Teslayi begenmediniz mi ? Ben tercihimi tesladan yana kullandim 3600tl gibi bir fiyata aldim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yataş Bedding ATHLETIC DHT Yaylı Seri Yatak 3.351,04tl (160x200 cm) (2. sayfa)
-
-
Teslayı denemedim hocam :) gittiğim yerde yoktu. Hayırlısı olsun umarım siz de memnun kalırsınız
-
Paket yay daha iyi deniliyor fakat marka model çok önemli paket yaylar yatak eğer düz bir zeminde durmaz ise yaylar peketten çıkıyor sonra yatak gacir gucur ses yapar yatak çökme yapar. Aslında standart ama kaliteli yayli yataklar bence daha kullanışlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben paket yaylı bu modeli almıştım 1 ay kadar önce. yataş mağazasından aldım direkt. nakit 3750 ye verdiler. 160x200. bana oldukça rahat geldi. tavsiye ederim bu modeli.
yataş beddingCool Action Pocket Yaylı Seri Yatak|Yataş Beddinghttps://www.yatasbedding.com.tr/cool-action-pocket-yayli-seri-yatak-32196 -
yataşın ergocil infinity yatağını kullanıyoruz. yaklaşık 3 ay oldu alalı. 185 boy 110 kiloyum. önceki yatakta yorgun kalkıyordum. bel ve bel çukurumda ağrı oluyordu. şimdi ise, uykuya çok kolay dalıyorum, ve dinlenmiş olarak ağrısız kalkıyorum. bana çok iyi geldi yatak. uzun süreli kullanımda çökme vs herhangi bir sorun olabilir mi bilemiyorum, bunları yaşamam için henüz erken. yayları klasik değil ama paket yay da değil. farklı bir sistemi var ergocil diye. şimdilik çok memnunuz. ne çok sert ne de çok yumuşak. orta diye geçiyor. yataklar tamamen kişiseldir, birine iyi gelen başkasına gelmeyebilir. sanırım en iyisi mağazalarda görerek deneyerek almak
-
1 aydir kullaniyorum cok rahat ettim. Sabahlari cok dinc uyaniyorum. Yukardaki arkadasin dedigi gibi kisiden kisiye degisiyor bu yatak meselesi. Zaten oyle olmasa ayni fiyat bandinda birden cok model olmazdi. Size de hayirli olsun. Paylastiginiz fiyat da uygun bu arada
Yataş mı asla...
2 yıl evvel yataş tan bir yatak aldım..
Elimde yataş star model bi yatak vardı ki rahat 15 yıllık.. Bir arkadaşımın eskisi idi.. Aynı star mı dedim, evet deyince kurcalamadan aldım. İlk gece sabaha kadar yatamadım, yayların yerleri o kadar belli ki.. Gidip yere battaniye serip yatınca daha rahat..
İade almadılar, değişim için de ciddi para kestiler.. Kapısından içeri çay içmeye gitmem o kadar söyleyim! Eski yataşla alakası yok
Düzeltme :eski starı değiştirme sebebim evleniyor olmamdı.. Yoksa çok memnundum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercuezel -- 19 Ekim 2021; 14:13:41 >
Fiyat için teşekkürler. Mağazada indirimsiz satmaya çalıştılar, sonra indirimi yansıtmak zorunda kaldılar. Yataşın 1200 liraya çok satılan klasik yataklardan bir farkı var deyip satın aldım.
Umarım memnun kalırız hocam. indirimli almanıza sevindim :)
-
YATSAN markası nasıl acaba? Yataş markasından bi tık daha üstte sanırım.
-
Yataşın 700 tl civarı 90 190 yatakları var. Önerirmisiniz. Çocuklara alacam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yataş Projects Joyful 300 DHT yataktan Şubat ayında 18 ve 20 yaşlarındaki çocuklar için iki tane aldım. Oteller için üretilen ürünler. Mağazada bulamamıştım.. Alırken tereddüt içindeydim fakat beğendik, bende yattım.Yedi ay geçmesine rağmen göçme, deforme oluşmadı. Hatta az önce sorunuza cevap vermek için kontrol ettim.
Yatağın yayları rahatsız etmiyor. Yatağı çift taraflı kullanılabiliyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X