Şimdi Ara

Yatay Geçiş Hakkında Yardımınıza İhtiyacım Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Forumda açtığım konu ile ilgili başlıkları ve yorumları okudum ama bu pek doyurucu olmadı. Her neyse, bu sene ilk üniversite sınav heyecanını tatmış oldum. Sınav sonucuma göre hedefim olan İTÜ Makine mühendisliğinden uzak kaldım. Sıralamam 40k. Ama LYS'de sıralamamı önlere çekeceğime eminim. YGS'de hakettiğim şeyleri alamadığımı düşünüyorum. İşin detayına girecek de olursak konularım büyük ölçüde bitmiş durumda. Yani baba konulara göz atarsak: Türev, İntegral, Organik Kimya, Sistemler, Fizik modern fizik hariç hepsi bitmiş durumda. Asıl sorum şu: Oldu ki sıralamamı İTÜ Makine için 12k ya çekemedim. -bu mucizevi gözüküyor ama bunu yapanların olduğuna şahit oldum- Yıldız Teknik Üniversitesi Makine bölümüne girip 2.senemde İTÜ'ye geçiş hakkım var mıdır? Yatay geçiş şartlarında YGS-LYS puanları önemli midir? Ayrıca not ortalamaları gibi diğer koşullar nelerdir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Buraya biraz içimi de döktüm kusura kalmayın. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamer16 -- 7 Mayıs 2015; 13:02:09 >

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.