Bildirim
Yattara İstanbul Yolunda !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Trabzon'da Yattara'nın sezon sonu takımdan ayrılacağına dair iddialar, 3 büyüklerin iştahını kabartmaya başladı.
Eğer Gineli yıldız Trabzon'dan gönderilirse yolu büyük ihtimalle İstanbul'a düşecek.
G.SARAY ÇOK İSTİYOR
Özellikle Galatasaray'ın Yattara ile çok yakından ilgilendiği ve teklifte bulunacağı belirtiliyor. -
yattarayı kim istemez -
Fos Haber.Yattara giderse ekonomik açıdan Arab ülkelerine gider.Zaten Al-ittihat kulübü Başkan ile bu konuyu konuşmuş.Bu saatten sonra Yattaranın kimseye faydası olmaz Tr.de. Eski performansından çook uzak çünkü. -
quote:
Orijinalden alıntı: loko
Fos Haber.Yattara giderse ekonomik açıdan Arab ülkelerine gider.Zaten Al-ittihat kulübü Başkan ile bu konuyu konuşmuş.Bu saatten sonra Yattaranın kimseye faydası olmaz Tr.de. Eski performansından çook uzak çünkü.
Alanzinho için konuştular sanıyorum. -
Yattara'nın Trabzonspor'la bağının koptuğu doğru bir haber ama şu anda İstanbul takımlarından hiçbirinin de böyle saçma bir hamle yapacağını düşünmüyorum. Bu adamda potansiyel olsa zaten Trabzon'da kalmak için can atıyor.
Bu adamı Şenol Güneş bile disipline edip takıma katamamışken, İstanbul'da hiçbir teknik direktör verim alamaz Yattara'dan. -
Son bi kaç maçını izledim adam bitmiş yahu.
Bundan sonra yattarayı katar paklar -
Gelmesin Bize'ya ne yattarası tabi yalan haberdir sorun yok -
quote:
Orijinalden alıntı: jaguar19
Son bi kaç maçını izledim adam bitmiş yahu.
Bundan sonra yattarayı katar paklar
aynen -
Yönetim düştüğüne göre kimse 'bedava sirke baldan tatlıdır' muhabbeti yapmaz, takımı işe yaramazlarla doldurmaz. Geçin... -
seneye Adnans kalsaydı kesin alırdı -
güle güle emeğin için sağol ama bu saatten sonra yeri yok takımda, -
adnan başkan gittiği için geleceğini pek sanmıyorum..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- il / ilçe spor güvenlik kurulu ya da ev sahibi kulüp tarafından alınan karar neticesinde sahip olduğunuz takım logolu kartınız/kartlarınız ile bu kategoriden bilet almanız için kısıt bulunmaktadır.
- galatasaray taraftarı maç öncesi nerede toplanır
- galatasaray kaptanları listesi
- milenyum kupası
- meşale nerede bulunur
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X