Şimdi Ara

Yatay Geçiş Yapan Bir İnsan Yokmu Şu Forumda. :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: EtliPilavımBenim

Sorularım olacak kimsemi yok yav

bende yatay geçiş düşünüyordumda çevremdeki tevrübeliler hem çok zor oldugu için hemde ilk yıldan sonra çok alışıcağımız için aklımızdan bile geçirmicemizi söyledi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35BC8E360 -- 1 Ağustos 2013; 18:17:09 >
  • Bu adam işi biliyo Konuya bekleniyor kendileri
  • İTU kurum ici yatay gecisle ilgili nacizane yardimci olmaya calisirim arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmac

İTU kurum ici yatay gecisle ilgili nacizane yardimci olmaya calisirim arkadaslar.

yok yok bize yatay geçiş lazım tahminimce kurum içinden daha kolaydır
  • quote:

İTU kurum ici yatay gecisle ilgili nacizane yardimci olmaya calisirim arkadaslar.

• çevremde herkesin istediği fakat sanırım kimsenin yapamadığı olay.... "YATAY GEÇİŞ" :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardrsim buyrun sorulariniz varsa sorun benim bircok tanidigim var gecis yapan.onlardan bildigim duydugum kadarula cevaplarim

• quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

Kardrsim buyrun sorulariniz varsa sorun benim bircok tanidigim var gecis yapan.onlardan bildigim duydugum kadarula cevaplarim

Odtü bhisayardan elektroniğe gećmek için neler yapmam lazım

• quote:

itülü olmasamda okadar araştırdım ki bende yardımcı olabilirim. 4 puan ulaaan 4 puan
  • quote:

quote:

itü kurum içi demek zaten herhangi bir itü bölümünden herhangi bir itü bölümüne yatay geçiş yapmak anlamına geliyor, kastettiğim oydu. çünkü her okulun farklı şartları vs. olabiliyor. ben de itü'nün kendi öğrencilere sağladığı imkanlar, haklar konusunda bilgiliyim. bu konuda bilgi almak istiyorsanız yardımcı olabilirim dediğim gibi.

• quote:

Kardrsim buyrun sorulariniz varsa sorun benim bircok tanidigim var gecis yapan.onlardan bildigim duydugum kadarula cevaplarim

ortalamayı tutturman yeterlimi
  • quote:

quote:

ortalamayı tutturman yeterlimi

ortalama yeterli değil.Her üninin kendine özel şartları var.onları geçmek istediğin üniyle konuşaçaksın.Genel formatı söyleyeyim.Onların belirlediği ortalamayı tutturduktan sonra,ingilizce yeterliliğine bakılıyor,ve diğer adaylarla bir sıraya sokuluyorsun.Asil ve yedek olarak belirleniyorsun o sıralamada.Mevzu bu şekilde.Ama en önemli faktör tabi ki ortalama.İlk bakılan mevzu bu.Ortalamayı yüksek tut kesin geçersin yok ama.0,1 senden yüksek yapan adam başvursa ve senle tüm yeterlilikleri aynıysa o seçilir.Onun için tek faktör ortalama değil

• quote:

quote:

quote:

itü kurum içi demek zaten herhangi bir itü bölümünden herhangi bir itü bölümüne yatay geçiş yapmak anlamına geliyor, kastettiğim oydu. çünkü her okulun farklı şartları vs. olabiliyor. ben de itü'nün kendi öğrencilere sağladığı imkanlar, haklar konusunda bilgiliyim. bu konuda bilgi almak istiyorsanız yardımcı olabilirim dediğim gibi.

bana bilgi verebilirmisin şehir bölge planlamadan mimarlığa yada herhangi bir mühendisliğe nasıl geçilir?

• quote:

%30 ingilizce bi bölümden %100 ingilizce bölüme geçiş yapılıyor mu? Bazıları yapılıyor diyor bazıları yapılmıyor diyor net bir bilgi yok.
  • Aynı bölümün 1. Öğretimine geçmek kurumlar içi yatay geçişe mi dahil oluyor? Olmuyorsa eğer ben hangi kategoriye giriyorum bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

quote:

%30 ingilizce bi bölümden %100 ingilizce bölüme geçiş yapılıyor mu? Bazıları yapılıyor diyor bazıları yapılmıyor diyor net bir bilgi yok.

yapılıyor üninin açıklamalarına bak.Öğrenci işlerindedir muhtemelen.Sonuçta kurum için farklı kontenjanla alan iki bölüm.ÖSYS kodları farklı.O nedenle yapılır
  • quote:

CBÜ tıpa geçmeye çalışcam

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

quote:

CBÜ tıpa geçmeye çalışcam

geçersin bu yıl 4 kişi kont açmışlar.hangi tıptansın
  • Biraz araştırmıştım ben de geçen günlerde, ortalamayı tuttursanız da iş asıl ondan sonra başlıyor. Özellikle kurum içi geçişlerde durum biraz daha zor sanırım.

Hacettepe'nin şartlarına bakmıştım. Ortalama vs. geç. Direk yerleştirme puanın etkili yatay geçişte. Yani Jeoloji Mühendisliği'ne puanınız yetsin ve yerleşin, ordan Bilgisayar/Otomotiv/Makine gibi yüksek puanla öğrenci alan bölümlere geçmeniz imkansız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.