Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (704. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eray026 , obasar84 , scorpion0404019 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.676
Cevap
744
Favori
788.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ykt fonu devlet tahvili ağırlıklı tta fonu da altına dayalı baya şey var içinde. Ama Nau fonu %70 direk kıymetli maden içeriyor o diğer altın fonlarından güzel getiri sağladı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • marcopashaa M kullanıcısına yanıt

vadelide 1250 garanti para yokmu...o işte...önce onu kazanacan sonra kara geçecen....onu herkes unutuyor..

• piri.reis kullanıcısına yanıt

6 mart ppk sına yakın borçlanma fonlarında yükseliş olur diye tahmin ediyorum

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt

13.30 öncesi verdim satış...yarınki fiyattan kaydolur tefaşa bir sonraki gün tefaştan hesaba gelir diye yazı çıktı....

• hemsinirlihemsakinuzaylı H kullanıcısına yanıt

13.30 dan önce verdiyseniz aynı günkü fiyattan kaydolur bir sonraki gün işlem gerçekleşir diye biliyorum özel bir durum yoksa fon valörü T+1 çünkü

• Guzelyali kullanıcısına yanıt

gözü kapali almak kötü is,ben fintablesa abone oldum,7 gün deneme ile,gtf den alim yaptim,icindekiler iyi, birde risk 2,yot ve tbt zarari ciksin onlari satip gtf ye agirlik verecem..

fon komisyonu %3 yillik fazla etkilemiyor.

GTF in icindede devlet tahvili %68,takasbank %16,hazine bonosu 4.55%,finansman bonosu %4,özel sektör tahvilide %6 civarinda..aselsan %1.37,info %1.08

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 31 Ocak 2025; 11:13:18 >
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

içindeki tahviller altına mı dayalı fon içeriğine baktım %50 devlet tahvili

• hesaba geçti...600kar güleyim bari..

• ersin345 E kullanıcısına yanıt

%68 devlet tahvili içeriyorsa yot ve tbt den bir farkı yok ki hepsi agılıklı tahvil fonları. YOT ve TBT deki zararınızı GTF den nasıl çıkaracaksınız

• hemsinirlihemsakinuzaylı H kullanıcısına yanıt

İşlem dekontunuzu atın inceleyelim. Söylediğiniz şeyin mantığı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antireis A kullanıcısına yanıt

al benden de o kadar 25 yıldır borsayla uğraşırım iktisat mezunuyum ama bu eurobond ve borçlanma fonlarının içinden ben bile çıkamıyorum :)) bu tür fonların işleyişi de artık eskisi gibi değil, içine kattıkları bazı enstrümanları göremiyoruz, sürekli değişiklik yapıyorlar, yani ne olur ne biter diye tahminde bulunmak çok zor, politika faizi düşerken tahvil faizleri anlık yükselebiliyor, kısa vadelilerin faizi artarken uzun vadelilerin düşebiliyor, fonlar elindeki eski tahvilleri satıp yenilerini hangi faizden alıyor bunları bilemiyoruz zaten bilsek ne değişecek, bir de yabancılar tahvillerden çıkıp borsaya geçmeye başlarsa durum nasıl olur, çok değişken var bu tür fonlarda.

• cozali C kullanıcısına yanıt

ppf lere mesela kısa vadeli tahvil alma zorunluluğu getirmişler onedenle uzunlara satış gelmiş...dolayısıyla borçlanma aşağı ppf yukarı...biz nerden bilelim bunu abi...

• ortaktan tüm paramı çekip fon dünyasına girdim bende hadi hayırlısı

yot ve tbt 5 günde zarari geri verince cikacam dedim,tbt de yatirim fonlari katilma payi var o biraz sakat(neye yatirdiklari belli degil),yot tbt ye oranla daha az zarar verdi.daha az zarar vermesi icinde yatirim fonlari katilma payi yok,bence tbt deki zarar yatirim katilma payi ile alakali...

GTF deki dagilim güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 31 Ocak 2025; 11:20:12 >
  • ersin345 E kullanıcısına yanıt

ama hepsinde tahvil ağırlığı yüksek o açıdan getiriler çok farklı olmayabilir gibime geliyor

• _Oğuzhan_ _ kullanıcısına yanıt
    altın aslında en riskli varlık ama dolar yükseldiği için bizde pek sıkıntı olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

orasi öyle ama yot tbt ye oranla 1000 tl zarar verirken tbt 2000 tl zarar verdi,hesabi sen yap..

• konuyu masa üstü sitesinden takip ediyorum bugün refresh etmeden yeni iletileri göremiyorum. Normalde yeni iletiler direk düşerdi ekrana. Bir ayarını falan mı bozdum bu durumla karşılaşan oldu mu

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    TR de altın sıkıntı çıkarmaz. Risk 99 olsun isterse Türk milleti genel görüş ve adetlerinden dolayı altın kaybettirmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ykt içinde ki tahviller altına dayalı tahvil. Bunun takibi de buradan
    https://www.foreks.com/sembol-detay/H337854/altthv/bist-altin-tahvili/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.