hikaye. Premium model aldık 1,5 sene sonra yanlar çöktü. 70 kilo insanız yani...

Bu modelden çocuğa aldım, gıcırdıyor yaylar. Ortadaki yayları ise yatarken hissediyorum. Yataş yerine daha uygun fiyatlı ürünler alın, en azından kazıklandığınızı hissetmezsiniz.

• Aynı yatağı yaklaşık yedi yıldır kullanıyoruz. Eşimin boy ve sırt ağrıları nedeniyle o zamanlar birçok marka ve model deneme sonrası bu yatakta karar kılmıştık. Fazla kilolu değiliz. Yorumlarda yazılanan sorunları yaşamadık. Yatağın yayları ses yapmıyor, hissetmiyouz. Yedi yıl geçmesine rağmen orta kısımlarında çok az çökme var fakat sıkıntı yapacak şekilde değil. Şimdilik hiç bir şikayetimiz yok, gayet rahat.

• adamı aldıgına pişman ettiler :) bizim insanlar ne tuhaf kullanmadan peşin hükümcü o kadar yorumdan sadece kullanan kişinin yorumuna dikkat edin alan arkadaşa tavsiyem.

• 2 yıldır kullanıyoruz. Oldukça rahat eski yatakta sırt agrım oluyordu resmen rahatlattı beni bu ytak. Zaten bel fıtığı olan bir arkadasımın önerisiyle deneyip aldım. Suana kadar bir sorunla karşılaşmadım.

• 2 hafta önce çok araştırdım yatakları. Bu yatak, iyi bir yatağın hiçbir özelliğine sahip değil. Detaya girmeye bile gerek yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu yatağı bende aldım bütün ağrılarımdan kurtuldum1 sene oldu alalı

• yataş almayın , toparlanma oldu.

Servis çağırdık geldi baktı, işte dağıtılacak falan dedi. Sonra gitti bir daha gelmedi kendisi.

Tekrar şikayet açtım, bu sefer dönmediler bile.

Lanet gelsin dedim

Yataşın adı var gerisi yok.

• bu yatağı kullanıyorum ve kesinlikle önermem, değiştirme aşamasındayım...

• Yatak ve yastık kesinlikle bireysel ürünlerdir yorumlara itibar etmeyin bence. Yani birinin çok beğendiği size iyi gelmez yada hiç beğenmediği size çok rahat gelebilir. Önemli olan akşam yattiginizda hissettiğiniz değil sabah kalktiginizda hissettiğiniz rahatliktir. Maalesef bu da denemeden anlaşılamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.