Şimdi Ara

Yatay Geçiş Uzmanıyım Sorularınızı Cevaplıyorum (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
36
Favori
183.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 1. Ogretim oldugundan harc kalkti diye biliyorum. Benim icin sorun olmamasi yeterlidir. Olsunda harc parasinda degilim zaten. Tek korkum A ya kayit yaptigimda B de de asila girmem ve kayit yapamamam... Eger oluyorsa sikinti yok olmazsa ben uninin ogrenci isleriyle de irtibata gecerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bu arkadasiniz ne zaman bu gecis islemlerini gerceklestirdi. Sakincasi yoksa onuda ogrenebilirmiyim...

• bu yıl

• Kurum içi yatay geçişlerde istediğimiz bölüme geçebiliyor muyuz ? Geçemiyorsak bile geçmek istediğimiz fakültenin dekanıyla konussak rica etsek iş hal olur mu :)))
  • şuna dikkat et derim 2sininde kayıt süresi devam ediyor olması gerekir.başka türlü o zaman marmaradaki yedeğin hakkını yer

• quote:

Orijinalden alıntı: ender406

bu yıl

Cok tesekkurler hocam. O zaman ben sorunsuz bir sekilde A unisine kaydimi yapar B de de asil listeye girmem durumunda A dan kaydimi silip B ye yapabilirim demek oluyor... Bilgi icin tekrardan cok ama cok tesekkurler... kara kara dusunuyordum ne yapacam diye... Bu arada kayit islemleri icin benim okumakta oldugum uniden kaydimi gidip sildirmem mi gerekiyor acaba... O konuda bir bilfiniz var mi yok mu. Hic ugrasmadan basvurdugum uniye gidip kayit yapmam durmunda onceki okuldan onlar belgeleri kendileri temin ermiyormu.

• ne olur ne olmaz sen öçrenci işlerine durumunu anlat işini sağlama al

• quote:

Orijinalden alıntı: ender406

şuna dikkat et derim 2sininde kayıt süresi devam ediyor olması gerekir.başka türlü o zaman marmaradaki yedeğin hakkını yer

Hocam malesef dedigim gibi b nin aciklanacagi gun anin kayit son gun o yuzden kafam karisik.

• quote:

Orijinalden alıntı: terminatorXxX

Kurum içi yatay geçişlerde istediğimiz bölüme geçebiliyor muyuz ? Geçemiyorsak bile geçmek istediğimiz fakültenin dekanıyla konussak rica etsek iş hal olur mu :)))

Haha hocam dekan devreye girse olmayacak sey yok günümüz turkiyesinde... ((:

• o konu hakkında bilgim yok.şuna dikkat et tekrardan arkadaşımın silip istanbula geçmesi bence 2sinin kayıt süreleri arasında ortak gün olduğu için olabilir.birde A üniversitenin kayıtları bitmeden kaydını silmen gerekebilir çünkü o zaman yedekteki adamın hakkını yersin sen öğrenci işlerine git derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender406 -- 30 Ağustos 2013; 2:10:59 >
  • Valla hocam olmazsa oyle yapacam... Ogrenci işlerinden de bir bilgi alamazsam son care YÕKu aramak olacak o da olmazsa kayit yapmam buyuk ihtimal..

• aynen ilk öğrenci işlerine gidersin zaten onlara hergün böle sorular geliyor orda cevabını net alırsın.

• Habercil H kullanıcısına yanıt
    şimdi tıpta 1.sınıfı bitirdin ve 2. sınıfta sınava girdin ve ilk 1000 e girdin tercih yaptın hacettepe tıp geldi ya da çapa diyelim sen şimdi bulunduğun tıptan buraya geçmek istiyorsun yapman gereken nedir fakat sen şimdi 2 sınıf okudun 1 den mi başlayacaksın yoksa yatay geçiş sayılıp 3 ten mi başlayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke_kupa

quote:

Orijinalden alıntı: terminatorXxX

Kurum içi yatay geçişlerde istediğimiz bölüme geçebiliyor muyuz ? Geçemiyorsak bile geçmek istediğimiz fakültenin dekanıyla konussak rica etsek iş hal olur mu :)))

Haha hocam dekan devreye girse olmayacak sey yok günümüz turkiyesinde... ((:

:D Peki istediğimiz fakülteye gitme hakkımız var mı ?
  • Eyvalah hocam aynen olmazsa oyle yapalım bakalim ne diyecekler... bilgi icin tekrardan teşekkürler...

• Ayni bolum olmasi durumunda almis oldugunuz derslerden muaf sayilip birinci sınıftan 2.sinif derslerini alacaksiniz yanisi soyle ki ustten ders alacaksiniz...

• Hocam kurum ici demek ayni unide kalmak demek sizin bahsettiginiz kurumlar arasi oluyor...

• teneke_kupa kullanıcısına yanıt
    TIPTA ÜSTTEN DERS ALMA OLDUĞUNA EMİN MİSİNİZ :
  • rica ederim bildiklermi paaylaştım sadece

• Evet eger siz 1 sene okumus olup derslerinizde basarili olmussaniz sikinti yok. Sinavada girmis olsaniz 2 deki dersleriniz alacaksiniz. Yanliz ilk uniden kaydinizi silmeden transkrip belgenizi vs. Almayi unutmayiniz...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.