Şimdi Ara

Yatılı Misafir Sevmeyenler ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
14.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: canozgur

Tamam misafir kültürümüzdür, en iyi şekilde ağırlarız eyvallah falan ama ben uzun süre kalan yatılı misafirlerden hiç hoşlanmıyorum. Hele de çocuklu olanlanlardan. Şimdi evde var bir tane, değil ben; bütün apartman bıktı vallahi. Çocuk çocuk değil, bildiğin Terminatör. (3.5 yaşında olmasına rağmen PC bile kullanıyor), kesin hiperaktiflik var, bir insan hiç mi yorulmaz. Neyse konu dağıldı (bıktım bu çocuktan ); evde biri varken devamlı onunla ilgilenmek zorundasınız. Misal en sevdiğim kuzenim bile kalmaya gelse bir süre sonra ortak aktiviteler bayıyor adamı. Kahvemi alıp laptopun başına geçmeyi istiyorum, arkadaşlarım arayıp "10 dk sonra oradayız, hadi çıkıyoruz" dediklerinde, tamam demeyi istiyorum. Misafir demek kısıtlama demek benim için. Yatılı misafir zaten artık misafirlikten çıkıyor. Hiç gerek yok. Küçük ailede yaşayanlar ve yalnızlığı sevenler beni daha iyi anlar.

İSTEMİYORUZ SİZİ ANLAYIN ARTIK !

Banada gelıyor cuma aksamı..Allah senın gıbılerede benım gıbılere de sabır versın... ben senın durumundan 5 kat daha nefret edıyorum...Ayrıca bunun bır sebebıde 5 kısı gelmelerı... 2 ebeveyn ve 3 cocuk. Allah benı bagıslasın yanlıs bısey yaparsam Umarım 6 kişi yapmamıslardır ailelerini...

• Bayıyorlar ya Rahat bile uyutmuyorlar uyurken çocuk geliyor pc yi açmaya çalışıyor lan bırak anlamadıgın şeyi ne karıştırıyon hadi o çocuk anası gidilen yerde şöyle böyle yapma damı demiyor ne biçim bir iştir. Milletimiz toplumda davranmayı bilmiyor.
  • Anaaaaam geri geldiler...

Çocuk dipçik gibi Allahtan... =)
  • ben severim misafiri akrabalar arada bize gelir arada biz onlara gideriz

ama gittiklerinden sonra ev boşboşmuş gibi geliyo
  • misafiri severim fakat;BENİ KISITLAMAYAN VE ODAMI İŞGAL ETMEYENİNİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red alert2 -- 13 Ağustos 2009; 1:45:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

misafiri severim fakat;BENİ KISITLAMAYAN VE ODAMI İŞGAL ETMEYENİNİ.

bi odam bile yok
  • odana geçersin misafir yanında gelir,ayrıca misafir yanında durur onunla dolaşırsın,dışarı çıksan onuda yanında götürürsün sanki gölgendir
    ayrıca çocuk bakıcısı gibi hep yanında durursun
  • Normalde annemin evinde kalıyorum.
    Misafirler gelince 3g vınn hızında kendi evime gidiyorum
    Geçen hafta birinin nişanı varmış evimi istediler.
    200 tl ye kiraladım evi.
  • Bide çocukluysa ve gelip yanımda durursa koca gün forumda rahat dolaşıp mesaj atamıyom psikolojim bozuluyor.Yada bi yere gidicem onu al yanına yav almak istesem çağırırım özel işlerim var belki
  • Çok nefret ederim yatılısındanda normalindende...Hele bu sıcakta evde sadece boxerla dolaşıyoruz,geliyorlar illaki üstümüze birşey giyeceğiz.Genelde bizi görmeye gelmez zaten misafirler babaannem için gelirler,babaannem yoksa bayramda, yapılan tatlılar elde kalıyor,bayram harçlığı %70 azalıyor , Babaannem varsa tatlı yetişmez,cüzdana para sığmaz.

Başka biryerde yatmayıda hiç sevmem,kendi yatağımda yatmayı severim,evin salonunda bile uyuyamam kaldıki başka yerde uyuyacağım,başka yerde de illaki uyuyacaksam,kapatırım gözlerimi açmam bir daha muhtemelen 3-4 saat sonra uyurum.
  • En nefret ettiğim şey. Birde akraba takımı olunca ohohoy. 2-3 günden önce gitmezler. Evde misafir değil sahibi görürler. Birde üstüne üstük bu yatılı misafir akrabaysa oooh o 3 günde 1. 2. dünya savaşı geçer evde.
  • Yaşıtım evlatları varsa iyi de küçük çocuksa ben de çekemiyorum.
  • siz çocukken cok mu usluydunuz ben severim özellikle sevilince bagıranları
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.