Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (701. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: digi_boy2006 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.031
Cevap
709
Favori
708.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bi miktar da njr alıcam hocam, onu da yarın mı alsak yoksa pazartesi mi alsak, malum stopaj zammı söz konusu hangisi mantıklı olur, ya da nrj hiç almayıp onu da ppf'e mi döndürsem acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digi_boy2006 -- 30 Ocak 2025; 17:24:9 >
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

boşta param olsa ben de njr alırım..Risk düzeyi 1 ve genel olarak ppf'lerden az fazla getiriyor. karar sizin.

ödemeler için tuttuğum paraya tbt ve guv aldım...3-5 gün satıp çıkacam bir daha da almam.Bana göre değilmiş onlar

• Garanti GUV yarın sabah ki fiyat +0,16

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hEro_ kullanıcısına yanıt

Fonlar arası geçiş demedim, mevcut tefas fonumu başka bir bankaya virmanlamaktan bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fallenangel_1903

Prim ödenmeden poliçe nasıl aktif kalabilir ki ?

Pek olası gelmedi.

Bu arada, geçen gün foruma soru yazmıştım, 2009 tarihli 2 BES heaabından 2 yıl sonra çıkmıştım, kuruluşların kendi uygulamasından baktığımda geçmiş yıllar için ödeme bekliyor yazıyor ve ayları seçerek ödeme ekranına devam edebiliyorum. Fakat, her ikisi için de sistemden çıkış yapıldı ibaresi de mevcut. Eski tarihli olduğu için primler komik gofret parası kadar.. Denemek için geriye dönük hepsini ödeyim mi diye dürtüyor şeytan 😂😂

hocam ben de onu sormuştum avivasa müşteri temsilcisine,

biri 30 tl/aylık demişti. bundan 5-6 yıl önce.

benim akbanktan otomatik çekiyordu, sonra akbank hesabını okapattım, aklımda bile yoktu bu.

şimdi bakıyorum da ,süre ilerlemiş.

aslında soru çok net,

süre ilerlemesi için aylık minimum kaç yatırmamız lazım.

• EKSA kullanıcısına yanıt

Mümkün değil.

• piri.reis kullanıcısına yanıt

Nereden bakılıyor hocam getirilere.

• Merhaba ppfler açısından bilgili arkadaşların takip ettikleri ya da gidişatını beğendiği fonlar nelerdir acaba? Bgp ppn prd bunlar ilgimi çekti gibi sizce nasıllar veya başka neler olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 30 Ocak 2025; 20:24:50 >
  • OxBlue kullanıcısına yanıt

Gram altın içeriğinden kastınız ne?

ALTINS1 mi?

• dolcia kullanıcısına yanıt
    Stopaj belirsizliği öncesi FSK geçtim ben.

FI5’te olan var mı? Satış emri verildiğinde hemen geçiyor mu hesaba? FI5 bozup FSK geçmek istiyorum yarın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    O da baya iyiymiş de cidden kafam çok karıştı ilk yatırımımı 3 ay önce ortak gecelik faize girerek yaptım şimdi stopaj artışı sebebiyle ppflere geçmek istiyorum tabloları inceliyorum ancak işin içinden çıkamadım gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 30 Ocak 2025; 20:51:53 >
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Yok direkt Gram Altın fiyat getirisi son 1 aydır genel altın fonlarına göre TTA YKT falan %5-6 daha fazla getirmiş Gram Altın.

Bu kadar fark oluşmuyordu. Altın fonları geride kalıyor sanki…

• OxBlue kullanıcısına yanıt
    Türkiyede dönem dönem ons-gram makası açılıyor yine fark artmış olabilir.

• OKP hakkındaki fikriniz nedir hocalarım? Faiz indirimlerinin devam ettiği süreçte güzel bir sabit getiri sunacağını öngörüyorum. (Tabiki de yatırım tavsiyesi değildir :)

• Cengizzr_87 C kullanıcısına yanıt

Ben de garanti bankasında mevcutta bu fon var. Akşam saat 19 civarı güncelleniyor ve ertesi sabahki fiyatı görebiliyorum. Diğer fonları ve diğer bankaları bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 30 Ocak 2025; 21:3:33 >
  • bekciozelharekat kullanıcısına yanıt

PPF'den çok farklı bir getirisi olmaz gibi duruyor hocam.

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

max 90 gün vadeli ürün tutabiliyorlar portföyde.

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ara ataklar olabilir sanırım o zaman bugün mesela 0.34 gibi güzel bir getiri sağladı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bekciozelharekat kullanıcısına yanıt

Bende hesaptaki nakiti artık bankamın kısa vadeli borçlanma fonuna yatırıyorum.

Önceki günlerde PPF'nin yarısından daha azdı getirisi, bugün vkt'de 0,3 küsür getirdi çünkü kağıtlara giriş vardı.

• herkese açık GBP fonu var mı ? bildiğim deniz ve garanti çıkardı ama o bankaları kullanmıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.