Şimdi Ara

Yatırımlık Ev almayı düşünüyorum sizce nasıl yapayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 100 bin tl kadar bir param var ve bununla ev alarak yatırım yapmak parami degerlendirmek katlamak istiyorum , evde oturmicam sadece satin alicam zamanla fiyati artincada ihtiyacima gore saticam evi Bankaya faizede atabilirim parayı ama ev alirsam daha fazla kazanicagimi düşünüyorum kendim İstanbul'da oturuyorum ama

Aklımda Ankaradan Ev alma fikri var ucuz olduğu icin Sincan veya mamakta olabilir alacağım yer siz olsaniz nasil degerlendirirsiniz sizce ne yapmalıyım önereceğiniz sehirler veya ankaranin bir kesmi varmi uygun fiyata ev almak icin izlemem gereken yol ne bu isi daha önce yapan varmi ? Önerilerinizi bekliyorum Yatırımlık Ev almayı düşünüyorum sizce nasıl yapayim

• Ev genelde ölü yatırımdır. Alttaki videoyu izleyip hesabını kitabını iyi yap derim.

Bir Evin Fiyatı ve Gerçek Değeri (Birinci Bölüm) - YouTube

• Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Ev ölü yatırım

Faiz enflasyon ile gene aynı düzeyde kaliyor para degerlenmiyor artsada

Altin desen aldım düştü baya zarardayim suan güven olmuyor

Napmak lazim
  • Hocam para kazanmak(paranın sayısal değerinin artması değil alım gücünü artırmaktan bahsediyorum) zaten kolay birşey değil.

Ev, döviz, altın, faiz falan uzun vadede dediğin gibi alım gücünü korur.

Kazanmak için doğru noktalardan al sat yapman lazım forex vb. ile. Borsa olur, değerli maden olur, döviz olur, kriptopara olur. Ama unutma ki bunlarla uğraşanların çok büyük yüzdesi kaybeder ufak bir bölümü kazanır.

Özet olarak parayı katlamak istiyorsan risk alman lazım yani.Yatırımlık Ev almayı düşünüyorum sizce nasıl yapayim  Öbür türlü herkes zengin olur zaten.

• Faizle para kazanmak mümkün değil.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Reel_faiz

• Katiller de Ağlar kullanıcısına yanıt
    Biliyorum bahsettim para ayni kaliyor
  • Mamak'ta o paraya ev yok, rotayı başka yere çevir. Bu devirde parayı dövizde saklamaktan başka çıkış yolu göremiyorum. Yatırım danışmanlarına felan sorup öyle karar verin. Belki iş felan yaparsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.