Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (702. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
14.031
Cevap
709
Favori
708.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • örneğin tefas'taki herhangi bir fonun getiri verilerindeki bu oranlar stopajdan düşmüş net getirileri mi gösteriyor arkadaşlar?

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Çok geride kalmamış aylık ve 3 aylık ta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    hayır, yönetim ücretleri düşmüş getiri onlar. o kazançlardan bir de %10 düşülecek. hisse yoğunlarda ve 1 seneden fazla süre %51 hisse tutan değişken fonlarda stopaj 0.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ortak appe yatırım fonları gelmiş ppfler falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reguse kullanıcısına yanıt

anladım hocam teşekkürler  

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Ortak appe yatırım fonları gelmiş ppfler falan

bugün fon alırım diye ortaktan parayı çektim ziraate attım. fon alım saati geçtiği için alamadım. yarın ayın son günü fonu ziraatten mi alsam ortaktan mı alsam bilemedim

• Castieello kullanıcısına yanıt

Ben de aynı şekilde yarın sabah ortaktan çekip garantiye atıp ppf alacaktım. Ortaktan almanın bi dezavantajı olur mu acaba uygulamanın kullanımı falan rahat aslında 7/24 destek vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolcia kullanıcısına yanıt

Yamulmuyorsam yatırım fonunu bankadan veya bu tip uygulamalardan almakta maliyet açısından bir fark yok. Dolayısıyla yatırım fonlarında banka tercih etmek bana göre daha mantıklı, bankalar daha köklü ve güven veren yapılar neticede. Ancak şu bir gerçek ki bankaların arayüzleri tek kelimeyle berbat. Aşırı hantal ve tatsız.

Direkt olarak hisse al-sat işlemlerinde işler değişti ama. Mesela Midas daha yeni Borsa İstanbul işlemlerinden komisyon almayacağını açıkladı. Bu başlı başına bankaların papucunu dama atma sebebi mesela. Midas'ın bu hamlesi bir zamanlar Enpara'nın ücretsiz havale/EFT ile bankacılık sektörüne yaptığı efsanevi girişi hatırlattı. Böyle yapıların çoğalması bize yarıyor.

• Arkadaşlar selam

Hiç ıvır zıvıra bakmadan günlükte %50 civarı getiri veren risksiz fon ne önerirsiniz?

Vadeliden alır gibi 45-50 arası getiri vermesi yeterli.

RPP ve FSK gibi.

• Castieello kullanıcısına yanıt
    ne fark eder? mkk’ya kayıt edilecek fonunuz. 1,5mio üstü yatırımınız yoksa, aracı kurum batar falan diye korkmayın.

• 
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.