< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (760. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Ziraat 1. 2. Ve 3. TL serbest fon
Günlük
Bu da haftalık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ppf'ler boyle sürekli %30 civari yilliga eşlenik sekilde verecekse ne anlamı var? Keşke Ortak'tan devam etseydik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 12 Şubat 2025; 10:53:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ekonomim
Para piyasası fonlarından çıkışlar hızlandı: Rüzgar tersine mi dönüyor?https://www.ekonomim.com/kose-yazisi/para-piyasasi-fonlarindan-cikislar-hizlandi-ruzgar-tersine-mi-donuyor/799352
Bu habere denk geldim fonların getiri düşüşü ile ilgili 28 Şubatta fonların %10 dibs zorunluluğu tamamlanacak yazıyor doğru mudur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba tefas fon karşılaştırma sayfasında tarih seçimi aylar yıllardır bozuk mu sizde de?
-
Aynen ben o yuzden suan 15 stopajı bıle goze alıp henuz tahvıl almamıs ppflere gectım 28/2 de tekrar bakacagım duruma
Not benım ppf stopaj ztn 10 du sıfır olsaydı gecmezdım muhtemelen … ve uzun sure tutmayacagım ıcın 8-10aylık bı param ppfde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet9000 -- 12 Şubat 2025; 11:10:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam henüz tahvil almamış PPF ler hangileri mesela?
-
Eksi vermemek icin cirpiniyor
Bu tefas fonlarini almak istedimde mkk kuruluşuna kayıtlı olmadığınız için alamaz siniz deniyor ne yapmam lazim ziraat ve vakıf bank kullanıyorum iki bankada yetkililer çözüm bulamadi enteresan olan mkk ücreti kesiliyor ama tefas fonlarini alamıyor %20 blokeli olanları onun dışında hepsini alabiliyorum yardımcı olacak olursa tşk ederim ✋
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 12 Şubat 2025; 11:40:6 >
Sanırım nitelikli yatırımcı olmak lazım
Nitelikli yatırımcı olmak için gerekli şartları bankadakilerde bilemedi😁
Hvt albatrosu buldum gunlukte ve haftalıkta en iyi o
bendeki nvb sifir stopaj ama mehmet simsek sifirli stopajlari bitirene kadar düsük verecek ppf ler,cikmasini bileceksin,tttukca zarar edersin,mehmet simsegin hedefi belli,gecen haftada borclanma fonlari zarardaydi bu haftada zararda,ben hepsini sattim ciktim,simdi sira ppf lerde dedigim gibi bu hafta devam ederse düsük vermeye %15 stopaja raziyim
-
Zaten o stopaja gidecek parayı 2 haftada çıkarmış bulunuyor.
-
ahmetin düsüncesi yanlis,0 stopöji bitirmek mehmet simsegin niyeti,zaten %10 luk devlet tahvilini 28 subatta cogu fonlar doldurmus olacak,yani 28 subata kadar herkes %10 zorun lu devlet tahvili tutacak buda 0 stopajin artik anlaminin kalmadigini gösteriyor,borclanma fonlarindan cikmayib bekleyenler suan feci zararda,ben yottaki 2000 tl zararimi cikardim bile n kolaydan,sadece tbt kaldi oda bu hafta sonu cikar,zararimi geri kazandim,borclanma folarinda duranlarin zarariri baya yüksek,biraz önce baktim yot 0.38% zarar vermis,tbt %0.57..
Cikmasaydim o fonlardan zarar agirdi,bekletenlere simdiden gecmis olsun..
-
Ben de gecen hafta ciktim tbt ve yottan. Hala zarar yaziyor, tuttugum sure icerisinde kardan zarari birakin tamamen zarar yazdi benim icin. Portfoyden gelen getiriyi de yedi ustune bakiyeden de yedi.
-
iyiki cikmisin,baska yerden o zarari geri kazanirsin,amac sermayeyi fazla riske sokub erittirmemek,daha öncede dedim,o eski uzun süreli tutma ise yaramaz,sicak para girisi yok,o olsa tut derdim,kimse hayallere kapilmasin,eski bosa yok artik,devlet tahvili olan fonlardan uzak durun yoksa sermyenize yazik olur..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X