Şimdi Ara

Yattara'da Türk oluyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi geçmiş olsun Yattara'da Türk vatandaşlığına geçiyor. Bu işin buraya geleceği belliydi. Yakında milli takımda türk genci de kalmaz Bütün bunları Fenerbahçe başlattı ...

kaynak :http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nID=79615

• güzel bir gelişme. 5 yılını doldurduysa tabi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredici -- 14 Ağustos 2006; 17:04:13 >
  • olsun kardeşim milli takımada yararlı olacaksa gitsin paşalar gibi oynasın yattaramız genç lerin önü falan kapandığı yok hakleden oynar milli takımımız başarısı burda önemli gençlere fırsat veriri herzaman milli takım teknik direktörlerimiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingyankee
    bir gün herkes türk olacak

gercekten oyle heralde
    birazdansa song,mondragon falan cıkar
  •  Yattara'da Türk oluyor !!!
  • şunu söyleme k istiyorum bu galatasaray fener bahce beşiktaş sorunu değil olaya hangi gözle bakıyorsunuz adam türk olmuş kabullenin artık oda bizi gibi bir türk bu bayrak için oynayacak türk brezilyalı değil artık nasıl önceden laz asıllı turksek kurt asıllı alevi vs asıllı türksek bizler oda brezilya asıllı türktür ve oynayan futbolcudan daha iyi bir performans gösteririse tabi onun yerine oynar yarar sagladığı için çünkü o bir türk artık türk türk bizden yani anlayabildiyseniz çok sevindim o yabancı değil artık o
    bir
    türk
    onalr türk
    bizden
    aynı bayrak altında aynı bayrak için yaşaıyor mücadele ediyoruz
    onlar bizden
    türk oldu

türk
    hani birşeyi kırk kere söyleyince anlarlarmış ya 40 kere söyletmeyin işte anlayın
    onalr türk
    artık bizim gibi
    onlarda türk

türk

• İyide Yattara Milli Takımda Oynayamaz Çünkü Yattara Kendi Milli Takımı Olan Ginede Forma Giymiş Bir Futbolcu Sadece Trabzonspor'un Yabancı Kontenjanını Açar Trabzonspor'un İşine Yarar Yani Anlatmak İstedigim Herhangi Bir Milli Takım Forması Giymiş Futbolcu Önceden Forma Giydigi Ülkeden Başka Ülke Adına Forma Giyemez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sırf fanatiklik uğruna milliyetçiliğinizi unuttunuz ya, helal olsun, ne diyeyim !
  • 5 yıl dolmadı buradan olmaz.
    milli oldu burdanda olmaz...
    evli ve çocuğu var burdanda olmaz.
    benim aklıma başka yol gelmedi...

bence haber balon....

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0brahim_Yattara

edit:"zamanı gelince neden olmasın" yazılmış,yani 2008 de olabilir bunda sakınca yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 14 Ağustos 2006; 17:23:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: josemariadeheredia

sırf fanatiklik uğruna milliyetçiliğinizi unuttunuz ya, helal olsun, ne diyeyim !

benim atalarım uygulamış bu devşirme yöntemini..bundan âla milliyetçilik mi olur
  • BJK'nın yapmaya çalıştığı Nobre gibi "Türkiye'nin tanıtımına katkısı" olduğu için yapacaklardır.

Bu arada her Türk statüsünde oynayan Milli Takım'da oynayacak diye de bir kaide yok.
  • Bir zamanlar kompela vardı, sanırım o da Türk olmuştu, o adamı niye milli takıma almamışlardı
  • Arkadaşlar niye anlamak istemiyorsunuz!

Bu Türk olma mevzuu ilk değil, bunu FB de başlatmadı... daha önce birçok örneği var...

ilk olan şey, Aurelio nun Türk Milli takımında oynaması, ama bunun FB ye bir yararı yok! Milli takımda oynasada oynamasada Türk statüsünde oynayacaktı zaten... şu ayrımı bir yapamadınız

Yattara, Song, Mondragon, Alex, Luciano...vs...vs... herkes 5 yılını doldurunca vatandaşlık için başvurursa Türk statüsünde oynayabilir... ama kendi milli takımlarında oynadıkları için Türk MİLLİ Takımında oynayamazlarrrr!!!!!!!

FB yi suçlamak için bahane arıyorsunuz... kimse merak etmesin Türk Milli takımında bir sürü yabancı asıllı futbolcular olmayacak!! bu hakkı almak ve hem Türk milli takımında oynayacak kadar iyi olup kendi milli takımlarında (U-19, U-21 A ve B milli takımlar dahil...) oynamamış olmak kolay kolay olabilecek birşey değil!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerobero -- 14 Ağustos 2006; 17:31:42 >

• oysa Aurello Top oynamayı bilmeyen milli takımımıza futbolu öğretmek ve Dünya kupasını kaldırabilmemiz için getirildi..
    Arkadaşlar yapmayın etmeyin yaa..

quote:

Orjinalden alıntı: silencer01
    BJK'nın yapmaya çalıştığı Nobre gibi "Türkiye'nin tanıtımına katkısı" olduğu için yapacaklardır.
    Bu arada her Türk statüsünde oynayan Milli Takım'da oynayacak diye de bir kaide yok.

basit aurello çok üst seviyede bir futbolcu.. İnanılması zor bir yetenek oyüzden

quote:

Orjinalden alıntı: josemariadeheredia
    Bir zamanlar kompela vardı, sanırım o da Türk olmuştu, o adamı niye milli takıma almamışlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 14 Ağustos 2006; 17:34:17 >

• Ya niye adamların Türk olmalarına kızıyorsunuz ?
    Kızmak istiyorsanız şimdilik Fatih Terim'e ileride de yerine gelecek hocaya kızın.
    Futbolcunun ne kabahati var.
    Adam kendi kendini milli takıma almadı ya
  • hakkaten ya,ortada öyle bir hava var ki,aurelio ben türk oluyorum,ayrıeten milli takımda çift kişilik bir mevki istiyorum filan mı demiş?almazsın olur biter.

tamam yarım kafiye taşımasına rağmen ismi,bir ronaldinho değil,ama kötü topçu diyenide nimet çarparha istemiyor musun kadroda çağırmıyorum dersin,olur biter.3 büyüklerde oynayan her topçu milli mi oluyor(aslında kısmen oluyor)?
  • quote:

Marcio Nobre Türk oluyor

Beşiktaş, Brezilyalı oyuncunun F.Bahçeli Marco (Mehmet) Aurelio gibi Türk vatandaşlığına geçmesi için düğmeye bastı. Kabul görürse yabancı alınacak
    12.08.2006

Beşiktaş, sezon başında F.Bahçe'den aldığı Marcio Nobre'yi Türk vatandaşı yapmaya hazırlanıyor. Türkiye'de 3. sezonunu dolduran Brezilyalı yıldız için siyah-beyazlılar, İçişleri Bakanlığı'na başvuru yapacak. Nobre'nin dosyası Bakanlar Kurulu'ndan geçer ve Cumhurbaşkanı tarafından da onaylanırsa, Türk vatandaşlığına geçecek Nobre Türk vatandaşı olduktan sonra Beşiktaş, Futbol Federasyonu'na başvuracak. Nobre ise "Brezilya'daki tüm haklarımdan feragat ediyorum" derse, bu kez Futbol Federasyonu 'uygunluk şartlarını' denetleyecek

5 yıl beklemeyecek
    Nobre'nin uygunluk şartları da olumlu çıkar ve Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Ay-yıldızlı takıma çağrılırsa, statü gereği 5 yılı doldurmadan Türk statüsünde oynama şansı belirlenecek Böylece Beşiktaş da yeni bir transfer yapacak.

demiş birileri ben birşey söylemiyorum üstüne....son paragrafı okuyalım.Türk satüsünde oynamak için ne gerekliymiş öğrenelim...

http://www.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=haberdetay&tarih=12.08.2006&Newsid=84163&Categoryid=15

• Bu Türkleştirme olayını ilk biz başlattık, Didier Sachs'ı, Dündar Sachs yaptık...

Arkadaşlar noluyor, Alman milli takımına dönüyoruz...
  • Allah allah yaw çıldırdınız mı, her türk vatandaşı olan milli takımda oynayacak diye bir kural mı var ? Türkiye de her yabancı futbolcu süper ya hadi onu da alalım bunu da alalım diyecekler. Zamanında uche mirkoviç daha adını sayamadığım bir sürü futbolcu türk vatandaşı oldu şimdi size dokunan kısmı ne anlamadım gitti. Fenerin bir futbolcusu türk vatandaşı oldu, kontenjan hakkı arttı bu ilk defa olmuş bişey değil, sadece milli takıma seçilmesi bir sürü insanı gerer oldu birden bire. Asıl farklı olan şey sizin fanatikliğiniz. Aurelio nun milli takımda olması fenere ne katkı sağlar ki ? fenere yarayan kısmı kontenjandı sadece.
  • Turk genclerimiz adam gibi oynuyor sanki de onlerini tikayacakmis!!!
    Eger herseyini ortaya koyacaksa Yunanli bile milli formayi giyebilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.