Şimdi Ara

Yatırım sohbetleri, anlık muhabbet, kaynaşma, selamlaşma (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
243
Favori
117.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu kadar bilinçsiz isen bu konuyu nasıl buldun hocam , onlarca fon var 5 yıl 3 yıl vs önce alıp tutan varsa tabi parasını 10 20 30 40 50 90 100 katlamış , atı alan Üsküdarı geçmiş kısacası , bunca katlama sonrası anca bunlardan 3 5 aydır haberimiz olduysa demek ki elimize verecekler yüzde 99 ihtimalle ,

bakınız örnek olarak altın konusunda altın zirve yapınca altında altın diyorlar , altın 83 tl almadın 300 tl almadın 500 tl almadın 900 tl almadın 1500 almadın 1900 almadın 2300 almadın , 2650 tl gözü kapalı alıyor adam , sonrada dolar baskılıyorlar , hani savaş çıkacaktı , altın uzun vade işi vs vs

risksiz kazanmak için mesela ttrak zirvesinden yüzde 40 aşağıda bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • para uzun zamandır elimde değil ki hocam kısa bir zaman oluyor. öncesinde de araba ihtiyacım vardı onu aldım bir kısmı kaldı. fon olayını bilmediğim için sordum sadece finansal okuryazarlıgım var demedim.

• DiagraM kullanıcısına yanıt

Kuveytçi eleman yalan söylemiş.

Kredi kartına gelen iadelerde kartta borç varsa borca mahsup olur.borç yoksa + bakiye olarak bekler.parası nakit istiyorsa müşteri çağrı merkezinden kayıt açtırırsın vadesiz tl hesabına yatırırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizce yarın borsada düşüş devam eder mi?
    Ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musab

Arkadaşlar sizce yarın borsada düşüş devam eder mi?
    Ne düşünüyorsunuz?
    Etmemesi için bir sebep var mı. En azından instagram ı açsalardı biraz pozitif olurdu ortam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt

Önceden deniz internet şubede fazla bakiye aktarımı diye bir kisım vardi,ordan anında işlem yapılabiliyordu.Kalktı mi hocam bu özellik?

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Bazı bankalarda var hocam kurcalamak lazım.uğraşmaması için en basit yol çağrı merkezi.

• Musab kullanıcısına yanıt

cds yükselmese veya şirketlerin bilançolarına güvenebilecek olsam burada toplardım yarısıyla düşerse de 10 binden toplardım ama altında beklemeyi tercih ediyorum

borsanın düşen trendi eylül'de biter anca

• DiagraM kullanıcısına yanıt
    1- bankaların o tarz uygulamalar var, yüklü miktarda ödemeyi eft gönderinde hemen çekime izin vermez bazıları (500 bin, 1 milyon falan). çoktandır var bu uygulama. o yüzden önce sormak lazım.
    2-aynısı yapı kredi 'de oldu, müşteri hizmetleri vadesiz hesabıma geri atmıştı. müşteri hizmetlerini bir de siz arayın babanız yanınızdayken, olmadı şikayetvar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eth'de şemsiye formasyonu oluştu Yatırım sohbetleri, anlık muhabbet, kaynaşma, selamlaşma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Realsatoshi R kullanıcısına yanıt

Bu global bir olay sanırım, son iki günde bitcoin ve amerikan borsasıda çok fena düştü. Mesela intel iki günde %30üstü eridi.

• Dostlar bu dolar bazlı hayat sigortası hakkında bilgisi olan var mı? Avantajlı mı sizce?

• gözüme kestirdiğim ppf'lerin yıllık yönetim ücretleri

CFO yönetim ücreti yıllık 0,30

BGP yönetim ücreti yıllık 0,45

PPN yönetim ücreti yıllık 0,70

IDL yönetim ücreti yıllık 0,70

RPP yönetim ücreti yıllık 0,90

PPT yönetim ücreti yıllık 1,05

IJV yönetim ücreti yıllık 1,05

NVB yönetim ücreti yıllık 1,30

CFO bu aralar favorim olsa da PPN ile dengeliyorum, biri düşerse diğeri onu tolere edebilir

Yatırım sohbetleri, anlık muhabbet, kaynaşma, selamlaşma
  • Merhabalar. Şirketin Garanti ile yapmış olduğu Otomatik BES'ten çıkış yaptım ama başka türlü değerlendirmek istiyorum az da olsa düzenli olarak. Önerebileceğiniz bir BES vs var mı? Bu tarz konularda bilgim yok denecek kadar az, o yüzden buradan yardım istiyorum. Araştırdım fakat her birinde farklı farklı şeyler yazdığı için kafa karışıklığını artırmaktan başka bir şeye yaramadı.

• Arkadaşlar 1M ile sizce ne yapmalı maksimum Kasım sonu vade ile

• Kuyumcuların makas farkını abartmadığı zamanda fiziki altın alımı.

• Ge620dx kullanıcısına yanıt

kafam rahat olsun diyorsanız altın hafif risk alırım diyorsanız borsa yatırım fonları

arkadaş bahsetmiş, makasla veya kuyumcuyla uğraşmak istemiyorsanız altın.s1 bakın harika bir icat

eğer isterseniz fiziki de talep edebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 20 Ağustos 2024; 20:56:16 >
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt
    Cumhuriyet ata 17950 alış 18600 satış 650 lira fark var şuan kuyumculada. Altın sertifikası var ama o şuan gram altından daha pahalı hale geldi sanki.

• ry4n kullanıcısına yanıt
    Borsa daha da düşer gibi hocam bilemedim.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.