< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bugün teslim edildi banada |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albaywolf -- 9 Nisan 2024; 13:27:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Antalya'da almak isteyen varsa iade etmeyi düşünüyorum hiç kullanılmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 27 Mayıs 2024; 23:53:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekonomik zorluklar bizi mucit yaptı 😃 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtenplus -- 28 Mayıs 2024; 3:34:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaylı yatak bunlar başka türlü gelme ihtimali yok ki diğerleri sunger olanlar sarılı geliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tam da bu ölçüde yatak ihtiyacı varken kaçırdık,şimdi normal fiyattan almak da fazla gelecek :) |
hocam 999 TL olan sadece 180x200 aldım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konu eski ama yanlışınız var. Yaylı yataklar, hatta paket yaylı yataklar bile vakumlu gelebiliyor. Birden fazla defa yaylı yatak aldım vakumlu şekilde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |