Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ VE ÇAP HAKKINDA HER ŞEY ( Sorun cevaplayalım ) BEN BAŞARDIM YA SİZ? (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
60
Favori
125.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DDoa

Üniversiteden üniversiteye şartlar farklılık gösterebiliyor marmara üniversitesi demekki 4 üzerinden en az 3 gno istiyor üninin sitesinde yazanı baz alacaksınız

çok teşekkürler
  • ARKADAŞLAR HUKUK 3. SINIFA GEÇTİM KIBRIS DOĞU AKDENİZDE YARI BURSLUYUM, DİPLOMA PUANIM 48, DGS 2013 PUANIM 283,8 TÜRKİYEDE 10 BİN LİRAYI AŞMAYAN BİR YERE YATAY GEÇİŞ YAPMAM LAZIM AYRICA DEVAM ZORUNLULUĞU OLMAYAN BİR OKUL TERCİHİM, NE YAPABİLİRİM ÇARESİZ KALDIM.
  • Arkadaşlar bu sene kazanan ve henüz kayıt yaptırmayan biri myp ile yatay geçişe başvurabiliyor mu? Ayrıca başvuru yapabiliyorsa başvuru sayı sınırlaması var mı? Son olarak her üni myp için %30 kontenjan açmak zorunda mıdır?
  • Arkadaşlar 4 yıllık ftr kazandım hazırlık da var ama üniversitemi beğenmedim. 1 sene hazırlık okuyup notları yüksek tutup başka bir üniversiteye yatay geçiş yapabilir miyim yoksa 1.sınıfı da geçmem mi gerekiyor? Çok önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar soruldu mu bilmiyorum fakat Ingiliz Dili ve Edebiyati bolumunde okuyan biri gereken ortalamayi getirirse Bilgisayar Muhendisligi gibi farkli bir alana gecis yapabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: reber65

Arkadaşlar bu sene kazanan ve henüz kayıt yaptırmayan biri myp ile yatay geçişe başvurabiliyor mu? Ayrıca başvuru yapabiliyorsa başvuru sayı sınırlaması var mı? Son olarak her üni myp için %30 kontenjan açmak zorunda mıdır?

Up ben de merak ediyorum.
  • hocam ben hemşirelikte yüksekokulda okuyacam ordan bir fakülteye geçiş yapabilirmiyim yoksa sadece yüksekokullar arası mı geçiş yapabilir
  • frkngven F kullanıcısına yanıt
    Evet 1.yili bitirmen gerekiyor hazirlik sayilmiyor

Bende isletme fakultesindeyim iktisat fakultesine çap yapmak istiyorum ama kontenjanlarda bizim fakülteden başvuru almıyorlar ne saçmalık ya

• quote:

Orijinalden alıntı: frkngven

Arkadaşlar 4 yıllık ftr kazandım hazırlık da var ama üniversitemi beğenmedim. 1 sene hazırlık okuyup notları yüksek tutup başka bir üniversiteye yatay geçiş yapabilir miyim yoksa 1.sınıfı da geçmem mi gerekiyor? Çok önemli

hazırlıktan sonra yatay geçiş olmuyor diye biliyorum. En az bir sene bölüm derslerini alman lazım

• arkadaşlar ben paranoyaklaştım. merkezi yerleştirme puanıyla bölüm değişikliği için başvurular MYP yatay geçiş tarihleri ile aynı mı ?

• Arkadaşlar Mimar Sinan şehir bölge planlama okurken mimarlıkla çap yapabilir miyim? Sitesinde yazmıyor yapan bir tanıdığınız falan var mı acaba?

• kimse bu sayfadan medet ummasın herkes kendi dalgasında kimsenin bi b...k tan haberi yok
  • Merhaba arkadaşlar. Kurum içi yatay geçiş her üniversitede var mı? Ayrıca mesela ben bir üniversitede makine mühendisliği okuyorum ve 4 ortalama yaptım. Başka bir üniversitenin inşaat mühendisliğine geçebilir miyim?
  • senahizm S kullanıcısına yanıt
    Ablam ODTÜ'de çap yerine aynı şekilde yandal yapıyor. Çift anadal açıyorsa bölümüne onu da yapabilirsin.
  • Dumlupınar bilgisayar müh iö yerleştim.%10 a girip birinci öğretime geçtikten sonra 2. Sene ortalamam yine iyi olursa başka bir birinci öğretime yatay geçiş yapabilir miyim? acil alıntılarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CakeMonster

Ablam ODTÜ'de çap yerine aynı şekilde yandal yapıyor. Çift anadal açıyorsa bölümüne onu da yapabilirsin.

Çok teşekkür ederim cevap için. Umarım ablan gibi bir imkanım olur.

• Ben sağlık bilimleri fakültesinden yüksek okula geçiş başvurusu yapıcam. Giriş puanım olan mf3 e mi bakarlar ygs2 ye mi? Bilen lütfen cevap versin

• Bölüm değiştirme ile ilgili konuya vakıf olan biri lütfen bana yardımcı olabilir mi

• yasin5306 Y kullanıcısına yanıt
    ustad forumu biraktin mi hic goremiyorum yorumlarini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin5306 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene istanbul hukuku kazandım. İyi bir not ortalamasıyla boğaziçi ekonoöiye geçme şansım var mı?

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.