Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (707. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.666
Cevap
745
Favori
787.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • parayı dörde bölerek ilk defa fon aldım. aldıklarım BGP ZBJ NRG PRD

• Valör karışık gelebiliyor zira işlem valörü ile fiyatlama valörü farklı olabiliyor..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • darksideofthemoon kullanıcısına yanıt
    Bugün öğleden sonra işlem gerçekleşir ve dün akşam oluşan fiyattan almiş sayılırsınız bugün işlem gerçekleştiğinde 1 günlük getiri yansımış olur bir kaybiniz olmadığını görürsünüz farklı olursa konuşalım forumdaşlar analiz ederler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

Aynı ppf lere bakıyormuşuz bu üçünden ağırlıklıları sırasıyla bgp nvb ppt şeklinde sepet yaptım teb hoşgeldin 53 devam eden hesabım vardı onun harici mevduattan ppf ye geçtim stopaj durumuna göre yeniden posizyon alırım gerekirse.

• 13:31 haydi gazamız mübarek ola 😁

• Yeni stopaj orani bugun saat kacta aciklanacak arkadaslar?

• Ve bugun alinan ppflere de etki eder mi yoksa pazartesinden itibaren mi olur?

• benim çalıştığım aracı kurumlarda nemalandırma var. bir tanesi otomatik olarak nemalandırma başlattı ilk üye olduğumda, diğeri ise sistem üzerinden nemalandırma isteyip istemediğimi sordu.

çalıştığım kurum nemalandırmayı bazen farklı bankalar üzerinden yapıyor. örneğin bir hafta yapı kredi görüyorum, sonra garanti gibi. en son 46,5’tan nemalandırıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 31 Ocak 2025; 13:45:16 >
  • reguse kullanıcısına yanıt
    Hangi aracı kurum hocam?

• Aralık ek katkı payı ödemelerinin destekleri yattı az önce.

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

• ronnettee kullanıcısına yanıt
    pm attım. bu arada bugun alınan fonları kapsamaz diye düşünüyorum stopaj artarsa.

• Nakit bakiyeye nemalandırma hepsinde var fon alımında bloke edilen tutara nemalandırmayı yapmayabiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 31 Ocak 2025; 13:49:46 >
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İleride fonları daha iyi tanıyıp öğrendikçe tek ppf’ye geçer, sepetinizi farklı fonlarla çeşitlendirirsiniz.

• theistman kullanıcısına yanıt
    yıllık gider kesintisine çok takılmayın derim. tefas’ta gördüğünüz kâr yüzdeleri, yönetim ücreti düşülmüş hali. eğer stopaja tabî ise sadece stopaj düşülecek o kârdan.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam

• Stopaj işinin ne olacağı belli olmadığı için hızlıca seçmem gerekti. Bir günde pek araştıramadan bu kadar seçebildim. Aslında sadece BGP alacaktım ama konuda sepet yap dedikleri için böyle oldu. Şimdilik böyle başlıyım zamanla öğrenirim

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

bana da yatmış 28500tl katkı payı

• Arkadaşlar, malum bankalar kendi fonlarında daha esnek alım satım emri saatleri uyuluabilmekte; herkes kendi bankasının ppf sinin alım satım saatini paylaşırsa güzel bir kaynakça oluşur. Benim bildiklerim Akbank ALE ve İşbank TI1

• Guzelyali kullanıcısına yanıt

Ey ahali ey kuru kalabalık Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] 

• Cifaretto kullanıcısına yanıt

odebank tan işlem yapıp sanırım odebank ın ppf sini aldıgınız için hemen hesaba geçiyor Odeabanktan başka banka ppf sini alsanız sanırım dediğiniz gibi 14.30 gibi gerçekleşiyor. Tüm bankalar asagı yukarı boyle sanırım

• 
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.