Şimdi Ara

Yavaş internet sorunum,dns ile alakalı değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toshiba bir dizüstü bilgisayarım var . Windows vista kurulu. Wifi ile internete giriyorduknherşey güzeldi ama başka bir eifi ağına bağlanıyoruz artık eskisi kapandı . Yeni ağa bağlanıyor sinyal kalitesi diğer ağdan farksız ama çok çok çok yavaş giriyor . Dns ayarlarını 88 olanı ve 22li olanı yaptım ikisinide denedim ama bir değişiklik olmadı . Virüs tarama , gereksizleri silme de yaptım yine olmadı . Tavsiyeleriniz nelerdir ? Sorun ve çözümünü yazınız ,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi tarayıcıyı kullnıyorsunuz güncel mi tarayıcı,cclaner gibi programlarla sistemi temiz tutun.Dns hatası olsa sarı ünlem alırdın hiç giremezdin.Bağlantı hızınız aynı gözükebilir ama bazen bu yavaşlayabilir.Sisteminiz güncel mi? Kablosuz sürücüyü kaldırıp tekrar kurun güncelleyin
  • Google chrome kullanıyorum, ccleaner denedim olmadı yine .
    Kablosuz sürücüyü nasıl kaldırıp kurabilirim ?
    Windows vvista kullanıyorum sistem güncelmi derken bunu kast ettiniz sanırım

• umtttt U kullanıcısına yanıt
    Eski bilgisayar aygıt yöneticisinden kaldırın sitesinde sürücüleri vardır tekrar kurun.Birde farklı bir tarayıcıyla deneyin
  • Mobil kullanıcı olduğum için pek anlamıyorum bunlardan zahmet olmazsa biraz açıklar mısınz

• quote:

Orijinalden alıntı: umtttt

Mobil kullanıcı olduğum için pek anlamıyorum bunlardan zahmet olmazsa biraz açıklar mısınz

İnternete Google Chrome haricinde İnternet explorer veya Firefox web tarayıcısından bağlanmayı deneyiniz.Ayrıca bilgisayarınızın otomatik ip aldığına emin olunuz.

• Bana göre tarayıcı ile bir alakası yok.Bağlandığın modemin kendi mbps hızı yavaş olabilir,modeme başka kullanıcılar bağlanıyorsa olabilir,dns den olabilir onu otomatik yapmanı öneririm.VPN ile proxy arkasındaysan kesn yavaşlar.Modemin hızı,TTNET tarafından yavaşlatılmış olabilir.Bunu TTNET i arayarak düzeltebilirsin.Modem hızını artırabiliyorsun biz yapmıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu patates -- 27 Temmuz 2013; 11:57:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.