N11 ve trendyol stokları bıttı kendi sitesınden alabılırsınız https://www.yatasbedding.com.tr/rina-dht-yayli-seri-yatak-31249 İsteyen N11 den isteyen Trendyol dan alsın (N11 de kupon ıle daha ucuza gelebilir) satıcılar aynı resmı magaza yataş https://www.n11.com/urun/yatas-bedding-rina-dht-yayli-seri-yatak-180x200-18123276?magaza=yatas https://www.trendyol.com/yatas/rina-dht-yayli-seri-yatak-p-32939336 Acele edin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot216 -- 24 Mart 2024; 13:58:17 > |
Yataş Bedding Rina Dht Yaylı Seri Yatak (180x200) - YANIYOOOOR * 999 TL
-
-
18 cm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldık hocam, teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önemlı olan boyu değil işlevi
yani fiyatı
-
Hocam teşekkürler kupon ile 890₺ ye aldım:)
bazası çok pahalı bazayla 5k maal olsa süperdi.
-
Baza olmadan da yere mi koyucaz yatağı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gece gece nereden denk geldiysem 2 tane aldım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben aldım kuponla 889 artı nays kapnayası devam ediyormu bilmiyorum ama ordanda 80 tl gelir iyi yani.
-
Ben de aldım hiç akılda yokken. Kendi sitesinde de bu fiyat. Yollanır büyük ihtimal.
Yatak ölçülerini alıp sipariş verin. Biraz büyük yatak oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kupon hangi sayfada var
Yeni popi konu. Resmen bedava. Yarın nasıl kaçırdım diye hayıflanan bir sürü kişi görürüz burada :)
-
n11 de sepete attınca kuponlarda görünüyor.
Arkadaşlar baza bulan var mı uyguna piyasada fiyatı nedir bazanın nette baya pahalılar.
-
Ya şimdi alacağım ama yollarlar falan evde koyacak yer yok :)
Lazım değildi bir tane aldım fiyat çok uygunmuş. Şimdi kredi çekicem eve yeni bir oda eklemem lazım.
-
Ben de 1 adet aldim. Konu sahibine tesekkurler.
Evdeki çift kişilik yatağı ölçtüm ondan bile büyük. Bunu koymak için özel bir oda lazım
Kocama yatak alip ne yapcan. Standat disi oldugundan zaten bu fiyat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yatağın ölçülerinin farkında olup sipariş veriyorsunuz dimi ?
standart yataklar 150*200 yada 160*200 oluyor
17 cm yatak mı olur lahmacun gibi
|
Yatak kesmek? Yatağı nasıl keseceksiniz ve kullanacaksınız? Bunu yapabilecek donanıma sahipseniz yatak işine girin zaten. Bu forum beni her zaman şaşırtıyor :)
|
Oooo. Sorgu kısmı sen de tam kapanmamış. Sıcak fırsatçı herkes aldı diye alır. Lazım mı değil mi sorgulamaz. Teamül bu.
|
mimimimimmizah şoooov. bir insan günün 8 saatini yatağında geçirir. ben 25 bin liralık yatakta yatıyorum. 999 liraya ancak tokat çemeni alınır. yatak değil |
Lazım değildi bir tane aldım fiyat çok uygunmuş. Şimdi kredi çekicem eve yeni bir oda eklemem lazım. |
Valla ben de aldım neden aldim bilmiyorum
|
Yataşta çalışan bir yakınıma sordum eve alınıcak bir yatak değil dedi.
|
yukardakiler Tokat çemeni almışlar.
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X