Şimdi Ara

Yatay Geçiş Uzmanıyım Sorularınızı Cevaplıyorum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
36
Favori
183.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap bekliyorum arkadaşlar yok mu bilen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceroglu7

Arkadaşlar ben birinci sınıfım ve ilk dönem devamsızlıktan kaldım. 2. Dönem gerekli ortalamayı yapıp yatay geçişle alttaki derslerimi geçeceğim üniversitede verebilme şansım var mı?
    Cevapları bekliyorum çok acil.

genellikle tüm dersleri başarmış olmak ve 4 üzerinden 2.4 şartı aranır. detaylı bilgi için istediğin okulu googledan arat
  • Yıldız Teknik Üniversitesi'ne geçişle ilgili şöyle bir duyum aldım doğru mudur? : Ösym puanının 400 ve üzeri olması gerekiyormuş başvuru için.
  • Merhaba
    İst üniv. aöf sosyoloji okuyorum.uzaktan iktisat,maliye,işletme veya çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümlerinden birisine kurumiçi yatay geçiş yapabilir miyim ?.eşdeğerliği nedir.?
    Tşk.
  • Merhaba;

odtü elektrik elektroniğe başvuru yapmayı düşünüyorum. lys puanım 510. okul ortalamam 3.40 civarı olur. bölümüm %100 ingilizce. Sorularım şunlar:

1- %100 ing bölümlerden geçiş yaparken toefl eşdeğeri sınavlardan veya odtü ingilizce sınavından belge isteniyor mu? -Ing notum AA.-

2-BAşvuru için 539-40=499 puan şartı var yani ben çok fazla başvuru olacağını sanmıyorum. Doğru mu düşünüyorum?

3- Geçme şansım yüzde kaç sizce?

Teşekkürler.
  • Odtü bilgisayardan odtu elektroniğe geçebilir miyim neler yapmam lazim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜ makinadan BOUN makinaya geçmek çok mu zor , kaç ortalama ister.
  • Odtu ee tutmazsa % 30 ingilizce baska bir universitenin bolumunden odtuyegecmek iistiyorum. % 30 ingilizce olmasi sıkıntı cikarir mi ve yapmam gerekenler neler
    Konu sahibi bayadir yokmus ama bilenlerin yardımını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreChance -- 20 Temmuz 2013; 16:56:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habercil

evet arkadaşlar soruları olan varsa yardım edebilirim

ben iki yıllık bölümden 4yıllık bölüme gecmeyi düşünüyorum sorum 4yıllık gececegim bölümde kpss hakkı var bu hak banada verilecek mi yani kpssden bende atanabilecek mıyım

• hocam bu sene üniye başlıcam ilk yarıyıl geçiş oluyormu
  • hocam bu sene üniye başlıcam ilk yarıyıl geçiş
    yapabilrmiyim

• Torpil olayları burada da dönüyor mu? Amca, dayı, hala?
  • yanlış tercih sıralaması yüzünden okan üniversitesi okul öncesi öğretmenliği bölümünü %50 burslu olarak kazandım,bir dahaki sene aydın üniversitesine geçmeyi düşünüyorum ortalama için 60/100 ya da 2.32/4 ortalama istiyor sizce şansım var mı? Aydın Üniversitesinin bu sene aldığı puandan 11 puan yüksek yerleştirme puanım? Ve yerleştirme puanım üniversiteye yetiyorsa %50 burslu girebilirim değil mi? Olurda seneye yerleştirme puanı artarsa ben girdiğim senenin puanından sorumluyum değil mi?? İst aydın universitesinde ilk yarıyıl ya da ikinci yarıyıl geçiş var mı? yoksa 2.sınıfın başında ya da ortalarında mı?Ben bu bahar dönemi / güz dönemi terimleri anlayamıyorum
  • yatay geçiş uzmanıyım demişsiniz yardımcı olur musunuz lütfen? beslenme ve diyetetik ygs2 ile girdim beslenme ve diyetetik mf3 ile alan yerlere yatay geçiş yapabiliyor muyum?
  • Merhaba ben dil 1 den 479.7… küsürlü bi puan aldım ama yerleşemedim hacettepe ing mütercim tercümanlık(487 ile kapattı bu yıl) istiyordum çünkü. ama şimdi bir yıl kaybetmeyi göze alamıyorum hacettepede ingiliz dili ve edebiyatına ek tercihlerde girersem eğer bölümler arası yatay geçiş yapmam kolay olabilir mi? ayrıca çok çalışırım ortalamamı da yüksek tutarım gerçekten çok istiyorum mümkün mü lütfen cevap verin :(
  • ben bozok üniversitesinden Balıkesir üniversitesine yatay geçiş yaptım kayıt için gereken bilgileri bulamadım. balıkesir üniversitesinin resmi sitesinde kayıt için gerekenler diye istenen belgeler ile aynı şey mi?
    yoksa Balıkesir üniversitesinin sitesindeki kayıt için gereken belgeler üniversiteye ygs - lys sınavlarıyla kazananlar için mi?
  • ben bozok üniversitesinden Balıkesir üniversitesine yatay geçiş yaptım kayıt için gereken bilgileri bulamadım. balıkesir üniversitesinin resmi sitesinde kayıt için gerekenler diye istenen belgeler ile aynı şey mi?
    yoksa Balıkesir üniversitesinin sitesindeki kayıt için gereken belgeler üniversiteye ygs - lys sınavlarıyla kazananlar için mi?
  • Değerlendirme aşamasından önce,ilk Başvurunun kabulü için neye bakılıyor.

• Arkadaalar yardiminiza ihtiyacim var.. simdi sorunum su sekilde...

A Üniversitesi= 3.9.2013 asil kayit son gun

B Üniversitsi= 3.9.2013 sonuc aciklama...

Soruma gelicek olursak yukarda gorsugunuz sekilde ben A unisine kayit yapsam ve B unisinde de asila girersem eger kaydimi A dan sildirip B ye yapabilirmiyim... Acil bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar...

• arkadaşım uludağdan marmara ve istanbula üni. başvurdu marmaranın sonucu ve kayıtları açıklandı ve marmaraya kayıt yaptırdı.sonra istanbuşuda kazanınca marmarafan kaydını sildirip istanbul üni. geçti.tek sorun marmara yatırdığı harcı geri vermedi.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.