Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ REHBERİ [SSS] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.849
Cevap
147
Favori
682.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ibrahim11

quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Arkadaşlar merhaba, bulunduğum üniversiteden yatay geçiş ile Marmara Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlığa geçmek istiyorum, ilk dönem ortalamam 3.18 idi, bu dönem sonu en az 3.40'a yükseltirim gibi geliyor. 3.40 yükselttiğim zaman denemeye değer mi? Çünkü yatay geçiş denersem burada ki yurt hakkımı kaybedeceğim, eğer yeterli gelmez diyorsanız hiç denemeyeceğim. LYS puanım 438 idi. Teşekkürler.

Yatay geçiş başvurusu yaparsan neden yurt hakkını kaybedeceksin ki ? Çok saçma geldi bana, şöyle olur yatay geçiş yaparsan eğer(yani yeni okula kayıt yapıtırırsan) kayıt silinebilir bence onu sen tekrar sor. Tavsiye olarak da başvur derim, çıkmasa bile en azından başvurdum dersin ama başvurmazsan da ilerde pişman olabilirsin

Benim olay farklı, gittiğim yurt mecburi olarak özel yurt ve belli bir süreye kadar kayıt yaptırmazsan hakkını kaybediyorsun o yüzden. 15 Temmuz'da kayıt yaptırıp ilk taksiti vermen gerekiyor, YG sonuçları ise Ağustos'da açıklanıyor, o yüzden. Zaten ortalamam 3.22 geldi, yine de deneyeyim diyorum da bazı belgeler istiyor. Transkript ve ders müfredatını ve içeriğini gösteren belgeler. Bunlara internetten erişebiliyorum ama illa gidip okuldan mı almam gerekiyor yoksa kendim çıktı alıp götürsem yeterli olur mu?

• 3.60 ortalama var daha önce yatay geçiş yaptım gene şansım var mı yoksa sadece 1 kez ki geçiş hakkı bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, Yeditepe Universitesinde Isletme okuyorum, 3.sinifa baslayacagim, agirlikli not ortalamam 2.36,alttan dersim yok. Istanbul Universitesi Isletme bolumune yatay geçis yapabilir miyim? Yaparsam kabul edilme sansim Yuksek midir? Çok tesekkurler. Iyi forumlar

• arkadaşlar ben Çanakkale üni.de siyaset bilimi ve kamu yönetimi okuyorum 1. sınıfı bitirdim 3 44 ortalamam var ankara siyasal'a ya da istanbul üniye geçebilir miyim sizce şansım var mı ? kac ortalama gerekiyor internette bulamadım bir bileniniz duyanınız va mı acaba ?
  • Arkadaslar hepinize toplu cevap vereyim konu favorilerimde oldugu icin surekli goruyorum. Konu cok eski konu az mesajlara bakarsaniz 30 soru soruluyorsa 1i cevaplaniyor onda da tahmini cevaplar veriliyor. Sordugunuz sorularin cevabi googleda var muhtemelen sizden once birileri sormustur. Yoksa da en kolay yol gitmek istediginiz okulun yatay gecisle aldigi ogrencilerin listesini internet sitesinden bulun nasil ortalamalarla alindigi hangi okullardan gecisler oldugunu o listeden gorursunuz zaten cogu soruda bunu soruyorsunuz.

• Yaz stajı ortalamayı etkiliyor mu beyler ?
  • beyler internetten mi başvuracağız yoksa okula kadar gidip ösym belgesi transkript ve birsürü ıvırzıvırı okula mı vereceğiz ?

bu arada bende yapmak istiyorum fakat nasıl yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultimate 35

beyler internetten mi başvuracağız yoksa okula kadar gidip ösym belgesi transkript ve birsürü ıvırzıvırı okula mı vereceğiz ?

İstenilen belgeleri okula götürüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuckingPurfect

Yaz stajı ortalamayı etkiliyor mu beyler ?

Etkilemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisgoingon

arkadaşlar ben Çanakkale üni.de siyaset bilimi ve kamu yönetimi okuyorum 1. sınıfı bitirdim 3 44 ortalamam var ankara siyasal'a ya da istanbul üniye geçebilir miyim sizce şansım var mı ? kac ortalama gerekiyor internette bulamadım bir bileniniz duyanınız va mı acaba ?

http://siyasal.istanbul.edu.tr/?p=9154 bu siteden sonuçlara bak hocam karşılaştır kendinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhan95

Merhabalar, Yeditepe Universitesinde Isletme okuyorum, 3.sinifa baslayacagim, agirlikli not ortalamam 2.36,alttan dersim yok. Istanbul Universitesi Isletme bolumune yatay geçis yapabilir miyim? Yaparsam kabul edilme sansim Yuksek midir? Çok tesekkurler. Iyi forumlar

Ortalaman düşük malesef kabul edilme şansın ne olur bilemem ama başvur gene de bakarsın çıkar. çıkmazsa da zaten önceki okulunda devam edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

3.60 ortalama var daha önce yatay geçiş yaptım gene şansım var mı yoksa sadece 1 kez ki geçiş hakkı bilgisi olan var mı?

şu an değişmediyse bir kez daha başvurabilirsin diye biliyorum. iki kez geçiş yapanı gördüm
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba, bulunduğum üniversiteden yatay geçiş ile Marmara Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlığa geçmek istiyorum, ilk dönem ortalamam 3.18 idi, bu dönem sonu en az 3.40'a yükseltirim gibi geliyor. 3.40 yükselttiğim zaman denemeye değer mi? Çünkü yatay geçiş denersem burada ki yurt hakkımı kaybedeceğim, eğer yeterli gelmez diyorsanız hiç denemeyeceğim. LYS puanım 438 idi. Teşekkürler.

Yatay geçiş başvurusu yaparsan neden yurt hakkını kaybedeceksin ki ? Çok saçma geldi bana, şöyle olur yatay geçiş yaparsan eğer(yani yeni okula kayıt yapıtırırsan) kayıt silinebilir bence onu sen tekrar sor. Tavsiye olarak da başvur derim, çıkmasa bile en azından başvurdum dersin ama başvurmazsan da ilerde pişman olabilirsin

Benim olay farklı, gittiğim yurt mecburi olarak özel yurt ve belli bir süreye kadar kayıt yaptırmazsan hakkını kaybediyorsun o yüzden. 15 Temmuz'da kayıt yaptırıp ilk taksiti vermen gerekiyor, YG sonuçları ise Ağustos'da açıklanıyor, o yüzden. Zaten ortalamam 3.22 geldi, yine de deneyeyim diyorum da bazı belgeler istiyor. Transkript ve ders müfredatını ve içeriğini gösteren belgeler. Bunlara internetten erişebiliyorum ama illa gidip okuldan mı almam gerekiyor yoksa kendim çıktı alıp götürsem yeterli olur mu?

Öncelikle başvurmak istediğin okula götüreceğin her belgede resmi mühür olması gerekiyor. müfredat transkript içerik bunların hepsini okuldan alıyorsun. daha sonra bunları onaylatıyorsun imzalı kaşeli. ondan sonra başvuracağın okula götürüyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: zzppzz

Ytu ye basvuru yapicam fakat yuzde 10 belgesi istiyor ama okul daha Bu durumda napmam gerekir ve ders planinda bi dersi gordugum halde yazmiyor (ilk sene gorulen ders bikac sene once 3.sinifta gorulmus cunku) ve bu cikan ders plani da eski .ve geciste ortalama sifirlanmasi ne oluyor?

İkinci öğretimden birinci öğretime geçiş yapacaksan yüzde 10 belgesi gerekiyor. özel okulda falan okuyorsan gerek yok. ders planı için de hocana durumu anlat ekleme yapıp onaylayıp versin sana. geçişte ortalama sıfırlanmıyor önceki ortalama ile yeni okula devam ediyorsun
  • Ibrahim11 I kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bakalım denicez oldu oldu bende 1 kere hakkın var diyende duydum 2 3 kere diyende duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultimate 35

beyler internetten mi başvuracağız yoksa okula kadar gidip ösym belgesi transkript ve birsürü ıvırzıvırı okula mı vereceğiz ?

yav kardeşim daha konuyu okumuyosun gelmissin yatay geçiş diyosun.konuyu okumaktan aciz olan bir insan 3.50 ortalamayı nasıl yapicak?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PuckingPurfect

Yaz stajı ortalamayı etkiliyor mu beyler ?

Etkilemez

Ne diye yapıyoruz o zaman? Myo stajı bu
  • Arkadaşlar yatay geçiş yapicam ortalama ile fakat yurt için kaydını sildirip tekrar basvurman gerek diyorlar çalışanla konuştum yurttan çık tekrar başvur dedi ama yurt hakkı kazanmışken boyle birseyin olması çok saçma. Yurt için nakil islemleri yok mu ? Yani gerçekten kaydımı sildirmek zorunda mıyım ?

• benimle ne alakam var 3.50 mevsuzunda ???
  • ya bu arada ankaradaki okula başvursak illa ankaraya mı gidicez 2016 dayız internetten yapılıversin be bu kadar mı acizler bunlar
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.