Şimdi Ara

Yatay Geçiş 2016 (sakarya, kocaeli, esogü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3.sınıf endüstri mühendisliği bölümü için sakarya, kocaeli ve esogü üniversitelerine başvuru yaptım. Benim gibi bu üniversitelere başvuru yapan varsa, birbirimize merak ettiğimiz soruları bu konu başlığı altında sorabiliriz.

• dontstopbelieving D kullanıcısına yanıt
    bende 2. sınıf endüstri mühendisliği bölümü için Esogü'ye başvuru yaptım
  • selam bende 3. sınıf için başvurdum, sonuçlar çok geç açıklanıyor :(
    sen nerde okuyodun?
  • Erciyes'te okuyorum,ganon kaçtı öğrenebilir miyim?
  • 3.20 senin kaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.90 benimde
  • İnşallah gidebiliriz de asıl sıkıntı olan şey geç açıklandığı için kalacak yer bulamamamiz bu sene üniversite kayıtları 14 ağustos da yapıldığı için herkes yurt ve apartlari neredeyse tuttu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gebze Teknik Uni Yatay Geçiş
    4 yıl önce açıldı
    Tıp fakültesi yatay geçiş
    4 yıl önce açıldı
    Hacettepe tıp yatay geçiş
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet doğru söylüyorsun kalmak için birkaç yere başvurmak lazım,kabul edilir miyiz acaba ya
  • İnşallah kabul ediliriz.
    Sadece esogü ye mi başvuru yaptın ?

• hocam ben erzurum'u kazandım bu yıl daha başlamadan yatay geçiş yapabiliyor muyuz ?
  • Bildiğim kadarıyla başlamadan yatay geçiş yapılamıyor, senenin sonunda ya merkezi yerleştirme puanıyla yada agno ile yatay geçiş yapabilirsin, yani bir yıl okumak zorundasın en az eğer iki yıllık kazandiysan iki dönem değilde sadece bir dönem okuyarak yani bahar dönemi için yatay geçiş başvurusu yapabilirsin

• evet şu anlık sadece oraya başvuru yaptım,benim bildiğim kadarıyla hazırlık okuyorsan 1. sınıfı okuduktan sonra, hazırlık yoksa 1 sene okuduktan sonra seneye için geçmek istediğin üniversiteye göre gano ya da not ortalamasıyla geçiş yapabilirsin
  • Hazırlığın sonunda aldığın lys puanına göre tekrar geçiş yapma hakkın var, hazırlık okuduğunda gano olmayacağı için böyle bir uygulama getirilmiş

• Bu arada ben esogü ye posta yoluyla başvuru yaptım, belgelerin okula ulasip ulasmadigindan şüphe duymuyor değilim

posta takip numaranla baksaydın ya da arayıp sorabilirsin postaya ulaştırıldı mı belgelerim diye
  • Dün mail geldi bana yatay geçiş basvurunuz onaylanmistir diye, heralde ellerine ulaştı böyle bir mail attılar

bana mail gelmedi ama ön başvurum onaylanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floraeng -- 26 Ağustos 2016; 15:54:32 >
  • Esogü yatay geçiş başvuruları açıklandı

bende söyledikleri tarih gibi 29 unda falan bekliyordum 26 sında açıklamışlar hemen yedekteyim sen?
  • Bende 1. yedekteyim, anadolu üniversitesine de başvuru yapmıştım. Pazartesi günü açıklanacak o da

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.