Adam bencilliğin çevre karşıtlığının fosilciliğin daniskası katılıyorum. Ama Elon Mask Trump ın bir numaralı destekçisi de... |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (642. sayfa)
-
-
bu kötü performsa göre fon yönetim komisyonları düşük olsa neyse. en yüksek komisyon alan şirketlerden biri.
mesela şuan 1 yıllıkta en iyi performanslardan birini göstermiş olan
BST fonunun fon yönetim komisyon oranı %1
en berbat fonlardan biri BUY fonunun fon yönetim komisyonu ise %3,3
yani BUY fonu yöneticileri kulağının üzerine yatarak BST den kat ve kat daha yüksek paralar kazandı 1 yılda.
işin en tuhaf tarafı da ne biliyor musun? BUY fonun da 30bin kişi varken BST fonunda sadece 1500 kişi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 21 Aralık 2024; 22:56:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08bu kötü performsa göre fon yönetim komisyonları düşük olsa neyse. en yüksek komisyon alan şirketlerden biri.
mesela şuan 1 yıllıkta en iyi performanslardan birini göstermiş olan
BST fonunun fon yönetim komisyon oranı %1
en berbat fonlardan biri BUY fonunun fon yönetim komisyonu ise %3,3
yani BUY fonu yöneticileri kulağının üzerine yatarak BST den kat ve kat daha yüksek paralar kazandı 1 yılda.
işin en tuhaf tarafı da ne biliyor musun? BUY fonun da 30bin kişi varken BST fonunda sadece 1500 kişi var.
Portföy yönetim şirketi olan bankaların komisyon oranları yüksek hepsi aynı müşterilerilere kolay ulaştıkları için umursamıyorlar.
Bu yönetim ücretlerine bir el atılmalı iş bunlara kalırsa daha çok kazık atarlar.
BST serbest fon herkes alamaz.
-
fonlarda ipb dikkatimi çekti çoğu fon zaten dayak yemiş bayağı son aylarda ama genel olarak fintables'da benim filtrelememde en üstte hep bu var belirli alanlarda
-
bu fon yönetim komisyonlarının uzunvade de nasıl bir etki yaptığını görtermek için elimizde çok güzel örnek var.
YAS fonu 10 yılda %1748 Fon yönetim komisyonu %3,54
ALI fonu 10 yılda %2334 Fon yönetim komisyonu %1,91
iki fonda koç iştirakleri fonu
aynı zaman aralığı,aynı borsa ve aynı hisseler.
-
borsada temettülere ek stopaj geldi gece yarısı flaş haberiyle, rezalet..
-
Pazaretrsi eksi 2quote:
Orijinalden alıntı: ry4nborsada temettülere ek stopaj geldi gece yarısı flaş haberiyle, rezalet..
-
birde bu ekonomise uyup gidip karta 3 taksit diye %10 pahalıya altın alanlar var
yapmayın etmeyin dedim bu iş böyle olmaz para ucuz aldığın maldan kazanılır yok sen anlamıyorsun bu işlerden dediler
yaw nasıl anlamıyorum dedim bende de fiziki altın var kağıt altın var kağıt gümüş var ama bana kimse bir malı vadeli diye pahalıya aldıramaz bu tüketim malı olsa ona eyvallah ama yatırım için almam
bu şey gibi armut hissesi 100 tl 3 ay vadeli 110 tl oluyor kimse almaz ama altını ne hikmetse alıyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X