Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (709. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cyfluthrin Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.664
Cevap
745
Favori
787.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ortalamada günlük 0.13-0.14 yakalaması yeterli. Bir önceki gün 0.28, bugün 0.18 getirdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ronnettee kullanıcısına yanıt

dbb- yot-tbt-hst belki

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt

0,14 mevduat eşleniği %50 oluyor sanırım dimi basit faiz 0,14*365 = 51,10

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    0.1370 yıllık basit faizde 50 yakalıyor evet.

• espial kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi benim çalıştığım aracı kurum fon alımında da nemalandırma yapıyorlar bloke edilen miktarlar üzerinden. yapmayanları bilemem.

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt

bu fonlar da günlük faizde oldugu gibi bileşik faiz mantıgında çalıyor dimi hocam misal 1000 lira. 1 gün sonra eklenen getiri ile (%0,20) ertesi gün 1002 lira oldu. Sonraki gün 1002 üzerinden getiri elde ediliyor doğru mu biliyorum

Tabii ki birleşik faiz işliyor. En güzel yanı bu :)

• aslında o zaman banka banka dolaşıp hoşgeldin faizi aramaya çok da gerek yok. Fon kültürü bilinmediğinden bankalar müşteriyi böyle hoşgeldin beşgittinle bağlıyor anladıgım

• fonlarda stopaj sabit %10 mu bu arada. Bu gece mevduattakinin %15 cıkacagı konusuluyor da. Fonların ayrı bir durumu var sanırım. Tüm fon cinsleri %10 mu hep.

Stopajlar eşitken hoşgeldin faizlerini yakalayamiyor ppfler, uzun zamandır aşağıda kalıyordu.1 hafta 10 gündür tahvil muhabettinden dolayı böyle oldu, kalıcı olmaz muhtemelen.

Mevduat %15, ppfler %10 stopaj olursa yine önde olurlar tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

faiz indirimleri tahvil içinde büyük ölçüde fiyatlandıysa muhtemelen önümüzdeki süreçte geçtiğimiz ay ölçüsünde tahvil fonlarında yüksek getiriler olmaz. Ama bana bir süre daha tahvil fonların iyi kazançlar olacak gibi geliyor çünkü tcmb faiz indirim sürecinde.

• ronnettee kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle RTE gece yarısı resmi gazetede yayınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt

İşbankası-TI1 fonu iş günlerinde 24.00 ile 18.00 arasında yatırımcılara fon katılma payı satışları ise, bu izahnamede belirlenmiş esaslar çerçevesinde o gün için ilan edilen fiyat üzerinden yapılacaktır.

• evil2302 E kullanıcısına yanıt
    Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

7/24 alıp satabilirsin ama 00:00-18:00 arası alış-satış farkı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 31 Ocak 2025; 17:2:27 >
  • dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Fonlar bilgi gerektiren kazançları çok daha yüksek güzel ürünlerdir. Genellikle eksi yazmazlar hatta ppf fonları hiç eksi gün işlem yapmaz mevduat üzeri bileşik getiri sağlarlar, ayrıca stopaj günlük değil fon satışında kesilir bu da ekstra avantaj sağlar kazançta. Genellikle fon yönetim şirketleri tarafından piyasa koşullarına göre en iyi aksiyonlar alınır.

• BES sözleşmesini Pazartesi yerine şimdi uygulama üzerinden başlatmanın tarihi 3 gün öne çekmesi haricinde bir artısı olur mu ?

• Bu arada , bu ay yani Ocakta BES başlatan oldu mu ?

Ben düşünüyordum vazgeçtim, Garanti’den kredi kartım onaylanmadı diğer bankadaki limitlerimin yüksek olmasından ötürü. Heves etmiştim vazgeçtim :)

• Bugun 13.30 dan önce Vakifbank mobilden PPF alımı yaptım. Portföye baktigomda kar zarar sıfır olarak gorunuyor. Valörsüz işlem yapılması gerekmiyor muydu? Eksik olan nedir?

• 
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.