Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ REHBERİ [SSS] (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.849
Cevap
147
Favori
681.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya aynı okul farklı bölüm, yada ayrı okul aynı bölüme geçiş yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar..
    ben birşey soracaktım. şuanda sakarya üniversitende ikinci öğretim endüstri mühendisliği okuyorum. 3, sınıfa geçtim. kocaeli üniversitesine yatau geçiş yapmayı düşünüyorum. ama kararsızım. kocaeli daha çok sanayi bölgesi olduğu için ayrıca daha tanınan bi üniversite olduğu için böyle düşünüyorum. ama iki yılım sakaryada geçti şimdi yatay geçiş yaptığım zaman zorlanırım gibi geliyor. sizce kocaeliye yatay geçiş yapmama değer mi? kocaeli üniversitesi nasıl bi üniversite? orda okuyanlar endüstri mühendisliği hakkında bilgi verebilir mi? ya da sakarya da okuyanlar da fikirlerini söyleyebilir mi?
    teşekkür ederim..
    @
  • Merhaba arkadaşlar, ben şu an kapatılan vakıf üniversitelerinden birinde hukuk öğrencisiyim daha doğrusu öğrencisiydim şu anki durumumu bilmiyorum. Çok yüksek bir ganoya sahip olmama rağmen yatay geçiş yapıp yapamayacağım bilinmezlik içinde. Bu durumla ilgili bilgisi olan varsa ve bana ulaşırsa çok sevinirim çünkü şu an ciddi anlamda mağdur durumdayım.

• kurrabiye K kullanıcısına yanıt
    Durumunuza üzüldüm gerçekten inşallah geçebilirsiniz başka bir yere.En geç 3 gün içinde bir bilgi gelir gibi.Geçiş yapmak istediğiniz üniversiteye ya da yök'e arayıp sorun.

• Yatay geciş başladı mı?

• arkadaşlar ben 2014te bi ünv kazandım ama orda hiç okumadım yine de yatay geçiş yapabilir miyim bu yıl başka bi üni ye?
    aynı zamanda hatay işletmeden mersin turizm işletmeciliğine geçmeyi düşünüyorum. diyelim ki geçtim sonradan mersin üni de kurum içi yatay geçişle turizm den işletmeye geçebilir miyim????

son durum nedir?
    Öğrencilik durumum devam ettiği için yatay geçiş hakkım da devam ediyormuş fakat elimdeki belgeler (yani yatay geçiş için kapatılan okulumdan henüz okulum kapanmamışken aldığım belgeler) geçerli mi tam bilmiyorum. Kafam şu an çok karışık...

@SerhatC.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurrabiye -- 27 Temmuz 2016; 2:53:59 >
  • ben bir üniversitenin hem örgün hem de 2.öğretimine başvuruda bulunacağım. belgeleri ayrı ayrı mı hazırlamam lazım dilekçede belirtmem yeterli olur mu?
  • SELAM DOSTLAR ;
    Benim çok değişik bir derdim var. Şu anda okuduğum üniversitede çeşitli sebeplerden 1. sınıfta kaldım ve bu üniversiteden merkezi puan yatay geçişle aynı bölümde başka bir üniversiteye geçmek istiyorum. Ama kafam net değil aklımda 2 düşüncem var...

1. iyi bir Özel üniversite
    2. Kötü bir devlet üniversitesi

Ben 2. yi seçip yeni üniversiteme geçersem ve pişman olursam diğer sene özel üniversiteye geçebilir miyim ?
    Yani ikinci bir yatay geçiş mümkün mü?

Şimdiden TEŞEKKÜRLER...
  • bilgekaang B kullanıcısına yanıt
    OSYM puanı tek seferlik ama Ortalama ile her sene gidersin baska yere ama okul seni alır mı o önemli mesela odtü belli öğrenci alır misal

bende şuan senin durumdayım 1. sınıfta kaldım okulu asmıştım sözde bırakma gibi ama Yatay Geçiş yapmayı düşünüyorum.
  • beyler bide bu arada yeni açılan bölümlere yatay geçiş yapılır mı ?
  • Merkezi yerlestirme ile yatay gecis yapcam ve yildiz teknige suan puanim yetiyor ama okudugum okul ozel bir durum nedeniyle yatay gecis kayit tarihinden önce okulla ilisigimin kesilecegini söylüyor.ve yildiz teknik okidigum okuldan belgelerimi istediginde ilisigim kesilmis olacak.sizce bu bie sorun oluşturur mu

• Ultimate 35 kullanıcısına yanıt
    yani tekrar bi yatay geçiş daha yapabilir miyimm???
  • Muxxx M kullanıcısına yanıt
    okula kayıt olacağın kesin değilse vazgeç bence

Bu arada yatay geçiş için sadece osym puani ile geçmek istiyorum her okul not ortalamasaına bakar mı çünkü ben geçen sene okulu fazla takmadım dersler sıkıntı
  • bilgekaang B kullanıcısına yanıt
    Hayir yatay geçiş bir kere yapılabiliyor.

• Merhaba arkadaşlar 😊

Yatay geçiş yapmayı düşündüğümüz fakültenin hem normal öğretim hem ikinci öğretimine başvuru yapmak istiyorsak bunu yazacağımız dilekçede mi yoksa başvuru formunda mı belirtmemiz gerekiyor?

• Selam arkadaşlar, ben İngilizce bir bolumden yine İngilizce bir bölüme geçmek istiyorum ama tekrardan hazırlık falan okumam gerekir mi?

• entelcocuk E kullanıcısına yanıt
    Hazırlık muafiyet belgen varsa gerek kalmıyor. Ya da seni önce ingilizce sınavına sokuyorlar. Geçersen gerek kalmıyor

• elifednah kullanıcısına yanıt
    Okuldan dil yeterlilik belgesi aldım gideceğim okulda tekrar sınava girmeme gerek var mı?

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.