YAV DANI NASIL YÜKSELTCEM KYUM 8 AMA DAN 0 BİRDE NASIL CLASS ATLİCAM BEN NOVİCEIM
kendinden yüksek canavarları kes yane 8 sen 10 felan kes class da dragon case den un yukarada hem sag tarata ve sol taraflarda assasin hunter warior psical felan filan war onlardan classını secebilirsin...
NASIL YANE
1Dan 10 lvl demek 1kyu 1 lvl demek sen hızlı lvl kasmak istiyosan kendinden yüksek canawarları keseceksin Class ile ilgili birsürü topic war oradan baaksan daha iyi anlarsın....
beyler bakın burdaki char lewel 95!demekkien yüksek lewel 100 galiba. tabi montaj diilse.
quote:
Orjinalden alıntı: thebharıs
BU ARADA TOPİC NE
Topic denilen şey, insanların kendileri forumda açmış oldukları konulardır. Mesela bu "YAV DANI NASIL YÜKSELTCEM" başlıklı, üzeridne bulunduğumuz sayfa topictir.
quote:
Orjinalden alıntı: Biyolog61
quote:
Orjinalden alıntı: thebharıs
BU ARADA TOPİC NE
Topic denilen şey, insanların kendileri forumda açmış oldukları konulardır. Mesela bu "YAV DANI NASIL YÜKSELTCEM" başlıklı, üzeridne bulunduğumuz sayfa topictir.
+999999 desem gülceniz bişey demesem gülceksiniz ya nasıl topic ne ya sen internet exploler nedir bildin mi
yaw mete kanka pc bu akşam gelcek galiba adam hala yapamamış nese yaw o 95 lvl adam axe olsa süper olurdu :yaw skilleri nie göstermemiş veya statları fln
beyler bakın burdaki char lewel 95!demekkien yüksek lewel 100 galiba. tabi montaj diilse.
ne montajı yaw adam mn üstündai tavens 80 giyilio
ne billliim kardesim biz en yüksek lewel 80 die biliyodum onun için .. ayrica o kıyafetide hic giymedigim için bilmiyorum.. aytrice bi de buna bakın 8 rakami mntaj gibi durmuyomU??http://image.netgame.com/hero/upload/scshot/1176064217.jpg
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme