Kızılay Meydanı'nda verdiği bedava çorba, limonata gibi hizmetleri deneyip sosyal yardımlarını övüp çok iyi belediyeci yeaaaağ diye övüyorlardır Mansur'u Osmanlı'da olsa şu işi yapanı Şehremini olarak değil Vakıfa yönetici atarlar ama bizde bunları yapanı belediye başkanı diye övüyorlar |
Yavaş’tan Ankara’ya Londra Modeli Önerisi: Hesap Verme! (2. sayfa)
-
-
Yav ne boş beleş insanlarsınız, yalancı hırsız İ.Melih dedenize şu postları gösterin belki parsel parsel sattıklarından, çaldıklarından bir miktar size verir.
İ.Melih hükümet desteği olmasa nah yapardı metroyu. Şuan ise mevcut belediye kaynaklarını nasıl kıssak diye düşünüyorlar.Ağızlarına dolamışlar metro metro, nasıl yapılır nekasara mal olur, belediye bütçesi nedir haberler yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 19 Ekim 2024; 1:15:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mansur başkan trolleri kudurtuyor
Melih Gökçek sizin övdüğünüz çapsızdan daha iyiydi. Ekşi Sözlük'te gerçekleri herkes fark ediyor özellikle de Ankara'da yaşayanlar. Buradaki Mansur trollerini kimse ciddiye almıyor onların da sayısı gittikçe azaldı zaten. 1-2 seneye onlar da peşini bırakır. Malum çapsızın son seneleri. Bir daha aday da olamaz
Metro yapamama bahanesinde hala hükümeti suçluyor Mansur trolleri. Ekrem bile temelini atıyor sizin çapsız 7. yılına girecek hala yapamadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 20 Ekim 2024; 3:11:48 > -
-
Şaşmaz ve Panora'ya köprü yaptı demi? Panora'ya yaptığı tünelde 2 araba yan yana zor geçiyor, sol şerit içinde 10 metrede bir çukur var soldan da gidemiyorsun akşam yine tıkanıyor.
Şaşmaz sabah ve akşam yine tıkanıyor, ayrıca bunları zaten yapmak zorunda niye lütuf gibi anlatıyorsun. Ben bu adama 3 dönem oy verdim, 2014'de oyları çalınırken ben en çok ses çıkarıp Mithatpaşa caddesine gece 5'de gidenlerdenim, ama yok yapamıyor.
-
Yahu adam Şaşmaz Bulvarı'ndaki projeyi bile Mustafa Tuna'dan çaldı. Hala Mansur yaptı diyorsunuz. Büyük yüzsüzlük yemin ederim.
Ankara Haberleri - Yolların maliyeti 800 milyon TL - Son Dakika Yerel Haberler
Alın size haber.
-
Yapmak zorunda derken?
Yoo olduğu gibi bırakabilirdi burada trafik sorunu yok diyebilirdi?
Adam yapsa "zaten zorunlu"
Adam yapmayınca "hani hiçbir şey yapmadı"
Yaptığınıda beğenmiyorsunuz yapmayıncada beğenmiyorsunuz
Yaptı ve o şaşmaz mis gibi oldu. Eski tenekemi karşı caddeye geçirmek için 3 tane kırmızı ışık bekliyordum. Şimdi u çekip ümitköye veya istanbul yoluna çıkmak için; kavşak ışığını da beklemene gerek yok, ışıklardan önce küçük U atmışlar çok rahat dönüyorsun
Panora meselesine gelince sağ soldan zar zor araba ilerlemesi alnından terler akıtacağı anlamına gelmez benim iş yerimde oralardaydı o alt geçiti zibilyon kere kullandım yanındaki arabanın yanından uzayıp gidiyorum hatta o alt geçitte makasa bile girdiğimi bilirim yüksek süratlerde. Darlık söz konusu değil. Dar alt geçit görmek istiyorsan dikmen vadisinden çetin emeç bulvarına girdiğin tarafa bak(opetle shell var sağında). Asıl dar alt geçit orası. Panoradaki alt geçit onun yanında yayla
Köprülü kavşakları baya rahatlattı. Başkent üniversitesinin önüde bol trafik oluyodu şimdi uzamak isteyen alttan, yaşamkente veya arsia'ya gitmek isteyen kavşağa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 21 Ekim 2024; 7:24:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mansur çalışıyor diyenler ya Ankara'da yaşamıyordur yada ağır troldür net.
mansur sosyal medyadada acayip çalışıyor lakin gene adayım diyemiyecek.
-
İstersen buluşup ölçelim Çetin Emeç tüneli Panora tünelinden dar ise, sana yemek ısmarlayıp bir de forum üzerinden özür dileyeceğim.
Sabah 7.30'da bile Eskişehir yolu Gordion AVM'den itibaren Kızılay'a kadar kilit, bahsettiğim yol minimum 12-13km
Onu geçtim Ankara bulvarı bile dur kalka düşüyor bazı bölümlerde, Mansur Yavaş ikinci döneminde koca bir sıfır.
Ayrıca 2018'den beri aynı yerde duran 10 tane çukur gösteririm sana ana işlek bulvar ve caddelerde.
Ve yine ayrıca tüm bulvarların yazın 3-4 ay su içinde olması, tüm refüjlerden yola su akması, her yere yağmur yağmış gibi olması, cinayete teşebbüs resmen, bunun sorumlusu da mahalle muhtarı değildir herhalde.
Yaşamkent Kule Evo önüne bir üst geçit yapacak, Ramazan bayramından beri inşaat halinde, bir de utanmadan pankart asmış üstüne, yahu üst geçit üst, adam 6 aydır bir üst geçit bitiremedi.
-
"Turgut ,600 daireyi nereye sokacan mezara sığmaz" , diyecek bir başkan mansur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X