Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (547. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.656
Cevap
745
Favori
786.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hele allianzın ppfsı 0.09 beste ppfyı baska fırmalardan alamıyoruz sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EsKLee2626 E kullanıcısına yanıt
    Ucuz yırtmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende en tepeden IIE alanlardanım. bir kaç aydan beri IIH de bekleyen paramın tümünü IIE ye geçirdim. ben geçtiğim gibi düşüşe geçti :)

allahtan acil lazım olan bir para değil. biz bu işi kıvıramayacağız galiba. IDH aldım %10 zarar . IIH aldım bir sürü bekledik %1 karla sattım IIE ye geçtim. geçtiğim gibi %7-8 zarar. kaybettiğin zamanda cabası.

yılların altıncısıydım. borsa ile fonlarla tanıştım. altın alımını komple durdurup son bir senedir komple hisse ve fon alımı yapıyorum ama komple zarardayım.

alışmadım dötte don durmuyormuş. bedavaya hem zaman kaybı hem sinir bozukluğu.

hadi hepsini altın yapayım desem oda zirvede. girdiğim gibi oda düşer kesin.

büyüklerim hiç bulaşma sinirlerin yıpranır dediler. dinlemedik hata ettik :(

• timsahhh kullanıcısına yanıt
    Merhabalar aldığınız fonlar yüksek risk içeren hisse senedi fonları. Bir de zamanlama resmen kader değiştiriyor doğrusunu tutturmak çok zor. Belki bir süre sepet yapıp takip etmek sizi daha rahatlatabilir. Hisse senedi fonu, altin fonu, yabancı ve değişken fon gibi. Borsa 5 6 aydır hiç birimizin yüzünü güldürmüyor maalesef.

• Hocam merhaba yatırım fonları ile ilgili yazdıklarınızı okudum ve beğendim. Emek harcamışsınız teşekkürler. Bu arada ben de borçlarımdan yeni kurtulup 1 yıldır kenara para atmaya başlayan 38 yaşnda bir adam olarak öncelikle fon alıp satmakta hangi platformu kullandığınızı sorabilir miyim?

Zamanının varsa daha detaylı da yazışabiliriz.

• Bu nedir arkadaş ya. İstanbul pötföyün çimento sevdası son bulur umarım

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 20 Eylül 2024; 15:52:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Garantiye 4'e kadar yetiştiremedim parayı da

Bu saatten sonra Para Piyasası fonu alabileceğim bir banka var mı? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksaal1903 -- 20 Eylül 2024; 16:13:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realsatoshi R kullanıcısına yanıt

BTCIM ve BSOKE kadar düşüş olmuyor fonda ağırlığı düşürdüler muhtemelen belki de düşüşte etkileri var bilemeyiz ama hissede ki düşüş fona aynı yansımıyor.

• espial kullanıcısına yanıt

işte bilanço da geldi

• #Borsaİstanbul dan 5 hisseye
    TEDBİR kararı geldi 👇

Batısöke Çimento #bsoke
    CVK Maden #CVKMD
    Grainturk Holding #GRTRK
    Koza Polyester #kopol
    Pera Yatırım Holding #PEHOL

22/10/2024 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar KREDİLİ işlemlere konu edilemeyecek

• vay vay bende diyorum kopol niye taban olmuş. bu borsaya cezaevi şart.
    çimentocuları malum fon şirketi trolledi unu biliyordum onlarada ciddi bir ceza şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 21 Eylül 2024; 14:34:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • içinde banka olmayan hangi fonlar var dostlar

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Bankacılık sektörü dışı diye fonlar var bildiğim BST var A1 portföyün ama performansı vasat

• TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt

BST nin performansı neye göre vasat onu bir izah edebilir misiniz?

1 yıllıkta,3 aylıkta 1 aylıkta hepsinde BST fonu bist100 e göre 2 katı daha iyi performas göstermiş.

BST fonu 6 MART 2023 te işleme açılmış ve o günden bu güne %570 getiri sağlamış.

6 mart 2023 ten bugüne ist100 getiri endensi ise %98 getisi sağlamış düz hesap %100 diyelim şuna yani 18 ayda bist100 getiri endeksi bunun içine temettülerde dahildir %100 artmışken bu BST fonu %570 getiri sağlamış.

yani endekse göre neredeyse 6 kat daha iyi performas sağlamışken bu fon için vasat fon demek vicdansızlıktır.

• iş bankasının ıdh bhl vb dandik fonlarını alacağıma keşke bst alsaymışım

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Sadece BIST100e göre kıyaslarsanız evet. Ama 1 ay ve 3 ayda altının da mevduat faizinin de altında, 1 yılda ise altının altında kalmış.

IPB gibi fonların olduğu yerde bu fon benim için vasat (ortalama)

• 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.