Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ REHBERİ [SSS] (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.849
Cevap
147
Favori
681.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ortalamam 3.17 bu dönem sonunda daha da yükselecek, LYS'de 2 puanla kacırdıgım aynı bölüme yatay geçiş yapabilir miyim?
  • Arkadaşlar merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yapmak istiyorum yani geçiş yapmak istediğim üniversiteyi geçen sene zaten kazanmışım fakat bu sene YGS'ye tekrar girdim bu bir sorun yaratır mı?
  • Özel üniversitede okuyorum ve tam bursluyum.Ortalamam 3,50 civarı.Marmara ve İstanbul Üniversitesine yatay geçiş yaparken merkezi yerleştirme puanı mı yoksa ortalama mı baz alınıyor ? Marmara ve İstanbul Üniversitesinin istediği sıralamadan 5-10k aşağıda kalmıştım.
  • Arkadaşlar önlisans düzeyinde yatay geçişle ilgili merak ettiğim bir şey var.

Yönetmelikte, önlisans derecesinde hazırlık,birinci ve son dönemde yatay geçiş yapılamaz diyor.

Ben diyelim ilk yarıyılı bitirdim ve ortalamam tutuyor. İkinci yarıyıl da başvuru yaptım ve kabul edildi diyelim. Kabul edilen üniversiteye 2. sene mi gidiyorum yoksa 1. senenin 2. döneminde mi gidiyorum?

Birde vakıf üniversitesi olması yatay geçiş için engel midir?

Aranan tek kriter 3 not ortalaması mıdır? YGS puanı aranır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

Arkadaşlar önlisans düzeyinde yatay geçişle ilgili merak ettiğim bir şey var.

Yönetmelikte, önlisans derecesinde hazırlık,birinci ve son dönemde yatay geçiş yapılamaz diyor.

Ben diyelim ilk yarıyılı bitirdim ve ortalamam tutuyor. İkinci yarıyıl da başvuru yaptım ve kabul edildi diyelim. Kabul edilen üniversiteye 2. sene mi gidiyorum yoksa 1. senenin 2. döneminde mi gidiyorum?

Birde vakıf üniversitesi olması yatay geçiş için engel midir?

Aranan tek kriter 3 not ortalaması mıdır? YGS puanı aranır mı?

Bilen eden var mıdır arkadaşlar?
  • Arkadaşlar ben irregularım ve 1.sınıfı 3 döneme yayarak okuyorum.Bu durum yatay geçiş için engel teşkil eder mi?Başvuruyu 1.sınıfın sonunda mı yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkezi yatay ile geçiş yapacam ama alttan ders var. Sorun teşkil eder mi?

• Beyler artık diploma notu ile yatay geçiş kalktı mı ? Yoksa 2.50 ortalamam ile yatay geçiş yapabilir miyim ? Ygs ile girmiştim bölüme puanım geçeceğim üniversitenin altında
  • Hukuk birinci sinifi bu donemin sonunda tamamlicam. Ortalamam tahminimce 3.4/3.6 arasi bir sey olucak. Ikinci sinifta baska bir universiteye gecis hakkim var midir? %50 burslu okuyorum devlete gecme sansim nedir?

• durmunu merak ediyorum lütfen gelişmeleri bana da bildir
  • arkadaşlar merhaba deu bilgisayarda okuyorum ortalamam 3.61 1. sınıfım

dönem sonu da 3.4 - 3.5 gibi bir ortalama olucak gibi.

istanbuldaki bir okula not ortalaması ile yatay geçiş yapmak istiyorum

iü taban puanı ile kendi puanım arasında 2,
    marmarayla 15
    ytü ile 27 puan fark var.

sizce bu okullardan birine kabul edilme şansım nedir?
    ösym puanım 384.
  • Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde Pdr okuyorum Adnan Menderes, Trakya, ÇOMÜ'de Pdr ya da Yıldırım Beyazıt, Adü, Abant İzzet Baysal veya Bülent Ecevit Üni'de psikoloji bölümüne geçme olasılığım var mıdır? Ortalamam 3.53

• 3.54 ile yatay şansım nedir? Hukuk fakültesi 1.sınıfı bitirdim ve 2. sınıf için herhangi bir devlet üniversitesi düşünüyorum. 2015 girişliyim ve puanım 389-390 felan idi. Şansım nedir?

• Bilgi üniversitesi hazırlık sınıfında kaldım başka bir okula merkezi puanımla yatay geçiş yapabiliyor muyum?

• selam arkadaşlar ben kıbrısta tam burslu olarak okuyorum .. Türkiyedeki bir devlet üniversitesine not ortalaması ile yatay geçiş yapmak istiyorum.. acaba yurtdışı kontejanınanamı yoksa kurumlararası yatay geçiş kontejanınanamı başvuracağım bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
  • nerden nereye gitmek istediğinizede bağlı aslında. 390 puanla girdiğiniz fakülteden örneğin 420 puanlık bir fakülteye geçmeye kalkarsanız şansınız gayet yüksek. ama galatasaray hukuğa yatay geçiş başvurusu yaparsanız aynı şeyleri söyleyemem.

yatay geçiş başvuruları sıralanırken her üniversite kendi formulünü kullanıyor ösys ve ganoyu harmanlayıp bir sıralama yapıyor.
  • Arkadaşlar kolay gelsin. Bilkent'ta ücretli olarak okuyorum. Bölümüm endüstri mühendisliği. Boğaziçi'ne yatay geçiş yapma imkanım var mıdır sizce ? Yani kabul almada beni elerler mi Bilkentte paralı olarak okuduğum için ? Etrafınızda var mı böyle tanıdıklarınız.
  • Güncel Yatay Geçiş Rehberlerini aşağıda ki linklerde bulabilirsiniz.

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ REHBERİ
    http://gokyuzuellerinde.com/universite/merkezi-yerlestirme-puaniyla-yatay-gecis-nasil-yapilir.html

NOT ORTALAMASIYLA YATAY GEÇİŞ REHBERİ
    http://gokyuzuellerinde.com/universite/not-ortalamasiyla-yatay-gecis-nasil-yapilir.html

• merhaba birden fazla okula yatay geçiş kazanırsam nasıl kayıt olunuyor? tarihleri farklı olduğu için ilk kazandığım okula kayıt olsam sonrasında diğer okula kayıt zamanı daha sonra olduğu için daha sonra kayıt olabilir miyim sorun çıkar mı nasıl olur
  • MF puanım yok iç mimarlık okuyorum tm ile yerleştim genel ortalamayla mimarlığa yatay geçiş yapabilir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.