Şimdi Ara

Yavru dişi husky

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzuuuuun araştırmalar ve barınak bekleyişinden sonra artık konu açma vakti gelmiştir
    2-3 aylık yavru dişi husky sahiplenmek istiyorum. İlgilenen, ilgilenecek kişileri tanıyan herkese şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne gibi bir araştırma güzel kardeşim? Köpek sahiplenme fikrin 10 numara, hele para vermeyerek bu işin ticaretine de karşısın anladığım kadarıyla, o da 5 yıldız.

Ama Husky bizim ülke iklimine uygun bir köpek değil. Ayrıca cins köpek diye huyunun senin istediğin gibi olacağını nereden biliyorsun? Ben nice Samoyed, Golden gördüm hiç söylenen gibi olmayan. Biz Tekirdağ barınağından bir terrier-labrador kırması sahiplendik, ki 'çok yaramaz uğraşamazsınız' da dedilerdi ama öyle aşık olduk ki o kıza. İnanılmaz akıllı ve duygusal. Yani evden birini atmak gerekse beni atarlar heralde o kesin kalır Üstüne bir de 2-3 aylık yavru istiyorsun. Sen yavru bakımı ne kadar zordur biliyor musun? Büyük köpek ise zorluğu görmüştür, kıymet bilir. Benim 4-5 yaşlarındayken Edirne'de sokaktan aldığım bir kızım daha var. O kadar söz dinler ki. Bir defa da evi pisletmemiştir.

Uzun lafın kısası sokaktan veya barınaktan biraz zaman geçirip tanıdığın bir köpek sahiplen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 1 Ocak 2018; 12:13:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İki köpeğim var biri dişi husky diğeri golden malamut kırması gibi bişey.Yavruyken ve ölmek üzereyken aldım huskyi tenyası vardı ve sabahı çıkarmaz diyorlardı.Su an çok iyi şükürler olsun.Ama benim tavsiyem arkadaşın dediği gibi sokaktan ya da yardıma ihtiyacı olan bir köpeği sahiplenmen.Huskyin varsa öyle rahat rahat gezmeler falan zor,midesi çok hassas mesela dikkatli olmak lazım biraz başına buyruk çok seviyorum orası ayrı ama eğer hasta olmasaydı illa alayım demezdim.Yardima ihtiyacı olan bir köpeği alırsan onun sana karşı sevgisini göreceksin çok güzel bir sey.Tabii karar yine senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.