Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ REHBERİ [SSS] (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.849
Cevap
147
Favori
681.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NTV' nin o haberini görmemiştim ama bak bu da YÖK Yatay Geçiş Yönetmeliğinden: Önlisans diploma programlarının ilk yarıyılı ile son yarıyılına, lisans diploma programlarının ilk iki yarıyılı ile lisans diploma programlarının son iki yarıyılına yatay geçiş yapılamaz.
  • şöyle bir durum olabilir mi: bir mühendislik programı kazandım.hazırlık okuyacağım.1 sene sonra hazırlığı geçersem,bu sene puanım yeten bölümlere yatay yahut dikey geçiş yapabilir miyim?
  • http://hukuk.istanbul.edu.tr/wp-content/uploads/2015/09/2.-s%C4%B1n%C4%B1f-ikinci-%C3%B6%C4%9Fretim.pdf

Yukarıdaki linkten yatay geçiş yapanları inceliyordum anlamadığım bir nokta var büyük saçmalık 8.sıradaki aday kazanmış gözüküyor o puanlarla ama ondan hem ösym puanı hem not ortalaması yüksek olan adaylar var en barizi 36.sıradaki aday onu neden almamışlar bir fikriniz var mı ben anlamıyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Cocktail -- 12 Ağustos 2016; 15:49:55 >
  • Marmara metalurjiden itü yada ytü makineye geçebilirmiyim bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent elektrik elektroniğe yatay geçiş yapmayı düşünüyorum üniversiteye yerleştiğim yıl bilkent EEE'yi tutturamadım, başka bir okulda EEE okuyorum.
    Ortalamamın kaç olması dahilinde sizce kabul alabilirim?
  • Dr.Cocktail kullanıcısına yanıt
    Ya alttan dersi var ya da üstteki torpille girdi

• bu sene kırıkkale üniye yerleştim
    tercihte sıralama hatası yaptım . selçul üniye merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapmak istiyorum
    hiç okumadan kaydımı yaptırıp yatay geçiş yapabilirmiyim?
  • beyler lütfen acil bilkent elektrik elektronik'e ortalamam kaç olması halinde kabul edilebilirim? birinci sınıfı bitirdim başka bir okulun elektrik elektroniğinde
  • Arkadaşlar merhaba

bende bu sene endüstri mühendisliği 3.sınıf için kocaeli, esogü, sakarya ve istanbul üniversitelerine başvuru yaptım.

Benim gibi bu üniversitelere başvuru yapacak olan var mı ? birkaç sorum olacak. Bana mesaj atabilirmisiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novascotia

beyler lütfen acil bilkent elektrik elektronik'e ortalamam kaç olması halinde kabul edilebilirim? birinci sınıfı bitirdim başka bir okulun elektrik elektroniğinde

Okulun başvuru kriterlerine bak, % kaç lys % kaç ortalama alıyorlar diye. Sadece ortalama ile yatay geçiş yapamazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben şimdi fars dili ve edebiyatı bölümnü kazandım , edevlet üzerinden kayıt yaptım , daha okul başlamadan başka üniversiteye geçebilir miyim ? yoksa yarım dönem dondurup mu greçiş yapacağım ?
  • selllliiinn S kullanıcısına yanıt
    selam, bende sakarya ve kocaeline 3. sınıf için yatay geçiş başvurusu yaptım hazır orada okuyorken sana birkaç soru sorabilirmiyim ?
  • yatay gecis icin birden fazla okula basvurdum bunlardan birisi vakif universitesi. ancak soyle bir durum var asil olarak sonucunu bekledigim devlet universitesinin sonuc aciklanma tarihi vakif universitesinin kayit tarihinden sonraya denk geliyor. simdi devlet universitesini beklersek tutan vakif universitesine kayit yaptiramayacagim. vakifin kayit tarihleri icerisinde kayit yaptirirsam ve devlet universitesine kabul edilirsem devlet universitesine kayit yaptirabilir miyim ?
  • Hukukta 6-10 puan fazla bir yere yatay gecis icin kac ortalama gerekir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir üniversinin aynı fakültesinin 2 farklı bölümüne başvuru yapılabilir mi?
  • Tıp fakültesinde okuyup da yatay geçişe başvuran var mı????

• Arkadaşlar ozel bir universitede 50 burslu okuyorum baska bir ozel uniye gecmek icin 50 burslu osym puaninami bakmam gerekio tam burslumu yada en dusuk olan burssuz puaninami bakmam gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Orijinalden alıntı: novascotia

beyler lütfen acil bilkent elektrik elektronik'e ortalamam kaç olması halinde kabul edilebilirim? birinci sınıfı bitirdim başka bir okulun elektrik elektroniğinde

Okulun başvuru kriterlerine bak, % kaç lys % kaç ortalama alıyorlar diye. Sadece ortalama ile yatay geçiş yapamazsın

ben sadce MYP ile yatay geçiş yapmak istiyorum kurumiçi ?

başvuruyu 2 hafta önce yaptım ama hala açıklanmadı ne zaman açıklanır okulun sitesinde de yazmıyor

ben bu sene kaldığım için (ORTAK dersleri verdim bi kaçını ama geneli berbat) MYP ile yatay geçiş yapacağım kurum içi hatta kurumlar arası bile düşünüyorum şu aralar

• Rrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randomk -- 12 Eylül 2016; 2:23:37 >
  • Arkadaşlar Birinci Sorum uygulamalı bilimler yüksekokulundan(4 yıllık) ,iktisadi ve idari bilimler fakültesine yatay geçiş yapabilir miyiz?İkincisi ise mf4 puanımla barajı geçemedim diyelim o bölüme ortalama ile yatay geçiş yapabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.