örneğin tefas'taki herhangi bir fonun getiri verilerindeki bu oranlar stopajdan düşmüş net getirileri mi gösteriyor arkadaşlar? |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (702. sayfa)
-
-
Çok geride kalmamış aylık ve 3 aylık ta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır, yönetim ücretleri düşmüş getiri onlar. o kazançlardan bir de %10 düşülecek. hisse yoğunlarda ve 1 seneden fazla süre %51 hisse tutan değişken fonlarda stopaj 0.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ortak appe yatırım fonları gelmiş ppfler falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: dolcia
Ortak appe yatırım fonları gelmiş ppfler falanbugün fon alırım diye ortaktan parayı çektim ziraate attım. fon alım saati geçtiği için alamadım. yarın ayın son günü fonu ziraatten mi alsam ortaktan mı alsam bilemedim
-
Ben de aynı şekilde yarın sabah ortaktan çekip garantiye atıp ppf alacaktım. Ortaktan almanın bi dezavantajı olur mu acaba uygulamanın kullanımı falan rahat aslında 7/24 destek vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yamulmuyorsam yatırım fonunu bankadan veya bu tip uygulamalardan almakta maliyet açısından bir fark yok. Dolayısıyla yatırım fonlarında banka tercih etmek bana göre daha mantıklı, bankalar daha köklü ve güven veren yapılar neticede. Ancak şu bir gerçek ki bankaların arayüzleri tek kelimeyle berbat. Aşırı hantal ve tatsız.
Direkt olarak hisse al-sat işlemlerinde işler değişti ama. Mesela Midas daha yeni Borsa İstanbul işlemlerinden komisyon almayacağını açıkladı. Bu başlı başına bankaların papucunu dama atma sebebi mesela. Midas'ın bu hamlesi bir zamanlar Enpara'nın ücretsiz havale/EFT ile bankacılık sektörüne yaptığı efsanevi girişi hatırlattı. Böyle yapıların çoğalması bize yarıyor.
-
Arkadaşlar selam
Hiç ıvır zıvıra bakmadan günlükte %50 civarı getiri veren risksiz fon ne önerirsiniz?
Vadeliden alır gibi 45-50 arası getiri vermesi yeterli.
RPP ve FSK gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne fark eder? mkk’ya kayıt edilecek fonunuz. 1,5mio üstü yatırımınız yoksa, aracı kurum batar falan diye korkmayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X