Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (641. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
dede denen YouTube trolü fosil altın 3 bin diye övünüyor yahu 4 bin olmazsa yakarım bu gramı demiyormuydu?
nasıl dönüyor bunlar trollükle YouTube sayesinde zengin oldular.ulan seçimden önce Trendyol da 6 taksit 2500-2700 den 22 ayar bilezikleri çaktı bunlar hala zararda para en kötü faizde kalsaydı %50 kâr bırakırdı sıfır stopaj vardı üstelik.
İstanbul pörtyöf ppf önerdi diye sövüyordu
bu fosilin yüzünden çok yüksek faizle kredi çekip altın aldı millet utanmadan imza günü yapıyor bide.Bir şey bildiği yok bilmiş gibi yapıyor sırf YouTube'den para kazanmak için 40 dk video yapıyor izlemeyin.
-
Vergi hesaplaması sıkıntı olmasa almak mantıklı ama vergi olayı can sıkıcı
-
Tuzu kuru desene
-
Evet sırf o yüzden fon alıyordum ama artık onu da bırakacağım sanırım. -
Boşuna demiyorlar şeyh uçmaz müridleri uçurur diye. Yarın gram altın 1.500'e düşse bunun müridleri yine gider elini eteğini öper. Çünkü bu ülkede birinin müridi olmak ata sporu.
Benim anlamadığım yatırımcı dediğin pragmatist olur, duygusal hareket etmez. Bir insan neden bir yatırırım enstrümanının veya ekonomi hakkında atıp tutan bir dayının fanboy'u olur anlamam.
-
Yalakalar her yerde okul, iş hayatı, siyaset vs..
-
Bu tarz fenomenler daha çok haterları sayesinde ayakta duruyor aslında
Hatta bazen kasıtlı olarak insanları tetikleyecek şeyler yazıyorlar ve 1m üstü görüntülenme aldıklarında twitter anasayfaya düşüyorlar veya forumda dediğim gibi isimleri sürekli söylendiğinde adamın marketingi yapmış oluyorlar bir bakıma -
Dede komedı bıraz ondan sevılıyor kendı de diyo zaten yarı eko yarı komedı kanalıyız dıe….
Youtubeda Baska eko vıdeolarını da Cok ızlesem de dedenın yerı baska komık anlatıyor bazen…
Dedenın safi altın savunuculugu bazen abartı olsa da yok dedenın murıtlerı vs nıye takılıyor onu anlamıyorum 😂 -
Dede kitap yazmış ve çok satanlarda 1. sırada
-
milletle resmen dalga geciyorlar,su makeleye bakarmisiniz,jeopolitik gerginlikmis,suriyede esad düstü,suan savas ortada yok,tek ukraynada devam ediyor..
"Jeopolitik gerginliklerin artarak devam etmesi endeksin dün 151 puan düşmesine neden oldu.
Borsa bu senede gelecek senede böyle devam eder,kar mar yok,devlet %10 stopaj kesmek icin,milleti mevduata kasitli yönlendiriyor,borsayi devlet yönetiyor,istediginde düsürüyor endeksi..
-
BIH fonunun sahibi Pardus portföyden temettü ödeyen şirketler ve Bist 100 dışı şirketler fonu geliyor hocam. Ne dersin?
-
fon şirketine ve ismine değil fonun hangi kişinin yönettiğine odaklanmamız gerek.
BIH fonuna yüksek kazanç sağlatan pardus portföy değil o fonu yöneten kişidir.
yani ORHAN ÖZ adlı fon yöneticisi o iki fonu yönetecekse ben alırım. ama başka kişiler yönetecekse orda yokum.
mesela BIH fonu uçup çakarken neden aynı performansı
PARDUS PORTFÖY İKİNCİ HİSSE SENEDİ (TL) FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=KHA
GERÇEKLEŞTİREMEMİŞ.
ÇÜNKÜ fon yöneticileri farklı
BIH fonu ile yöneticisi aynı kişi olan diğer fon BDS fonu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 21 Aralık 2024; 12:21:53 >
-
2024 yılının en çok kaybettiren sektörü açık ara Yenilenebilir enerji sektörü oldu hem yerli tarafta hem globalde.
en çok kaybettiren acaba 2025 te en çok kazandıran olabilir mi?
-
Neler var hocam elinde? Ona göre yorumlayalım. Enflasyona kıyasla getirileri nasıl? Enflasyonu yenmişse iyi denebilir mesela.
-
düşüşün en büyük sebebi trump ın seçimi kazanması. adam fosilci küresel ısınmayı ciddiye almayan bir politikaya sahip. 5 yıl boyunca da dünyayı yöneteceğini varsayarsak bu yaklaşım çok akıllıca olmaz derim ben. yine de siz bilirsiniz
-
AOY batırdı bizi bir fon ancak bu kadar kötü yönetilir.
-
ak portföy zaten nasıl başarıyorsa çoğu fonu berbat performans gösteriyor.
AOY
BUY fonu zaten ayrı bir facia
AFS
FUA
AFV
VCY
TAR
DTZ
TGR
Bir sürü tematik fon çıkarmış hepsinin de performansı yerlerde.
-
Fon yöneticilerinin tecrübesiz olduğunu düşünüyorum içine %20 sabit getirili bir ürün koysalardı bu kadar zarar elde etmezdik
Borsa kötü giderken doğru düzgün hamle yapamadılar ortada ağır liyakatsızlık var.
İşin kolayını bulmuşlar tematik fonlarla müşterinin gözünü boyuyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X