Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Yattara'da Türk oluyor !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her Türk vatandaşlığına geçen futbolcu Milli takıma çağrılacak diye bişe yok.Yattara Türk vatandaşı olsada çağrlacağını pek sanmam.
  • Hocam 500 bin seferde (biraz abartı oldu ama) yazsan bişi değişmeyecek. Anlamayan anlamıyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: Aerobero

Arkadaşlar niye anlamak istemiyorsunuz!

Bu Türk olma mevzuu ilk değil, bunu FB de başlatmadı... daha önce birçok örneği var...

ilk olan şey, Aurelio nun Türk Milli takımında oynaması, ama bunun FB ye bir yararı yok! Milli takımda oynasada oynamasada Türk statüsünde oynayacaktı zaten... şu ayrımı bir yapamadınız

Yattara, Song, Mondragon, Alex, Luciano...vs...vs... herkes 5 yılını doldurunca vatandaşlık için başvurursa Türk statüsünde oynayabilir... ama kendi milli takımlarında oynadıkları için Türk MİLLİ Takımında oynayamazlarrrr!!!!!!!

FB yi suçlamak için bahane arıyorsunuz... kimse merak etmesin Türk Milli takımında bir sürü yabancı asıllı futbolcular olmayacak!! bu hakkı almak ve hem Türk milli takımında oynayacak kadar iyi olup kendi milli takımlarında (U-19, U-21 A ve B milli takımlar dahil...) oynamamış olmak kolay kolay olabilecek birşey değil!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Turk genclerimiz adam gibi oynuyor sanki de onlerini tikayacakmis!!!
    Eger herseyini ortaya koyacaksa Yunanli bile milli formayi giyebilir.

Yunanlı Türk Milli Formasını Giyerse Kendi Kalesine Gol Atar Böylece Elinden Geleni Yapmış Olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harwest -- 14 Ağustos 2006; 18:07:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harwest

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Turk genclerimiz adam gibi oynuyor sanki de onlerini tikayacakmis!!!
    Eger herseyini ortaya koyacaksa Yunanli bile milli formayi giyebilir.

Yunanlı Türk Milli Formasını Giyerse Kendi Kalesine Gol Atar Böylece Elinden Geleni Yapmış Olur...

Tamam da ne alaka simdi?
  • yattara süper adam bence milli takıma faydası olur, fransa 11 tane zenciyle çıkarken bir şey olmuyorda biz pynatınca mı sorun oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Allah allah yaw çıldırdınız mı, her türk vatandaşı olan milli takımda oynayacak diye bir kural mı var ? Türkiye de her yabancı futbolcu süper ya hadi onu da alalım bunu da alalım diyecekler. Zamanında uche mirkoviç daha adını sayamadığım bir sürü futbolcu türk vatandaşı oldu şimdi size dokunan kısmı ne anlamadım gitti. Fenerin bir futbolcusu türk vatandaşı oldu, kontenjan hakkı arttı bu ilk defa olmuş bişey değil, sadece milli takıma seçilmesi bir sürü insanı gerer oldu birden bire. Asıl farklı olan şey sizin fanatikliğiniz. Aurelio nun milli takımda olması fenere ne katkı sağlar ki ? fenere yarayan kısmı kontenjandı sadece.

ama ullke tanımına yardımcı olmak icin milli takımda oynaman gerekiyor.
    yani Nobre Turk oldu olduk bittik diye yaygara yapmaya gerek yok.yukarıda yazdıgı gibi adam basvuracak bakanlar kurulu cumhurbaskanı vs kabul edecek federasyon onaylayacak en son Terim 'milli takıma katkısı olur''onayı verdikten sonra Turk statusunda oynayacak...ve BJK transfer yapabilecek...yani olme esegim olme durumları...
    ama hala aynı seyi tekrar ediyorum Aurelioya karsı olanlar veya koruyanlar hangi nedenlebu sekilde davranıyorsa Nobreye veya konu Yattara ona karsı olanlarda o sebepten olaya karsılar....bu benim kisisel fikrim...hicbirimiz uzman degiliz exper degiliz burada herkes kendi fikrini yazıyor...

ben hicbirine karsı degilim boyle takıntılarım yok merak eden varsa....(lutfen merak edenler cevap yazsın)

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Allah allah yaw çıldırdınız mı, her türk vatandaşı olan milli takımda oynayacak diye bir kural mı var ? Türkiye de her yabancı futbolcu süper ya hadi onu da alalım bunu da alalım diyecekler. Zamanında uche mirkoviç daha adını sayamadığım bir sürü futbolcu türk vatandaşı oldu şimdi size dokunan kısmı ne anlamadım gitti. Fenerin bir futbolcusu türk vatandaşı oldu, kontenjan hakkı arttı bu ilk defa olmuş bişey değil, sadece milli takıma seçilmesi bir sürü insanı gerer oldu birden bire. Asıl farklı olan şey sizin fanatikliğiniz. Aurelio nun milli takımda olması fenere ne katkı sağlar ki ? fenere yarayan kısmı kontenjandı sadece.

yani Nobre Turk oldu olduk bittik diye yaygara yapmaya gerek yok.yukarıda yazdıgı gibi adam basvuracak bakanlar kurulu cumhurbaskanı vs kabul edecek federasyon onaylayacak en son Terim 'milli takıma katkısı olur''onayı verdikten sonra Turk statusunda oynayacak...ve BJK transfer yapabilecek...yani olme esegim olme durumları...
    ama hala aynı seyi tekrar ediyorum Aurelioya karsı olanlar veya koruyanlar hangi nedenlebu sekilde davranıyorsa Nobreye veya konu Yattara ona karsı olanlarda o sebepten olaya karsılar....bu benim kisisel fikrim...hicbirimiz uzman degiliz exper degiliz burada herkes kendi fikrini yazıyor...

ben hicbirine karsı degilim boyle takıntılarım yok merak eden varsa....(lutfen merak edenler cevap yazsın)

milli takımda oynamasının türk statüsüyle lig oynamasının bir alakası olduğuna emin misiniz? eğer öyleyse uche nasıl türk statüsünde oynadı?

• yukarıda arkadaşlar sormuş ama cevap veren olmamış. Bir kez de ben soeuyorum:
    AURELİO KENDİNİ MİLLİ TAKIMA MI ALDIRDI? TERİM'İN KAFASINA SİLAH MI DAYADI? "KENDİ ÜLKESİNİN TAKIMINDA OYNAMAYAN MİLLİ TAKIMDA OYNAR" KURALINI O MU CIKARDI???
  • beyler kafatasçılık yapmayın tüm dünya yapıyor bunu ,işimize yarayan utbolcuyu Türkleştirmekte sorun yok osmanlı yüzyıllarca yaptı bunu .
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

yukarıda arkadaşlar sormuş ama cevap veren olmamış. Bir kez de ben soeuyorum:
    AURELİO KENDİNİ MİLLİ TAKIMA MI ALDIRDI? TERİM'İN KAFASINA SİLAH MI DAYADI? "KENDİ ÜLKESİNİN TAKIMINDA OYNAMAYAN MİLLİ TAKIMDA OYNAR" KURALINI O MU CIKARDI???

O çıkartırmadı başımızdaki başbakan sıfatlı Fb amigosu yardımıyla Aziz çıkarttırdı..
  • bayan milli voleybol takımında Natalia oynarken sizi aradık, Elvan koşarken gözler sizi aradı,Ebru 3. oldu nerdeydiniz? Aradık aradık sizi bulamadık, geçiniz, sıradaki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: göktürk_34

beyler kafatasçılık yapmayın tüm dünya yapıyor bunu ,işimize yarayan utbolcuyu Türkleştirmekte sorun yok osmanlı yüzyıllarca yaptı bunu .

osmanlı o çoçukları küçüklükten alıp yetiştiriyor kendi kültürüyle yoğuruyor kim olduğunu nerden geldiğini unutturuyor milletçilik bilincini en üst seviyeye çıkarıyordu 30 yaşına gelmiş allahın brezilyalısını sadrazam yapmıyordu

siz bu zihniyetle yarın öbürgün bi rum'u israilliyi de milli takımımıza alırsınız ayıp bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazosist -- 14 Ağustos 2006; 18:30:41 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

milli takımda oynamasının türk statüsüyle lig oynamasının bir alakası olduğuna emin misiniz? eğer öyleyse uche nasıl türk statüsünde oynadı?

Uche 5 seneyi doldurmustu o yuzden hak kazandı da o degil bir de Okocha vardı ben o nasıl Turk oldu onu anlayamadım hala

• bence çok abartıyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: mazosist

quote:

beyler kafatasçılık yapmayın tüm dünya yapıyor bunu ,işimize yarayan utbolcuyu Türkleştirmekte sorun yok osmanlı yüzyıllarca yaptı bunu .

osmanlı o çoçukları küçüklükten alıp yetiştiriyor kendi kültürüyle yoğuruyor kim olduğunu nerden geldiğini unutturuyor milletçilik bilincini en üst seviyeye çıkarıyordu 30 yaşına gelmiş allahın brezilyalısını sadrazam yapmıyordu

siz bu zihniyetle yarın öbürgün bi rum'u israilliyi de milli takımımıza alırsınız ayıp bea
  • bir noktaya takılıp kalma hocam. kuralın cıkması aurelio'nun oynaması içimn yeterli mi yoksa oynatıp oynatmam iradesi Terim'in elinde mi? Bana diyorsun ama kimin fanatikçe yorum yaptıgını görüyoruz. bir daha soruyorum:
    AURELİO KENDİNİ MİLLİ TAKIMA MI ALDIRDI? TERİM'İN KAFASINA SİLAH MI DAYADI?

quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

quote:

yukarıda arkadaşlar sormuş ama cevap veren olmamış. Bir kez de ben soeuyorum:

O çıkartırmadı başımızdaki başbakan sıfatlı Fb amigosu yardımıyla Aziz çıkarttırdı..

• quote:

bir noktaya takılıp kalma hocam. kuralın cıkması aurelio'nun oynaması içimn yeterli mi yoksa oynatıp oynatmam iradesi Terim'in elinde mi? Bana diyorsun ama kimin fanatikçe yorum yaptıgını görüyoruz. bir daha soruyorum:

quote:

quote:

yukarıda arkadaşlar sormuş ama cevap veren olmamış. Bir kez de ben soeuyorum:AURELİO KENDİNİ MİLLİ TAKIMA MI ALDIRDI? TERİM'İN KAFASINA SİLAH MI DAYADI? "KENDİ ÜLKESİNİN TAKIMINDA OYNAMAYAN MİLLİ TAKIMDA OYNAR" KURALINI O MU CIKARDI???

En başından beri söylüyorum zaten milli takımla ilgili görüşümü...Bekleyelim ve görelim diyorum..Hocanın kararına saygılı olalım diyorum.. Yani ben niye oynuyor sorununa takılmıyorum..Faydalı olacaksa oynasın diyorum...

Ama ben bundan sonra olabileceklere ve bunun yol açacağı karmaşaya da yorum getiriyorum..Fbye yapılan bu kıyağı Bjk ve Ts de istemeye başladı..Yarın bi gün bütün herkes isteyecek..E sonuçta kazanan Türk Futbolu mu olacak yoksa Fb yabancı kontenjanını artırdığıyla mı kalacak??

Özetle Aurelıo'nun Türk milli takımında oynamasına değil, amigo başbakana ve yöneticilerin yalakalık kokan kararlarına karşıyım ben..Bu koca ülkede bu karar sadece Aurelioyu içeriyorsa ben buna karşıyım kardeşim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 14 Ağustos 2006; 18:45:35 >

• quote:

bence çok abartıyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: mazosist

quote:

AURELLO FB DEKİ YABANCI KONTENJANI DÜŞSÜN DİYE 2-3 SENE DAHA TÜRKİYEDE KALIP PARA KAZANSIN DİYE TÜRK OLDU BİZİM KARA KAŞIMIZA KARA GÖZÜMÜZE SEVDALI OLDUĞUNDAN TÜRK OLMADI EĞER MİLLİ TAKIMIMIZDA OYNAMAYA ÇOK MERAKLI OLSAYDI 5 SENEDE İSTİKLAL MARŞININ 10 KITASINI EZBERLERDİ

• Kural acık:
    TR'de 5 yılını dolduranlar TR vatandası olabiliyor ve eger milli takımlarında oynamamışlarsa Milli takımda oynayabiliyorlar. Bu kuralın sadece Aurelio için gecerli oldugunu kim söyledi.
    quote:

quote:

bir noktaya takılıp kalma hocam. kuralın cıkması aurelio'nun oynaması içimn yeterli mi yoksa oynatıp oynatmam iradesi Terim'in elinde mi? Bana diyorsun ama kimin fanatikçe yorum yaptıgını görüyoruz. bir daha soruyorum:

quote:

quote:

yukarıda arkadaşlar sormuş ama cevap veren olmamış. Bir kez de ben soeuyorum:AURELİO KENDİNİ MİLLİ TAKIMA MI ALDIRDI? TERİM'İN KAFASINA SİLAH MI DAYADI? "KENDİ ÜLKESİNİN TAKIMINDA OYNAMAYAN MİLLİ TAKIMDA OYNAR" KURALINI O MU CIKARDI???

En başından beri söylüyorum zaten milli takımla ilgili görüşümü...Bekleyelim ve görelim diyorum..Hocanın kararına saygılı olalım diyorum.. Yani ben niye oynuyor sorununa takılmıyorum..Faydalı olacaksa oynasın diyorum...

Ama ben bundan sonra olabileceklere ve bunun yol açacağı karmaşaya da yorum getiriyorum..Fbye yapılan bu kıyağı Bjk ve Ts de istemeye başladı..Yarın bi gün bütün herkes isteyecek..E sonuçta kazanan Türk Futbolu mu olacak yoksa Fb yabancı kontenjanını artırdığıyla mı kalacak??

Özetle Aurelıo'nun Türk milli takımında oynamasına değil, amigo başbakana ve yöneticilerin yalakalık kokan kararlarına karşıyım ben..Bu koca ülkede bu karar sadece Aurelioyu içeriyorsa ben buna karşıyım kardeşim..

• Gören de Aurelio Milli takımdan maaş alacak zanneder, hayır.
    bir hakan nasıl oynuyorsa o da öyle oynayacak. bir maddi çıkarı olmayarak..primler ayrı mesele
  • Cok iyi. Milli takimin sag kanat problemide cözülür
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.