Şimdi Ara

Yatmaktan bıktım YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupada en çok oynananlara oynuyorum çoğunlukla olmuyo oranı 1.10,1.05 gibi maçlara basyorum yine olamayabiliyor napıyım beyler yardım edin 1 haftadır çok zarar ettim bi 20-30 tuttursam sistem filan denicem fakat olmuyo iste yardım edin Eyy banko kralları

• 1/2 oyna kardeşim. 3 maç seç 10 lira at 20 gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

1/2 oyna kardeşim. 3 maç seç 10 lira at 20 gelir.

ama nerden bakıcam kardeşim bilemiyorumki hemde güvenemiyorum riskli diye
  • Ona bakarsan barça alt mad. maçı kim derdiki 2-2 bitecek diye? Biraz risk almak gerekiyor. Mümkün oldugu kadar büyük - kücük ve 2 büyük takım arası karşılaşmaları ekle kupona yatma oranı daha az 1/2 oynarsan sonuçta büyük kücügü güclü güclüye karşı etkili oluyor
  • Artık orandan oynama devri kapandı abi. İngiltere Premir'de hangi takımıın oranı diğerine göre düşükse -ki bu da 1.90 2.00 oranlı maçlar da dahildir- onlar kazanıyor ama 1.40 olup da banko gibi görünenler yatıyor, ben anlam veremiyorum. Artık aşırı fazla sürpriz oluyor, şikeden midir bilmiyorum da bir şeyler var. Haftalardır maçları alt olan takım, haftalardır maçları alt olan takımla karşılaşıyor maç 4-5 gol oluyor, ben daha ne diyeyim.

Böyle diyorum ama ben de yarına 3-4 tane 1.60 oranlı maç seçtim, onları oynayacam.
  • 2 kere 10 liradan kupon yaptım hep tekden yattım ya nasıl iş bu. Duruyolar son dakka beraberlik yakalıyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.