< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatırım sohbetleri, anlık muhabbet, kaynaşma, selamlaşma (12. sayfa)
-
-
hocam arkadaş risk düzeyi düşük demiş.
Bu fonların risk değeri en yüksek olan 7. yanlış yönlendirmeyelim lütfen.
-
Ülke uçuruma gidiyor ne yazık ki, hepimiz ekonomik anlamda kendimizi ve ailemizi kurtarma derdindeyiz. Gerekli bir konuydu.
20 küsür yıllık forum... Belki bu konuya 7-8 yıl sonra bakıp yazışmalarımıza şaşıracağız.
-
mesajim bulunsun-
-
takip.
geçen hafta dolar, euro, gram altın ve gram gümüş e geçiş yaptım, bakalım hayırlısı.
borsa tarafında ise halka arzlardan devam, yatırdığım miktar şuan toplamda x2 durumda.
-
10 hesabı nasıl açıp alıyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aile, arkadaş vb ben hali hazırda iibf okuyorum sınıftan da bağladıklarım var
-
Eyvallah. Ben de aileden birkaç kişi üzerinden girebilirim. Ana param altın ve dolarda, halka arzlardan cep harçlığını çıkarsak yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yatırım tavsiyesi verme konusunu geçtim, yazan insanın talebini bile okumadan tavsiye veriyorsunuz.
Bahsettiğiniz iki fonun risk değeri 7, çok yüksek riskli kategorisine giriyor. En azından bakın bu fonun getirisi bu bu ancak riskli bir fon diye belirtmenizi beklerdim.
Sorumluluk almıyorsunuz diye bilgisi olmayan insanları yanlış yönlendirmeyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
+1 içerisinde yılbaşından beri %400 artan hisseler var. çok riskli bana göre.
-
Merhabalar Fibabank mobilden hesap açmak istedim ancak, "bankamız güvenlik politikaları gereği işleminize devam edemiyoruz" diye bu uyarı çıkıyor.
Nedeni nedir bi türlü çözemedim, bilen yardımcı olabilir mi? son zamanlar da bu bankadan hesap açabilen var mı?
Yakın zamanda ne kredi çekmişliğim ne de bankalara olan borçlarımı aksattığım kesinlikle yoktur, bırakın aksatmayı asgari dahi ödemem tamamını kapatırım borçlarımın!..
-
Bu konu neden hala Sıcak Fırsatlar bölümünde listeleniyor?
-
bu tamamen kullandığınız telefonla ilgili
-
Telefonunuz rootlu olabilir,bazı bankalarda uyarı verir o şekilde,şuan sorun o büyük ihtimalle yine de bi yakınınızın Telefonu ile deneyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 50 bin lira nakitim var nasıl değerlendirebilirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
böyle sorular kişiye göre değişir hocam.belki de son paranız yada 1 hafta sonra lazım vs. çok değişken.
ama önümzde ki 3 ay için soruyorsanız cevabım coinler olur.
YTD.
-
Mesajım bulunsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X