Enpara'dan daha yüksek fiyata dolar satması çok saçma |
Yatırım sohbetleri, anlık muhabbet, kaynaşma, selamlaşma (10. sayfa)
-
-
Damat geldi aklıma birden, "birileri dolar 7 lira, 8 lira 10 lira olacak diye hayaller kurdu" :)
-
aklıma geldi sene 2017 dolar 3.50 enpara da makas üç kuruş neredeeen nereyeee
kkm yi sonlandırırsan, enflasyon altında faiz verirsen, üstüne bankalarda 1,5 tl makas açtırırsan millette böyle fizikiye saldırır işte. resmi kur 31 iken serbest piyasa 33 tl olur. Allah akıl fikir versin diyecem de akılsız değil ki bunlar. milleti niye dolara altına yönlendiriyorlar? gene bi şeytanlık mı düşünüyorlar nedir?
-
Piyasalar kapandı diye millet dolara hücum etti. Binance bile 32,86'yı gördü tekrar.
-
bitcoin 70 bine doğru uçuyor, tether alacaklar için de fırsat oluşabilir, düzeltme yaparsa da bitcoine ekleme yapacaklar için fırsat olabilir. shib, pepe, floki, babydoge, elon tarzı şeyler için
-
60 dan aldığımı 67500 den verdim bugün , 68500 ü gördü geri çekildi . 65000 olsa yine gireceğim. Usdt 33 olursa tl geçerim , haftasonu genelde tepede gidiyor , pazartesi piyasa fiyatlamasına düşüyor .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu neye göre söylüyorsunuz?
Usdt veya ust'nin stabil olmasını sağlayan hangi farklar var?
Teminat olarak hangi varlıklar (coinler) var?
Luna'da olduğu gibi coinbase veya başka borsalar işlemleri kapatınca usdt çekilebilir mi?
Hakikatten bilmediğimden soruyorum teknik açıkalaması nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam teknik bilgi veremem şahsen bilmiyorum. USDT dünyanın en büyük hacimli coini. 100 milyar dolarlık değerlemesi var ve buna karşılık benim bildiğim dolar tutuyor direk. Stabil coin olmasının bir sebebi var.
Edit: Burada baya açıklaması var
https://www.forbes.com/advisor/investing/cryptocurrency/what-is-tether-usdt/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spintirea -- 8 Mart 2024; 20:55:7 >
-
Fondan zarar bence imkansız özelikle döviz bazlı yada dolar bazlı yabancı içerkli fonlar er yada geç %65 alır alır diyorum yıl sonu enflasyon kadar artma ihtimal oluşur şayet artmazsa ucuz ucuz toplarım
-
Hocam oran bende usdt için %20 gözüküyor şu an siz nasıl yüksekten yaptınız? Her saat değişiyor mu?
@ry4n
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 8 Mart 2024; 23:8:42 >
Sürekli değişiyor hocam. Bende de 20 şu anda.
-
Konuyu bulmuşken bir soru sorayım. Belki bir bilen çıkar. Ben misal tesla dan yada google dan hisse senedi almak istiyorum. Nasıl alınabiliyor böyle birsey varmi ?
Bilen var mı??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
midas ile alirsin fibabank birde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 9 Mart 2024; 1:28:25 >
Metaverse işi bitti bence. Geçen boğanın yıldızıydı, bu boğa Ai etrafında dönecek.
-
Babaanneme 2000 liradan 100 gram altın aldırttım zorla şimdi kahvaltıda sucuklu yumurta yapmış kahve falan ikram ediyor daha da iyi tarafı maaşı alınca bana 1 gram altın alıp "temettü" dağıtacakmış vallahi seviyorum bu işi oylar reise
İhtiyaç vardı böyle bir konuya, teşekkürler.
Takip.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankalarda da var. Yapı kredi de başlamış.
Ama bankaların komisyon oranlarına baktığımda işlem başına 15 dolar civarı genel olarak komisyon oranları midas'ta bu komisyon 1.5 dolar, btcturk'un hisse uygulaması uzerınden de alınabılır fakat komisyon oranlarını bulamadım. Var mıdır bu ve benzer uygulamalar üzerinden yurtdısı hisse alıp bu konuda bizi aydınlatabılecek olan?
-
midas dışında pek alternatif yok hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X