Şimdi Ara

Yattara'da Türk oluyor !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Technics

oysa Aurello Top oynamayı bilmeyen milli takımımıza futbolu öğretmek ve Dünya kupasını kaldırabilmemiz için getirildi..
    Arkadaşlar yapmayın etmeyin yaa..

quote:

Orjinalden alıntı: silencer01
    BJK'nın yapmaya çalıştığı Nobre gibi "Türkiye'nin tanıtımına katkısı" olduğu için yapacaklardır.
    Bu arada her Türk statüsünde oynayan Milli Takım'da oynayacak diye de bir kaide yok.

Hocam asıl sen yapma. Benim Aurelio'nun Türk olarak oynaması Nobre'nin oynamaması gibi bir derdim olamaz. İkisini de sevmem

Ama iki durumu da aynı kefeye koymaya çalışanlara itirazım var.
    Bir tanesi kanunda öngörülen hükümlere tamamen uyan bir şahsın bu maddeden doğan hakkından yararlanması, diğeri ise bir kılıf uydurulması durumudur.
    Uydurulmaya çalışılan kılıf şudur ki; "Türkiye'nin tanıtımına katkıta bulunmuş olmak"... peki ama
    Bir adam Türk Milli Takımı'na GELECEKTE hizmet "etsin" diye mi T.C. Vatandaşlığı verilir,yoksa o adam GEÇMİŞTE hizmet "etmiş" ise mi?
    Ben bunu tartışıyorum.
    Nobre'nin T.C. Vatandaşlığı tamamen "uydurma", kılıfına "uydurma" bir vatandaşlık olur, eğer olur ise...

Not:
    Bu arada benim söylediğim mesaja kapak takayım derken Uche örneğini duyunca yine kendi kendine kapaklanıp söylediğini düzeltmek ve geri almak zorunda kalan arkadaşa da

• Uche?kapak?
    güçlerimizi?
    yahu 5 sene doldurdu o ne kapağı varmış bunda?(üstüme alınıyorum çünkü biliyorumki benden başkasına yazmaz o kendini bilir ooo)
    Okocha ilk ve tek örnek konusunda sanırım,varsa nasıl vatandaş olduğunu bilen yazsın,gazoz kapağı toplam peşinde koşmasın...
    meydan burada arşın burada
  • ben böle bişey buldum.
    quote:

Şimdi tabi alınmayalım ama, ne zamanki Ali Şen yönetimi Okocha'yı Türk vatandaşı yaptı... Okocha'da her türlü fetbazlık, ‘‘Lan nasıl yaparım da herbir yerden yolumu bulur, köşeyi dönerim?..’’ kaytarıcılığı o zaman başladı...

Bir sözüm de Devletimiz'in büyüklerine!.. Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle sakal traşı olur gibi onbeş dakikada o ülkenin vatandaşı olunmaz...

Almanya'da yirmi yıldır çalışan ve tüm isteklerine karşın hala Alman vatandaşı olamayan bir alay yabancı işçi var... Amerika'da, Avustralya'da tüm dünya ülkelerinde durum böyle...

Amerika, dünyaca ünlü bir takım sporcuları, özellikle tenisçileri özel yasalarla vatandaş yapıyor ama onları ulusal takımında oynatıyor...

Bizdeki bu rezillik nedir?.

Yahu Devlet, bir takım fazladan bir yabancı basketbolcu oynatsın ya da bir ünlü kulübümüz iki yabancı kontenjanını daha kullansın diye ‘‘Türk Vatandaşlığı’’nı bu kadar ayağa düşürür mü?..

Adam sözümona ‘‘Türk Vatandaşı...’’ Antrenmana bile asıl ülkesinin, örneğin Nijerya'nın formasıyla çıkıyor...

http://arsiv.hurriyetim.com.tr/kelebek/turk/98/07/24/yazarlar/39yaz.htm

şimdi ahlak dersi vermeye kalkanlara zamanında nasıl takmış kapağı rahmetli üstat...

yahu bu Fener ne yabancı meraklısıymış böle sokaktan tuttuğunu Türk yapıyor başkası yaptımı en önce o karşı çıkıyor

aramaya devam,devam,emeğe saygı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 14 Ağustos 2006; 22:00:12 >

• valla bilemem meydancıbaşı
    benim söylediğim burada;
    quote:

orjinalden alıntı: silencer01
    Bu arada her Türk statüsünde oynayan Milli Takım'da oynayacak diye de bir kaide yok.

senin salladığın burada;

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

Marcio Nobre Türk oluyor
    5 yıl beklemeyecek
    Nobre'nin uygunluk şartları da olumlu çıkar ve Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Ay-yıldızlı takıma çağrılırsa, statü gereği 5 yılı doldurmadan Türk statüsünde oynama şansı belirlenecek Böylece Beşiktaş da yeni bir transfer yapacak.

demiş birileri ben birşey söylemiyorum üstüne....son paragrafı okuyalım.Türk satüsünde oynamak için ne gerekliymiş öğrenelim...

ondan sonra sana UCHE diyene, konuyu değiştirmek için " ya bi de OKOCHA vardı abi o nasıl noldu" filan demişsin ama yemezler.
    gazoz kapağını ve şişesini de sana sormak lazım artık.

bu arada "güçlerimizi?" ne demek?
    Popstarlık merakın bitti şimdi de He-Man liğe mi merak sardın

• heman değil o Gora dan
    kapak takmış diyorum üstat diyorum valla ben bişey yapmadım diyorum...
    edit1:ayrıca onu sallayan ben değilim Vatan gazetesi,gezelim öğrenelim...
    edit2:Okocha örneğini vermezsem kimse konuşmayacaktı.onun vatandaşlığı hep garip gelmişti üsttede yazılmış nasıl olduğu.tarih yazıyor ben yazmıyorum..yok Hürriyetmiş pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 14 Ağustos 2006; 22:05:04 >
  • ya sana diyorum ki "Türk statüsünde olan her oyuncu milli takımda oynayacak diye bir şey yok" sen hala bana şirinlikler yapıyosun.

hadi al gazeteni de git ötede oyna hemanını goranı.
  • ee?
    kapak vardı hani?
    ne güzel oynuyoduk kapaklarla nolduki şimdi böle
  • Ben demiştim yattarada türk olur diye.
  • Ahanda buraya yazmışım işte.

http://forum.donanimhaber.com/m_8662038/tm.htm
  • 5 yıl dolmasına gerek yokmuş artık yasalardaki bir açıktan yaralanarak türk olucaklar oda şöyle ülke tanıtımına katkı yapıyorsa diye bir şeyden dolayı başvurmuşlar eğer nobre TÜRk olursa TÜRKİYE deki bütün futbolcular türk olabilecek bu sene gelenler bile böylece de yabancı sınırlaması kalkıcak olay bunda ibaret nobre türk olursa ortalık karışçak size söylim
  • yattara gine milli takımında oynamadı mı??

Ben oynadı diye biliyorum eğer oynadıysa türk milli takımında oynayamaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

bayan milli voleybol takımında Natalia oynarken sizi aradık, Elvan koşarken gözler sizi aradı,Ebru 3. oldu nerdeydiniz? Aradık aradık sizi bulamadık, geçiniz, sıradaki...

ARKADAŞIM SANA KATILIYORUM HADİ

BUNA CEVAP VERİN İSTEMEYEN KARŞI ÇIKAN BU İNSANALRLA AYAGA FIRLADIK BAŞARILAR YAKALADIK ÜZÜLDÜK SEVİNDİK
  • bu iş geyiğe sarmış alıntı:
    ryan giggs - orhan jiks
    hernan crespo- erman kereste
    zlatan ibrahimoviç- z. altan ibrahimoğlu
    ole gunnar solksjaer- ali güner solmazer
    philip cocu - ferit koku
    lilian thuram - ilhan turan
    djibril cisse - cebrail cüsse
    marcel dessailly - mürsel desenli
  • Yattara Türk Milli takımında oynayamaz. Çünkü kendi ülkesinin milli takımında oynadı. (Bilmeyenlere)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.