Yarın alırsam stopaj artışına yakalanır mıyım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (700. sayfa)
-
-
31inde ppf stopajları artıyomu...
-
Bugün t+0 DİBS endekslerinde iyi sayılabilecek bir yükseliş var. t+1 valörlü işlemlerde de özellikle uzun vadeli dibslerde çok ciddi girişler devam ediyor gözüküyor. 10 yıllık tahvillerde de şuan için ciddi bir düşüş var. Şu anki düşüş %1.28 oranında. Tabi kapanışa bakmak lazım.
-
Hocam fonlarda %99,99 stopaj artışı olmaması lazım.Yarın alsanız da olur.
-
Evet belki öyle olur dedim ama olmadı, para saat 14:45 gibi geçti hesaba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar yarın bir miktar fon almayı düşünüyorum, odeabank uygulamasını kullanacağım, şu an alım kapalı görünüyor, sabahtan alım yapsam aynı gün gerçekleşir mi, pazartesiye falan kalmaz dimi, odebank kullanan var mı acaba?
-
PPF ise aynı gün alım gerçekleşir.
-
nrj fsk rpp falan ppf oluyor dimi?
-
!0 yıllıklar -1.90 oldu.
-
Kapanışı görmek lazım ama bu haliyle yarın ciddi kar yazma ihtimali yüksek uzun vadeli tahvil içeren fonların.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Allah bilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
31.1.2025 dahil....%10 yazıyo...hadi hayırlısı...
-
En çok para girişi hangi fonlara olmuş, günlük takip edilebilecek bir sayfa var mı?
-
Ben buradan bakıyorum.
looker studioTEFAS ile BEFAS Emeklilik ve Yatırım Fonlarıhttps://lookerstudio.google.com/reporting/e6649cef-53a1-4d7a-b98d-281f4ce1fcbd/page/p_e1nvkf3khd?s=gw061Bex4pI -
NJR,borçlanma araçları fonu..t+1 olarak pazartesi hesaba geçer. FSK ve rpp ise pff.Aynı gün hesaba geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 30 Ocak 2025; 16:39:23 > -
o zaman pazartesi alım yapmak daha mantıklı olur dimi?
-
Şimdi alsak pazartesi hesaba geçenler de stopaj zammından etkilenir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PPF'ler için fark etmez,yarın 13e kadar emir girince en geç 15-16 arası hesapta olur.
-
ücretsiz fon karşılaştırma sitesi var mı
tefas dışında
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam odeabank 13.30 a kadar alım-satım emri gelirse aynı gün alıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X