Şimdi Ara

Yavaş Dolan Youtubenin Çaresi Burda! [SSLI ANLATIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önceden paylaşılan ama silinen konu uzun arayışlarım sonucunda internetin dibinden çıkartılarak yeniden herkesin kullanması için tarafımdan sunuluyor. orjinal sunumu hazırlayan @LightningRaven e teşekkürler.

Google chrome masaüstü kısayoluna sağ tık yapın özelliklere gelin.

Hedef kısmını editliceksiniz arkadaşlar.

--disable-gpu --disable-software-rasterizer
    bir boşluk bırakın chrome.exenin sonuna verdiğim kodu ekleyin yani şöyle chrome.exe --disable-gpu --disable-software-rasterizer böyle yani.

Bu şekilde ayarlayın.

Üst sekmeye gelin about:flags yazıp enterlayın.

Flagstayken ctrl+f yapın hyperlink auditing( KÖPRÜ DEneTLEME) ingilizceyse hyperlink auditing türkçeyse köprü diye aratın şöyle birşey cıkacak :

Köprü denetimini devre dışı bırak Mac, Windows, Linux, Chrome OS, Android
    Köprü denetleme ping'lerinin gönderilmesini devre dışı bırak.

Etkinleştire basın.

Tekrardan aynı yerde ctrl+f ile Medya Kaynağı diye aratın şöyle birşey göreceksiniz :

<video> öğelerinde Medya Kaynağı API'sını devre dışı bırak. Mac, Windows, Linux, Chrome OS, Android
    Video öğelerinde deneysel Medya Kaynağı API'sını devre dışı bırakın. Bu API, JavaScript'in medya verilerini doğruca bir video öğesine gönderebilmesini sağlar.

Etkinleştire basın.

FLAGSI ANLAMAYANLAR İÇİN SSLER

Üst sekmeden chrome://plugins yazın.

Sayfada flash pepper gibi şeyler varsa devre dışı bırakın. Flash playeri değil pepperları devre dışı bırakın.
    Sağdan ayrıntılar diyin beyler. Ordan adobe flash playeri bulun. Aşagıdaki sse bakarsanız anlarsınız.
    Sağdan ayrıntılara basın.Pepper flashlı olan üstteki yani devre dışı bırakın.SS te gösterdim. (Üsttekini devre dışı bırakın alttaki dursun ister yapın / yapmayın size kalmış birşey sıkıntı yok yaparsanızda.)

Dnsleri 8.8.8.8 / 8.8.4.4 yapın.

Youtubeyehttps://www.youtube.com https olarak girin.

Videoya tıklayınca videoyu durdurmayın. Cözünürlüğü felan yükseltin ama videoyu durdurmayın.

konu dışı onaylı ciddi anlamda işe yarayan bir yöntemdir şiddetle tavsiye edilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.