Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ REHBERİ [SSS] (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.849
Cevap
147
Favori
681.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kurumlarası yatay geçiş başvuru tarihleri ne zaman çıkar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: longlonglong111

Merhaba,
    Sakarya Bilgisayar da 1. Sınıfı bitirdim.
    2. Sınıfta yine aynı üniversite de Makina ya geçmek istiyorum.

YGS/Lys puanı(merkezi yerleştirme) ile geçiş yapabilir miyim ?
    Lys de MF 4 puanım Makina ya yetiyor.

Teşekkürler...

Geçiş yapabilirsin. kurumiçi geçiş diye aratırsan kendi okulunun sitesinde oradan ne gerektiğini bulursun
  • arkadaşlar a üniversitesinin enerji sistemleri mühendisliğinden b üniversitesinin makine mühendisliğine 1.sınıf sonu yatay geçiş yapılabilir mi . (dersler yüzde 90 aynı )
  • ateşlisikörtıl A kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla öyle bir şey olamaz. Sadece aynı program için başvuru yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar diş hekimliği 1. sınıfı vakıf üniversitesinde 3.20 ortalamayla bitirdim herhangi devlet üniversitesine geçiş yapabilir miyim?
    @
  • Bir özel üniversitede önlisans okuyorum(ücretli) farklı bir özel okula yatay geçişle tam burslu geçme şansım nedir ? Genel Ortalamam 3.76
    İstediğim aynı bölüme fakat farklı okula para vermeden geçmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 3 Temmuz 2016; 11:01:06 >
  • İst uni isletme veya iktisat icin 1 yil kaybetmeye deger mi yatay gecisle marmara isletmedeyim.

• berat1820 B kullanıcısına yanıt
    Çok zor. Devlet 3.90-3.80 gibi alıyor. Belki Karadeniz ya da iç Anadolu taraflarındaki üniversiteler o civarda alıyordur

• berat1820 B kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. zaten batının gelmeyecegini biliyorum her yer olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

Bir özel üniversitede önlisans okuyorum(ücretli) farklı bir özel okula yatay geçişle tam burslu geçme şansım nedir ? Genel Ortalamam 3.76

Geçmek istediğin okul özelse tam burslu geçme diye birşey yok diye biliyorum orada da ücretli okursun. Para vermeden okumak istiyorsan devlet şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim11

quote:

Orijinalden alıntı: a|i

Bir özel üniversitede önlisans okuyorum(ücretli) farklı bir özel okula yatay geçişle tam burslu geçme şansım nedir ? Genel Ortalamam 3.76

Geçmek istediğin okul özelse tam burslu geçme diye birşey yok diye biliyorum orada da ücretli okursun. Para vermeden okumak istiyorsan devlet şart

Anladım , istediğim sadece para vermemekti devleti deneyeceğim o zaman düşük bir ihtimalde olsa.

• Arkadaşlar, hukuk fakülteleri için yatay geçiş başvurusu başladı mı?
    Bir de başvuru için hangi belgeleri istiyorlar?
    Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler 😊

• A universitesinde ilkogretim matematikten B unisi muhendislige gecebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: murukoruko

A universitesinde ilkogretim matematikten B unisi muhendislige gecebilir miyim?

merkezi yerleştirme puanınla geçebilirsin hatta a üniversitesinden a üniversitesine de geçebilirsin ama koşulları var

@kurrabiye

http://www.yok.gov.tr/web/guest/kurumlararasi-yatay-gecis-kontenjanlari-ile-basvuru burdan geçiş yapacagın üniversitenin alım yapıp yapmadıgına bak yanından da başvuru tarihlerine bakarsın

belgeler içinde geçiş yapacağın okulun sitesine bakman gerekiyor

• 3,36yla vakıf hukuk fakültesinden devlete geçme şansım var mı?
  • Arkadaslar merhaba bir sorum olacakti benim de ornegin ben bu yil bir unuversiteye yatay gecis hakki kazandim fakat gitmedim. Seneye ayni universiteye tekrar basvuru yapabiliyor muyum?

• Arkadaşlar bir sorum var.
    2.sınıftan 3.sınıfa geçtim çok alttan ders alır mıyım?
    Şöyle bir baktımda bölümün ders programı ve ders içeriğine.Benim 2 sene de görmediğim 8-10 tane ders var hepsini alır mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

quote:

Orijinalden alıntı: murukoruko

A universitesinde ilkogretim matematikten B unisi muhendislige gecebilir miyim?

merkezi yerleştirme puanınla geçebilirsin hatta a üniversitesinden a üniversitesine de geçebilirsin ama koşulları var

@kurrabiye

http://www.yok.gov.tr/web/guest/kurumlararasi-yatay-gecis-kontenjanlari-ile-basvuru burdan geçiş yapacagın üniversitenin alım yapıp yapmadıgına bak yanından da başvuru tarihlerine bakarsın

belgeler içinde geçiş yapacağın okulun sitesine bakman gerekiyor

merkezi yatay geçişte farklı bir bölüme geçmek istiyorum ders içerikleri isteniyor belgelerde ama dersler zaten farklı olacak ve en baştan başlayacağım zaten ders içerikleri belgesini almak zorunda mıyım?

• Merhaba ben şuan tercih aşamasındayım makine mühendisliği ya da inşaat mühendisliği düşünüyorum ancak istanbulda tutmuyor sakaryaya gidip istanbula yatay geçiş yapabilir miyim ? Bu ne kadar zor ? Yüksek not ortalaması için çok fazla bir performans mı göstermelimiyim ? Cevaplarsanız sevinirim
  • Arkadaşlar 4.00 ortalamayla özel bir üniversiteden çapa veya Cerrahpaşa ya geçme şansım var mıdır?lys puanın 415 ti

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.