< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yatırım sohbetleri, anlık muhabbet, kaynaşma, selamlaşma (68. sayfa)
-
-
-
Nk0lay bono diye çıkıyor ana sayfada %50 günlük getiri hiç bir risk yok değişebilir tabi oran günlük vadeli gibi o oranı veriyor diye biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım , para piyasasına çok benzermiş.
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fibabanka kiraz hesap daha fazla veriyor neden bono bakıyorsunuz ?
N-kolayın bonosu banka bonosudur garantisi yoktur, ayrıyeten banka yatırım bankası statüsü nedeniyle tmsf kapsamında da değildir.
-
%50 veriyor günlük nasıl garantisi yok anlamadım şimdiden 3 günlük kazancı gösteriyor cuma bağladım parayı.
Güvensiz mi diyorsun yani nk0lay bonoya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 22 Haziran 2024; 16:41:1 >
Güvensiz demiyorum hazine bonosu gibi değil demek istiyorum. Sadece n-kolay değil diğer banka şirket bonoları gibi onlar ne ise n-kolay o.
-
ddkkm^de şirketler için stopaj kalkmıştı,yakında bireyselde de kalkacakmış..DDkkm yaparken uzun süre yapmak lazım artık
-
bu konu niye ölmüş ya çok ilginç. neyse bir tespit paylaşıyım faydalanan olur belki
%50'den bono bağlayıp bileşik getiri elde etmek isteyenler için hesaplama;
nkolay bonoya %50 orandan 456bin bağladım. günlük getirisi 575 tl
16 gün sonunda 9bin küsür faiz geldi, bileşik faizle devam etmek istediğim ve oran da %49a düştüğü için getirilerin aynı olduğunu gördüm.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
%52'den bono bağlayıp bileşik getiri elde etmek isteyenler için hesaplama;
%52den bono aldım 70bin tllik. günlük getirisi 92 tl
49 gündür bonoda kalmış ve 74405 tl olmuş ama hala %52 orandan 70bin tl üzerinden faiz alınıyor. %49'dan 74.405 tl bağlarsam 92 tl elde ediyorum. yani %52 faizin de etkisi yok olmuş durumda
özet bilgi: oran %1 düştüyse ve bileşik faizden yararlanmak istiyorsanız 15 gün kadar beklemeniz gerekiyor, aksi halde zarar yazar
ppflerle aralarında çok bir fark yok, risk alıp ppfye de geçilebilir
https://x.com/FonTurkey/status/1816010086080250245
BGP yönetim ücreti yıllık 0,45
PPN yönetim ücreti yıllık 0,70
IDL yönetim ücreti yıllık 0,70
RPP yönetim ücreti yıllık 0,90
PPT yönetim ücreti yıllık 1,05
NVB yönetim ücreti yıllık 1,30
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 24 Temmuz 2024; 16:52:10 >
-
MGH Fonu 15 mayıs gününden bugüne 70 günde %15,01 kazandırdı. Doğru fonlara yatırırsanız gayet de güzel kazandırır.
-
Aylık faiz 3,33'e falan düşecek bakalım locals uyanacak mı
10 bin dolar paraları var milletin onu da negatif faize koyuyorlar bakalım ağustos sonrasında bile devam edecekler mi
Bu işin kaymağı temmuzun ilk haftasından sonra sanırım bitti
Tlref sürünüyor ve bankalar faiz düşürüyordu alttan alttan o zaman altına giren %5 getiri aldı mesela 3 günde
Bugün çok fazla düşmüş düne göre neden acaba
Bugün tüm piyasa dustu hocam bazen böyle oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Makasın en düşük olduğu bankalar hangileri arkadaşlar ? Eskiden bu kadar fark yoktu şimdi bi alıyon 1 g altın 150 tl zarardasın bu ne ya kara geçmek için ölme eşşeğim ölme !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buradan takip edebilirsin
doviz.comCanlı Gram Altın Fiyatı - Anlık Gram Altın Ne Kadar? - Doviz.comhttps://altin.doviz.com/gram-altin -
Teşekkürler demek ki bankaların hepsi neredeyse makas yüksek. Peki kapalı çarşıda gerçekten makas bu kadar az mı ? Yani gidip çeyrek alsam 5-10 tl mi alım satım farkı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X