Şimdi Ara

Yatay GEÇİŞ Kabul Tarihleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere çok önemli bir sorum olacak, varsa bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok teşekkür ederim. Aklımı çok kurcalıyor bu soru.

Sene sonunda 2 tane üniversiteye yatay geçiş başvurusunda bulunmak istiyorum ama sonuçların açıklanıp,kayıt tarihleri çok ters oluyor. Şöyle özetleyeyim.

Misal A üniversitesine yaptığım başvuru kabul edildi, en son kayıt tarihi 10 Eylül diyelim
    B üniversitesi yatay geçiş sonucunu 12 Eylülde açıklıyor.

Şimdi gelelim soruma

Ben A üniversitesine kayıt oldum ama B üniversiteside yatay geçiş başvurumu kabul etmiş.

Benim kayıt olduğum A üniversitesinden B üniversitesine geçme şansım var mı ?

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: esterabim41

Merhaba arkadaşlar sizlere çok önemli bir sorum olacak, varsa bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok teşekkür ederim. Aklımı çok kurcalıyor bu soru.

Sene sonunda 2 tane üniversiteye yatay geçiş başvurusunda bulunmak istiyorum ama sonuçların açıklanıp,kayıt tarihleri çok ters oluyor. Şöyle özetleyeyim.

Misal A üniversitesine yaptığım başvuru kabul edildi, en son kayıt tarihi 10 Eylül diyelim
    B üniversitesi yatay geçiş sonucunu 12 Eylülde açıklıyor.

Şimdi gelelim soruma

Ben A üniversitesine kayıt oldum ama B üniversiteside yatay geçiş başvurumu kabul etmiş.

Benim kayıt olduğum A üniversitesinden B üniversitesine geçme şansım var mı ?

Teşekkür ederim.

Eğer merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş konusunu kastediyorsanız; şu anki okulunuzdan A okuluna geçiş yaptıktan sonra A'dan B'ye geçiş yapamazsınız. Sadece A'dan tekrar kendi okulunuza geçiş yapabilirsiniz. YÖK kararı çok net hüküm barındırmaktadır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır bahsettiğim geçiş türü ortalamayla yapılan yatay geçiş.
  • Aynı olayı geçtiğimiz senelerde yaşadım. Bir okulu kazandım. Gittim kaydımı yaptırdım. Dediler ki öbür okul açıkladığında okullar başlamış olmazsa burdan kaydını sildirip diğer okula kaydını yaptırabilirsin. Fakat başlamış olursa bizden gittiğin için diplomanın arkasına üniversitemizin mührünü vururuz bizden gitmiştir diye ve kabul edilmezsin dediler. Sizin bu konudaki en sağlıklı bilgiyi alabileceğiniz yer üniversitelerin öğrenci işleridir. Gitme imkanınız varsa giderek. Yoksa telefon veya mail yoluyla iki üniversiteyle de görüşün. Hayırlısı olsun.
  • Own Goal, zahmet edip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Eğer dediğin gibiyse sanırım tarihler çakışmıyor.
    Dediğin gibi yinede en sağlıklısı öğrenci işlerinden bilgi almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esterabim41

Own Goal, zahmet edip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Eğer dediğin gibiyse sanırım tarihler çakışmıyor.
    Dediğin gibi yinede en sağlıklısı öğrenci işlerinden bilgi almak.

Rica ederim. İyi çalışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.