< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yatırım sohbetleri, anlık muhabbet, kaynaşma, selamlaşma (11. sayfa)
-
-
Yaa bunu bilmiyordum teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
yeni başladıi ben de şaşırdım
-
Konu hayırlı olsun
Bu arada halka arzlar çok iyi arkadaşlar ben 10 hesaptan dalıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu hayırlı olsun, borsa ve kripto tarafında kendi çapımda işlemler yapıyorum. Yakından takipte kalacağım. Herkese kazançlı yatırımlar dilerim.
buda pasifik gibi gitse minimum 100 diyelim :D mogan'da çok iyi bakalım 1 dolara kadar gidecek mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 9 Mart 2024; 15:20:5 > -
Faydalı konu. Takip.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler altın fonu aldığımızda mb dolar kuru hesaplanmış haliyle mi alıyoruz yoksa kapalıçarşı kuru mu?
Yapı kredi 0.5 dolar komisyon alıyor artık işlem başına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 9 Mart 2024; 17:36:45 >
Midas'dan daha iyi ve güvenilir demenizin nedeni nedir merakımdan soruyorum midas'a başladım çünkü aradan zaman geçti philipcapital i yıllardır takip ediyorum 1 dolar komisyon alıyor , akbank başlamış 0.75 dolar şimdi bir forumdaş yazmış yapıkredi 0.50 dolar diye
-
bence çok iyi akbankta mesaj attı 0.75 diye eskiden 25 dolardan aşağı yüzlerine bakmıyorlardı.
-
Merkez kuru hocam.
Bol 0 lı gate io da list yapmış altcoin öneriniz var mı? 1k 1k coinlere atacağımda
teknoloji iyi gidecek patek güzel gitti bozmadım. ekleme yaptım 125ten hatta. odine de güzel gider
-
Yatrımdan hiç anlamayanlar için tefastan fon seçip alın korkamyın alın fon kesinlikle batmaz kısa vadede zarar yazabilir ama uzun vadede iyi getiri sağlar
-
Mesajım bulundun , gider bu konu :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
risk düzeyi düşük, getirisi mevduattan yüksek tavsiye fon var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X